15-то Тортено предизвикателство

• 15 342
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хей, радвам се, че пак сме тук:) Имам торта в хладилника, нямам украса...Ако ви я представя така...няма да е много по темата, но може пък да го приемете за обичайноSimple Smile)))

Вдъхновяващ месец за всички!
Joy Joy Joy

# 16
бърз запис да не ви загубя

# 17
Супер! Как чаках, този път много съм се заканила  hahaha, дано да успея  Laughing Имам обаче въпрос . Може ли да използвам дъми за повече обем. т.е долната част на тортата да е стиропор примерно?

# 18
  • Vaudreuil Canada
Мисля, че вече го коментирахме а и имаме в предни предизвикателства дъмита така че май е ок - основното, което е хубаво всеки да има предвид като ползва дъми е това, което прави върху него, да е реално изпълнимо и на истинска торта - демек времето за работа да не е повече от живота на една истинска торта например  Mr. Green и от този сорт неща.

# 19
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Иииииии, тая Савенко бе - веднага ме хвана че съм спала с едното око  Laughing

Календарите са ми ОК, ама главата ми хич я няма!

Шеметче - пращай, пращай  Hug

Аз нещо съм хем безидейна, хем безвременна този път, ама............ да видим!  Tired

# 20
  • Sofia
Прочетох, че си бременна, на мига се събудих.  Mr. Green
Този календар, със сълзи съм му се смяла, това са щастливи хора хич не ги е еня как повтарят и пропускат дните.  Laughing
Аз се записвам само да ви следя иначе темата никак не е лоша, можех да врътна едно жертвоприношение ако не ме мързеше така.

# 21
хахахахаха
Валерийке,ама какти идват идеите ма мила?
Аз от миналото предизвикателство мисля тая тема и нищо сносно не ми ражда мозъка а ти хоп и готово.

# 22
  • Бургас/Пз
този път се записвам, като искрено се надявам този път да ми е бойното кръщение в предизвикателството Simple Smile

# 23
Ако се видя с повече време може и аз да се пробвам...ако не..следващият път

bouquet

# 24
  • София
Аз измислих на кого мога да направя торта, но дали ще го направя е друг въпрос  Blush Имах хиляда и една идеи, а сега никакво желание  Sad
Хих Щеметче, нещо ме подмързява  Crazy правилно е разтълкувало Дидсанчето

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 22:48 от metchopooh

# 25
  • Vaudreuil Canada
но дали ще ме ще го направя е друг въпрос  Blush

Какво точно искаше да кажеш ....  newsm78

# 26
Да преведа аз какво разбрах: Намерила е на кои да направи ама няма желание.

# 27
  • София
Татит, готова съм със снимките. Да ги кача ли? Изобщо, предвид това, че напоследък си доста заета, имаш ли нужда от помощ при качването на снимките за това издание?

# 28
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татит, готова съм със снимките. Да ги кача ли? Изобщо, предвид това, че напоследък си доста заета, имаш ли нужда от помощ при качването на снимките за това издание?
Качвай, качвай Дими!
Засега не, но ако видя, че се затягат нещата, ще викам силно SOS. Благодаря ти  Hug

# 29
  • София
Качих.
Не видях, обаче снимки на Шемет да има качени...Дали нещо не съм объркала или просто още не са придвижени. Казвам го най-вече с оглед на поредността на обсъждане.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт