Времето как само си минава, а на бебчо все по-тясно в коремчето му става!МАРТ-11

• 30 578
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • И аз не знам къде
За тази тапа за първи път чувам.И за подготвителните контракции не знаех,мислех си че бебо прави нещо.Добре че сте вие сладурки,та да се информираме неопитните  Peace Да ви попитам вие докъде стихнахте с името на малкото съкровище  Blush има ли още като мен,които да не са взели окончателно решение и да се чудят и маят?

# 616
Ъъъ... Ама и дезинфектант за ваната ли трябва?... newsm78
Относно рязането на ноктите - наистина е доста трудно, но какво да се прави... Laughing
карамболче, доста имаме да си кажем по въпроса с жУвотните. Ще се сприятелим покрай темата, ми се струва Laughing
Тапи, контракции... Оф, не знам. Аз съвсем скоро започвам да пера дрехи. Дано беб мирува засега...

# 617
Ааа, ние име сме измислили отдавна Simple Smile Peace

# 618
здравейте  Simple Smile канарска маймунка,спомена че бебето няма да е при вас,от самото начало ли ще е това Thinking  И другите мами -има ли такива,които мислят бебчето да е в друга стая .. Аз като за начало мисля да е при нас,но си има детска стая и ми се иска възможно най-рано да я използваме.Не знам дали ще е възможно,ще видим newsm78 На всеки,който споделя намеренията си ме гледа така   #Crazy
лека вечер preggo

# 619
. Кифличка защо секциото ти е толкова рано,като си заедно с мен термин на 15.03
Секциото се налага да е доста по-рано заради усложнения при мен. Аз от 16 г.с. имам проблеми с високо кръвно, имам едно възпаление на неподвижните стави на кръста и още някои бонуси, които правят нещата доста сложни за мен.
Добре, че бебчето расте и се развива добре. Към момента е с две седмици напред, което ми дава спокойствие да се ражда по-рано...

# 620
здравейте  Simple Smile канарска маймунка,спомена че бебето няма да е при вас,от самото начало ли ще е това Thinking  И другите мами -има ли такива,които мислят бебчето да е в друга стая .. Аз като за начало мисля да е при нас,но си има детска стая и ми се иска възможно най-рано да я използваме.Не знам дали ще е възможно,ще видим newsm78 На всеки,който споделя намеренията си ме гледа така   #Crazy
лека вечер preggo

Ами да, защото в момента положението  при нас е малко трудно.. В смисъл ние живеем в двустаен апартамент с бащата на ММ който спи в едната стая... А баба ми ни дойде на гости , за да ми помогне в началото, та тя спи в нашата спалня, а ние в хола... И тук температурата не е добра за бебо, ще го оставим в нейната стая...

Иначе може би в началото щеше да бъде при нас, а после в отделна стая, не виждам нищо странно в това !  Peace

# 621
Момичета, глупав въпрос, но на някоя от вас да й се пие бира? Аз по принцип не пия (нищо, не само бира), но от няколко дни само подпивам бирата на мъжа ми. Ужасна работа!  Laughing

# 622
  • И аз не знам къде
Момичета, глупав въпрос, но на някоя от вас да й се пие бира? Аз по принцип не пия (нищо, не само бира), но от няколко дни само подпивам бирата на мъжа ми. Ужасна работа!  Laughing
Не се притеснявай,щом ти е сладко и е с мярка няма проблем.Аз през цялото време си прибарвам чашата на ММ.И преди да забременея си пиех бира,а ММ след си пийва по една и аз покрай него намазвам,естествено по-малко.  cheers Даже няколко дни сме болни и му викам да оздравява,че жена му неможе да си пийне  hahaha

# 623
Бира не ми се пие, но от няколко дни редовно си правя кафе. При условие, че съм го спряла и не ми се е пиело от самото начало на бременността.

Започнала съм с прането на дрешките, но имам още 2 перални. Изпраните съм ги подредила на едно легло, покрити с чаршаф. А се чудих дали да ги гладя и прибирам в скрина?!? Или гладенето да го оставя след раждането, да са "прясно" изгладени и  дезинфекцирани?!

# 624
  • USA, Steak State
Цитат
Ъъъ... Ама и дезинфектант за ваната ли трябва?...  

Ами по принцип не е задължително, но нашата вана я държахме във външния килер 4 години и трябва да се измие хубаво и дезинфектира преди да влезе пак в употреба. Simple Smile

bubi4ka09 И аз като Маймунка процедирах с първото дете. Имаше си отделна стая от самото начало и от ден първи си спеше там. Имахме бебе фон ( както го наричат в БЪлгария) с вградена камера и си я гледахме. Сега бебето ще си е пак в отделна стая с каката. Да свикват заедно. Предполагам първите дни ще е трудно за каката,но ще свикне. Не харесвам всички като в дядовата ръкавичка да спят в една стая.

janna_pp Пие ми се доста често и си пийвам по чашка, но взимаме от леката 3% американска бира.

# 625
  • Страната на чудесата
На мен тапата ми падна няколко дни преди раждането, а водите изтекоха след като спукаха околоплодния мехур в предродилна зала.
За дезинфекция на ваничката можете да полвате разтвор на калиев перманганат Wink

# 626
За отделните стаи - синковеца си е в неговата си стая от около 3 годишен. Можеше и по-рано да го преместим, но той се будеше често през ноща, а и има голямо въображение Mr. Green сънуваше все кошмари и пристигаше да се гушка при нас. Бебата поне докато се кърмим (надявам се да се кърмим) ще спи при нас. По-лесно ми е ставането през ноща, а и няма да дразни баткото - нали е ученик вече. Ако съдя по него, поне първите 6 месеца е най-лесно да спи в спалнята, иначе като линейка по цяла нощ ще трябва да обикалям. После с баткото в детската - да си правят компания.

# 627
И аз мисля, че в началото ще ми е по-спокойно, ако бебето си е при нас  Hug, точно поради тази причина не сме и подготвили детска стая..

# 628
Да, ние също не сме приготвили детска стая. Т.е. стая има, но е празна - само с няколко саксии с цветя в нея. Не съм фен на това детето да спи при нас докато стане на възраст да я де кюфтета, така че, живот и здраве, ако и самото дете "позволява", мисля да го екстрадираме към 6-тия месец в стаята. Дотогава дано я оправим Mr. Green

# 629
  • Варна
Ние приготвяме от сега стая за бебо и едно легло за възрастен в тази стая. Така че в първите дни бабите най вероятно, а после аз или мъжа ми на смени кой когато е по в кондиция ще дежурят нощем при него. И мен ме гледат някой приятели странно как така няма да е в мойта спалня бебето, но по добре ли е и двамата да не спим...ако нещо не ми е удобно винаги може да изтъркалям кошарата в нашата спалня. Но първо е супер тясно в нашата спалня, второ мисля че така ще е по- добре и на детенце и на нас . Дано не греша....времето ще покаже. Въпрос на личен избор според мен.

Общи условия

Активация на акаунт