Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за болница Авис Медика в Плевен?
Какви са процедурите и изследванията преди раждането и какво включват?
Какви са препоръките за подготовка за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за болница Авис Медика в Плевен?
-
Какви са процедурите и изследванията преди раждането и какво включват?
Преди раждането бъдещите майки преминават през различни процедури и изследвания, като запис на сърдечните тонове на бебето, измерване на таза, 45-дневен болничен отпуск, вземане на влагалищни проби и други тестове за наблюдение на здравословното развитие на бебето и подготовка за раждането. Преди раждането се извършват различни тестове, като вземане на вагинален секрет, кръвни и уринарни изследвания, както и тестове за спин, сифилис и хепатит B. Освен това е необходима здравна карта, направление за хоспитализация и талонче с кръвна група и резус фактор. Преди раждането се извършват различни изследвания като кръв от вената на майката, уринарна проба, алергични тестове и други, предписани от лекар. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар относно изискванията на конкретната болница за раждане.
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане?
Препоръчва се да се подготвите за раждането, като съберете необходимите документи, вземете необходимите принадлежности за болницата като тоалетни принадлежности, дрехи за бебето, лекарства и други необходими материали. Също така е важно да се консултирате с вашия лекар относно специфичните изисквания за подготовка за раждане в избраната от вас болница.
-
Кои са препоръките за избор на болница за раждане?
-
Каква е процедурата за хоспитализация и кога се издава?
Четох книги, ставах, хапвах... ужас! Към 7 си направих един чай мента, изпратих ММ на работа и тогава заспах, та почти до обяд, но не е същото никак... Тея киселини с нищо не се борят вече, то нямам ябълки на шкафчето, Гавискон, Био анацид и в един момент нищо не става и трябва да съм в седнало положение.

- много здраве, усмивки и бързо възстановяване.
Звучи толкова хубаво и естествено... 

. Което си е чудно да ви кажа, защото се наспиваш, отпочиваш и се възстановяваш. Умората и безсънието си е гадна работа, поне при мен, аз не издържам много и само с това кърмене легнали го избутах първия месец. То и толкова е зора, после почва да си прави паузи, става по-голямо човечето.
Да е живо и здраво и много радости да донесе у дома. Аз да ви се похваля от днешния преглед,всичко върви нормално засега,моят малък юнак е цели 3,100гр
а има горе долу още месец какъв ли шишко ще стане и как ли ще го ражда мама