Времето как само си минава, а на бебчо все по-тясно в коремчето му става!МАРТ-11

• 30 578
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета!
Аз се завърнах от преглед и съм много щастлива, вече сме 2845 гр., тоновете ни са добри, плацентата още е добра и ще храни бебето, имаме още достатъчно течност. Ще пия хап за ниския хемоглобин, ама това сега не може да ме трогне. Толкова много се радвам, че бебка е наддала толкова много за три седмици - цял килограм, че се бях притеснила, че върви много слабичка.
Другата седмица пак...вече сме всяка седмица.

Мислех и аз утре да ходя на лекцията на Мола на Стамболийски, но ще ми дойде множко, че следобед ще се виждам с моя приятелка, вечерта съм на кръчма с мои състуденти. Та ще пропусна!

# 256
ROSAURA, тъй като съм с нередовен цикъл и изобщо не помнех последния месец кога точно е бил.
Съответно като ходих в София на ФМ при доц. Димитрова тя каза да се ръководим по този, който дава - 20ти март.
А и на всеки ехографски преглед след това винаги така ми е излизала седмицата в която е бебока.

# 257
  • София
еднократна пелена памперс ли се явява  newsm78
имам го в списъка за изписване и това заподозрях, ама дали съм права.

# 258
  • Стара Загора
Мирама, а кой ти определя че е 20 март? Интересно ми е, понеже и ние по размери сме напред, но термина си ми е един и същ  newsm78

Веси, аз се подувам така от няколко седмици и ме болят пръстите, казаха че е нормално и двете ми докторки.

Днес си взех 45-дневния от 2 фев, бебче тоновете са добре, записи ще правим като влезна в 9-тия месец, обиколката на корема ми е 105, височина на матка 34. Пише и някакви размери на таза, но нищо не са ми казвали.

Даде ми направление за офтамолог и кръвни (вкл спин, васерман и хепатит Б), другият път ще ми даде н-е за хоспитализация (важи 30 дни ) и обменна карта, както и ще вземе секрет за микробиология.

Това е от мен!

ROSAURA сега забелязах че сме с еднакъв термин. Thinking Моя е 19 март по документи,а ме водят 16 март  newsm78 и моя 45 дневен почна от 2.02 ......

# 259
еднократна пелена памперс ли се явява  newsm78
имам го в списъка за изписване и това заподозрях, ама дали съм права.

да, памперс е

# 260
  • София
Еднократна пелена си е правилното, памперс е просто една фирма. Както ксерокс и елка, фирми, но едно време си ги ползваха за думи  Simple Smile

# 261
И  аз да кажа днес мина прегледа вече е 2.009 растем но коремчето пак е с 2 сед. назад при   другата мама  която беше като  нас тяхното коремче как е? Честито на всички мами които вече са в девети месец   bouquet

# 262
Здравей Eleonora0723 гледам че и ти си от Пазарджик ,бих искала да те попитам къде ходиш на прегледи и къде ще раждаш  newsm53

# 263
tedito1608 Здравеѝ хода на жк при Д-р Генчева в хигия и в Пловдив на часно при Д-р Карагизов мисля че в Пловдив ще раждам .А ти? Ако искаш ми пиши на лично как ти е  феиса да те добавя в една група с мами от Пазарджик само

# 264
  • Стара Загора
  food010  food010  food010

# 265
Добро утро  newsm03
Да са живи и здрави първите ни бебчета  Hug
Скоро не съм се появявала ,но нещо не ми се пишеше  newsm78  чета ,чета и сякаш няма какво да пиша .Утре съм на преглед и с нетърпение очаквам да видя какво ще ми кажат, а от една седмица ме е хванал гаден вирус ,който наред с киселините вечер ме подлудява  Cry
За меренето на тонове -моите не са ги мерили още , а при първата бременност ми ги мериха на края на девети месец и то защото преносвах  newsm78 Незнам на обикновен преглед с ехограф  чува ли се нещо .
Иначе и аз не съм готова с приготовленията още -всичко ми стои в торби -не изпрано и неподредено и колкото повече минава време повече са шашкам .Поръчала съм си едно гардеробче и докато не дойде нищо не мога да правя -не стига мястото за нареждане  Grinning
И да се похваля поне количка си имам вече .

# 266
Добро утро ако мога така да го нарека защото от няколко дни спя по 4-5 часа на нощ и през деня съм като пребита ooooh!.Вие иматели проблеми със съня?
Аз заведох каката на градина и се прибрах с мисълта да се изкъпя и приготвя за прегледа при лекаря,но нямаме топла вода  #2gunfire и май ще се наложи да си събера дрешките и пресата и да отида при нашите там да се оправя.
Ние вече взехме креватчето за бебка и много съжалявам защо послушах мъжлето леглото е ужасно.Изпрах одеялцата и направихме основно почистване на апартамента и сега ми остана само да изпера дрешките на беба и да си приготвя багажа за болницата и сме готови да чакаме радостното събитие.

# 267
Добро утро, мили  Hug
Радвам се за всички хубави новини от прегледите  Simple Smile
И аз не спах добре през нощта, вече ми е трудно дишането. Бебона доста се е разширила нагоре и усещам как ми притиска под гърдите  Grinning Като китче съм  Mr. Green
Тоновете и ние не сме слушали още, като ми оздаде 45-дневния очаквам да започнем и с това. Ох, е сега мислех нещо и забравих  Joy
На мен болничния като ми го внесат и до една седмица ми е изплатен. Не знам после кога да чакам 45-дневния - на куп или по месеци ще го плащат, че ми е заплануван за количка?  Grinning
Почивайте си и прекрасен ден от мен!

# 268
  • Стара Загора
(ох тия шест странички дето сте ги изписали ще ги чета после - първо да си пусна постчето  Blush)
Здравейте, милички   bouquet

Снощи за пръв път повърнах Sad Много ми запари на гърлото и сега още ме боли, а не знам какво да го правя.. Сега какво да ям и да пия - страх ме е пак да не повърна  Cry Много мразя! А при докторката имам ходене за след 2 седмици чак..  Tired

Имах и болки в корема и се уплаших.. Още не мога да разбера и имам ли контракции или беба мърда или са газове..  А тя е много шавлива - хич не се е спирала  newsm32 В началото беше забавно да я усещам лекичко, а сега ми прави корема крив  ooooh! Първо мърдаше преди да си легна, като стана и през деня, а сега и нощем ме буди  Confused То колкото и въздуха не ми стига и мъжо се шегува че дишам като риба (каквато зодия уж ще е тя) ами и девойката е решила да играе хоро върху пикочния ми мехур  Rolling Eyes Подозирам че може да стане и ръгбистка  Thinking

За поредна вечер не мога да се наспя - все ставам да пишкам.. А аз съм от сънчовците - дай ми 10 часа спокойно, непробудно да си се търкалям в леглото  Flutter

Май и не трябва точно преди лягане да чета истории за раждане, ама през деня не ме свърта пред компа..

# 269
Добро утро preggo ! Деситка последния болничен се изплаща както и останалите по месеци, а не на куп. Слънчев ден мами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт