Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 57 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
То ако "подстриганите" ги пускат в хамама, Сюмбюл щеше денонощно да е там, а не в кухнята!
Е, всеки според интересите Joy

# 226
Между другото "чета" някакви обяснения, как Хю и Ру му пращат писмо от някъФ фалшив ирански шах и той може би тръгва да помогне на тате с войска, ама на тате казват че други вересии идва да си търси детето ..... и затуй ще иде зян....
ето линк към текста
http://www.5nnnnn1k.com/portal/tarihi-bilgiler-tartismalar/12496 … ustafa-olumu.html
щото мойто "чета" е с гугъл и ако някой разбере по-точно ...кво аджеба се случва

Моите познания по турски са на ниво "Гугъл", но това, което си писала ми се струва много вероятно.
Затова последната реплика в трейлъра беше " че са получили известието". Според мен известие е имало за Мустафа и друго за тати.
Когато говорих вчера с Мистик относно превода на трейлъра, тя каза, че "Какво правиш ти, жено?" е превода на това, което казва Хю именно защото изразява и гняв и уплаха на казващия. Не мисля, че Хюррем е познала Диана и я пита какво прави там. Точният превод е много важен, за да се разбере по-добре действието.

# 227
  • София
За почитателките на Шекер ага смятам,че на рокля трябва да го изкопирате,че да го съберете..Тениските ще дойдат малки...

малки ..... на моя размер може и да не дойдат малки  Embarassed

# 228

Ами таз девойка? За кога я вардят, то на шехзадето мандата му изтича, кога ще дойде, кога ще халветства(е то за туй и 10 минути стигат....ама все пак)
Някой да е подочул нещо

Те тази я вардят за Селим..още не се е родила така да се каже..

Тази не е Румейса, а Нурбану Султан - съпруга на Селим и Валиде на сина им.
И вече се е родила  Laughing Laughing даже всеки момент трябва да пристигне в харема- 1537година.

# 229
И вече се е родила  Laughing Laughing даже всеки момент трябва да пристигне в харема- 1537година.
Какво прави тогава на тази снимка с Мустафа? Grinning

# 230
  • Атлантис, Галактика Пегас
Какво прави тогава на тази снимка с Мустафа? Grinning
Колаж е.  Peace Mr. Green hahaha

# 231
Сега се замислям дали и Шекерот не е леко постриган нейде smile3553 ?

# 232

Щом седи само в кухнята и не ходи из харема, значи не е подстриган, за неподстригани там е забранено.  Grinning А и го тегли от време на време в "онова" заведение - любимото на Матракчъ и Бали Бей. Grinning

# 233

Щом седи само в кухнята и не ходи из харема, значи не е подстриган, за неподстригани там е забранено.  Grinning А и го тегли от време на време в "онова" заведение - любимото на Матракчъ и Бали Бей. Grinning
Ох успокоих се ! Joy hahaha
Споделям с вас едно прекрасно видео с диамантени бижута на Шанел  Heart Eyes ,в рекламата има момент с въртящите дервиши.Дано ви хареса . Hug Heart Eyes

http://inside.chanel.com/en/#!/diamond/video

# 234
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината

Не си слагай дерт на сърцето, я как засукваше мустак докато момичетата на Еленики му правеха вятър с фустите си.
Аз и за Сюмбюл имам съмнения, че манипулацията smile3553 не е сработила.

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 21:31 от miki@

# 235
  • Sofia
Аз съм фенка на Рустем, но взех да се замислям....  newsm78
Хем щъка из харема, хем с жена не сме го видели...

# 236
  • София

Абе то и Гюлчето ходеше там, ама...  Laughing
Да ви кажа, на Шекерчо любовта минава първо през небцето и после през сърцето. Тъй че.... почвайте някакви готварски курсове, момичета! Която сътвори най-вкусната локма - неин ще е!
Ииииии не мога да ви изредя всички, но така се смях, докато ви четох!!!  Hug

# 237
Аз съм фенка на Рустем, но взех да се замислям....  newsm78
Хем щъка из харема, хем с жена не сме го видели...

Из харема точно не сме го виждали, обаче по "златния път" доста често се движи...  Grinning

# 238
Много добре адаптиран превод .....всички нюанси са предаденти .Субтитирите по- съвършени от професионалните.  bouquet PeaceНевин! Елена!
Благодаря!

"Попълних" и собствения си пъзел........и си открих съществена грешка ... newsm78
Хюрем: Михримах Яхя е предан на Мустафа , а предаността е по- важна дори от любовта"
Аз постнах диалозите по памет щото МГ.мама не ми отвори втора страница ,за да пиша едновременно с действието  го бях запомнила "Съдбата ти е по- важна даже от любовта"......доста безсмислено ........Но след превода на Невин прозрях още едно коварство на Хюрем ,което пък ми обясни защо Рюстем  като бъдещ съпруг на Михримах отстранява Мустафа без Михримах да попречи......

.........явно си е отмъстила за предпочитанията на Таш.Яхя......

# 239
Излезе новият брой на списание "ПлейБЕЙ"
Момиче на броя - Мерием,

не й е лоша фотосесията     hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт