Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

Ами таз девойка? За кога я вардят, то на шехзадето мандата му изтича, кога ще дойде, кога ще халветства(е то за туй и 10 минути стигат....ама все пак)
Някой да е подочул нещо

Те тази я вардят за Селим..още не се е родила така да се каже..

# 211
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Аз все още смятам че Мустафа е получил известие че СС е мъртъв и състезание за трона започна. Така явно да тръгне към столица с войска.
Трябва нещо много сериозно да сгафи, да СС да го измести от Маниса, и да прати там Мехмет.

А дали пък ,Мустафа няма да замества СС дакото той е на поход, нали вече веднъж му възлага подобна задача. newsm78 newsm78 newsm78

# 212

Ами таз девойка? За кога я вардят, то на шехзадето мандата му изтича, кога ще дойде, кога ще халветства(е то за туй и 10 минути стигат....ама все пак)
Някой да е подочул нещо

Те тази я вардят за Селим..още не се е родила така да се каже..

Как за Селим, това не е ли Румеиса, жената на Мустафа?

# 213
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз все още смятам че Мустафа е получил известие че СС е мъртъв и състезание за трона започна. Така явно да тръгне към столица с войска.
Трябва нещо много сериозно да сгафи, да СС да го измести от Маниса, и да прати там Мехмет.

А дали пък ,Мустафа няма да замества СС дакото той е на поход, нали вече веднъж му възлага подобна задача. newsm78 newsm78 newsm78
С войска??? newsm78

# 214
Благодаря на Дамите за превода!
Мнооого добра скорост на сваляне...юрууууууш Grinning

# 215
  • Русе, у дома
Момичета тъкмо изгледах серията и се замислих нещо. Защо Хюрем се среща с Рустем и ББ без параван, а с Аяз Паша само зад параван? Има ли някакви правила за това, чели ли сте някъде, нещо. Знам, че женена жена пред мъж не се показва, но във филма, често се случва. Хюрем с Ибрахим винаги си говореше тет а тет (бака-бака)...

# 216
Хю:Какво правиш хатун?/ти трябваше да шпионираш в Маниса!/

Ди:Аз дойдох тук заради Вас!/тризначките ме изпратиха да ви убия

Хю:ОК аз ще се престоря на умряла,а ти им докладвай ,че да почнат веселбата,а пък аз ще дойда в кулминационния момент със султана ,за да ги развеселя още повече!
Ди:Както кажете султанъм ,само не лежете дълго на мрамора ,че може да изстинете...
Хю:ОК ама и ти бъди внимателна ,че зад вратата дебне Марджо... bowuu

Сега видях какви си ги натворила, направо умирам от смях  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

П.П. Озари ме една идея, във форума има доста таланти, да вземат колективно да запретнат ръкави и да спретнат сценарий за пародия на ВВ, че и келепирец може да имат от тава. А идеи валяло, ако не тук, то и в руския форум извират.

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 19:06 от miki@

# 217
Момичета тъкмо изгледах серията и се замислих нещо. Защо Хюрем се среща с Рустем и ББ без параван, а с Аяз Паша само зад параван? Има ли някакви правила за това, чели ли сте някъде, нещо. Знам, че женена жена пред мъж не се показва, но във филма, често се случва. Хюрем с Ибрахим винаги си говореше тет а тет (бака-бака)...

И аз това забелязах. Шах се среща с Рустем зад параван ......  newsm78

# 218
  • Sofia
И аз се чудя на това.
Чудя се и как Мерджан ще влезе в хамама, за да спасява Хюрем...

# 219

Сега видях какви си ги натворила, направо умирам от смях  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

П.П. Озари ме една идея, във форума има доста таланти, да вземат колективно да запретнат ръкави и да спретнат сценарий за пародия на ВВ, че и келепирец може да имат от тава. А идеи валяло, ако не тук, то и в руския форум извират.
Може ,може  да живее българо-руската дружба!С общи усилия може да създадем трейлъра на столетието!
А пък аз че си ги творя,творя даже и ново вики може да напиша ,ама както казва Корделия "Рижко всегда виноват!" я тоже!  Wink

# 220
 hahaha Joy hahaha Joy   ООООХ, верно големи смешки сте натворили в последните две страници, ама я малко да ви отрезвя. Какво ще кажете за този вариант на Мустафа(май е рисувано в ония времена)

НЕ БИЛО ВЪЖЕНЦЕ, НАЙ- МИ БИЛО НОЖЛЕНЦЕ..... е що такова неуважение. Ами следващия папарак - още по-унизителен кадър е хванал

ШЕХЗАДЕТО МНОГО ЯВНО Е СГАЗИЛО ЛУКА НА ТАТКО СИ

Между другото "чета" някакви обяснения, как Хю и Ру му пращат писмо от някъФ фалшив ирански шах и той може би тръгва да помогне на тате с войска, ама на тате казват че други вересии идва да си търси детето ..... и затуй ще иде зян....
ето линк към текста
http://www.5nnnnn1k.com/portal/tarihi-bilgiler-tartismalar/12496 … ustafa-olumu.html
щото мойто "чета" е с гугъл и ако някой разбере по-точно ...кво аджеба се случва

# 221
И аз се чудя на това.
Чудя се и как Мерджан ще влезе в хамама, за да спасява Хюрем...

Ааа на Маджо може и да са му  smile3553 , та за туй да има право да се развява в харема, че и в хамама.

# 222
Определено Маджо е евнух.

# 223
Много благодаря за превода на поредния сериал!

# 224
  • Sofia
То ако "подстриганите" ги пускат в хамама, Сюмбюл щеше денонощно да е там, а не в кухнята!

Общи условия

Активация на акаунт