Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 62

• 58 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Наде, Hug трябва да те вземат за щатна кума-кръстница! Няма ,няма и прекръстиш някого!
 newsm78 сега пък кой е този "Демирел"? После се сетих,че сигурно за Ердоган говориш! Joy

# 256
Ето ви още една серия със СГОДНИ ЖЕНИЦИ
о-о-о tempora, o-o-o-o mores -  E тия едно време са били баш Убавици, и бая народ се е изклал заради тях

МАХИ             тая ми е любимата  hahaha hahaha   
ХАХИ          
ВАЛИДЕТО
МИХИ 

НУРБАНУ         

# 257
  • Пловдив
KordeliaБу не гюзеллик с тази тениска:) Искам и аззззз

# 258
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Наде, Hug трябва да те вземат за щатна кума-кръстница! Няма ,няма и прекръстиш някого!
 newsm78 сега пък кой е този "Демирел"? После се сетих,че сигурно за Ердоган говориш! Joy

Няма нищо, няма нищо аз се светнах, че ми пише за Реджеп  Ердоган , а Демирел мисля че е един от министър-председателите на  Турция, но кои години не знам.

# 259
ЗА ФЕНОВЕТЕ НА БАЛИ БЕЙ!!!   bouquet

с БГ.СУБТИТРИ:
http://vbox7.com/play:b7f291a4e0

bouquet  bouquet  bouquet

# 260
МОЛЯ ВИ!!!! Дайте ми линк за сваляне на 85 серия МОЛЯ Sad( Sad(

# 261
Брех този Бали Бей бе!
Все със устрем влиза в сериала.
Последната излъчена серия е 84 или  греша-линк-погледни назад ,днес го качиха.

# 262
Много забавно в тази темичка станало! Не се размахват пищови и саби и вече леко и приятно се чете Hug
Искам да си оплача кахъра аз...Мъчно ми е за старите рокли на Хюрем, много консервативно взеха да я обличат СПЕЦИАЛНО нея. Виж, Шах Султан в последната серия носеше страхотна рокля в тъмно зелено с дълбоко деколтенце и дантела по него даже...Не е честно! Хюрем докато беше пухкава, много от нея ни показваха, а сега - само покрита ходи Crossing Arms Той султанът затова сигурно само язди и хелвет не сме виждали от преди Фирузето. Naughty

# 263
Преди да си легна да попитам нещо! Като гледах серията ми направи впечатление,че Мустафа каза на Аяз паша,че Ибрахим го е взел в дивана! Аз пък доколкото си спомням той и Мустафа паша бяха единствените,които бяха от началото и останаха досега.Или греша?

# 264
По исторически факти:
 "... причиной казни Мустафы было то, что он планировал узурпировать трон, ... в истории Османской Империи уже был случай, когда сын пытался помочь отцу покинуть трон – так сделал отец Сулеймана, Селим I с дедом Сулеймана, Баязидом II, ... сохранились письма шехзаде, на которых четко видна личная печать шехзаде Мустафы, адресованных Сефевидскому Шаху, о которых потом и узнал Султан Сулейман ... последней каплей для Сулеймана стал визит австрийского посла, который вместо того, чтобы навестить Султана, в первую очередь отправился к Мустафе. После визита посол сообщил всем, что шехзаде Мустафа будет прекрасным Падишахом. После того, как Сулейман узнал об этом, он сразу же вызвал Мустафу к себе и велел удушить его. Шехзаде Мустафа был задушен по приказу отца в 1553г во время персидского военного похода..." Peace

# 265
Hug  bouquet
belbel4e ,това да не е покана за фотосесия на участниците в тази тема? newsm78 Joy Joy
Аз си падам много по пикчърсите ,тъй като съм много  фото-мото-генитично изменяща се  ! Joy Joy

Ти представяш ли си само кви ще сме куклички   #Crazy  дето и денем и нощем се пулим в компютрите. А през туй време баш ханъмките обиколят моловете в Цариград, потъркалят се из хамамите    bath1, после Шекерчо нещо им угоди   cook  пък идат та се запишат в домовата книга и чакат ред за Златната пътечка .... еееех !
А ние как се зарибихме с тоя сериал - мани, мани. До 150 серия ще заприличаме на кадията  newsm48  love001

Аааауу tren ! Като чета твойта извадка - екстра съм разбрала оня линк на турски, дето го пуснах по-горе и дето забърках в турлю-гювеч Хю,Ру, Мустафето, пишман иранския шах и вся остальная сволочь... Joy Laughing hahaha Joy Че и писмо някакво турих за пиперец,
... пардон Embarassed

http://www.5nnnnn1k.com/portal/tarihi-bilgiler-tartismalar/12496 … ustafa-olumu.html

# 266
belbel4e да си призная в нашата тема грозно няма ,всички може да се главим за артистки,сценаристки и т.н.,щото сме си и талантливи! Embarassed С артистите сме малко кът ,ама ще си наемем от филма ... Joy
Да ти кажа аватара ти е трепач с тази Венерина мухоловка може да изиграеш Хюрем ! Joy Joy Joy
Що се отнася за Мустафа улучила си десятката  нека сега някой каже ,че и турски не знаеш! Crazy  Joy

# 267
  • Атлантис, Галактика Пегас
Чудесна заформена компания сте .Приятно ми е да ви изчета.
Красимиркиф Hug,Трендафилче  bouquetКорделия...... Hug с тениската с Бали бей направо отвори манифактура........кандидат за първи клиент съм.....

Wip42  след коментара ти потърсих статията от  в.Култура.Благодаря и на теб и на Пенда за осигурения достъп,но аз не си спомням да е "Лягал в Гроб" Сюлейман при битката при Мохач
Имаше много силен монолог с раненото гълъбче в ръка и философски разъждения за смисъла от безсмислена смърт  и се изказа за войниците си като за свои деца.........след това взе решение да се върне в Истанбул.

KordeliaБу не гюзеллик с тази тениска:) Искам и аззззз
Ами момичета, пишете тук: може и да стане поръчка http://vk.com/public44139336 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 268
  • София
ДОБРО УТРО Hug  food010 kaffeetrmker_2  food010

newsm78 newsm78

# 269

Общи условия

Активация на акаунт