15-то Тортено предизвикателство

• 15 336
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • Vaudreuil Canada
Качих.
Не видях, обаче снимки на Шемет да има качени...Дали нещо не съм объркала или просто още не са придвижени. Казвам го най-вече с оглед на поредността на обсъждане.  Peace
Мдааа Шемет се отнесе и забрави да ги прати затова така се е получило - след малко ще ги пусна.

Дописвам се че никой не е писал след мен .. пуснах снимките ... че малко се затормози процеса и ми липсваха програми след смяната на компютъра  Blush

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 17:26 от shemet_neveroiaten

# 31
  • София
Супер, значи с теб си делим 1-ви март, нали:)? Дотук само тази дата ли е запълнена или има готови, които не си признават?

# 32
  • Vaudreuil Canada
Супер, значи с теб си делим 1-ви март, нали:)?
Абсолютно .... откриваме сезона.

# 33
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дортук само първи е зает и нямам никакви индикации за останалите.

Ани прави торта - знам!
Аз ще правя, щото си се вдъхнових

Някой друг ще се обади ли?!

# 34
  • варненка от София
Търся идеи и вдъхновение, мятайте ми  Mr. Green

# 35
  • Vaudreuil Canada
Търся идеи и вдъхновение, мятайте ми  Mr. Green

След жертвопрношението на Вал мога само вуду да добавя  Joy Joy Joy

# 36
Колкото и да имах желанието ,за съжаление нито сили ще имам  нито вдъхновение.Във момента освен операционни,хирурзи и скалпели нищо друго не ми идва.
Не че нямам една подготвена идея,ама просто няма да мога убеждавам се все по вече.Така че не ме бройте,освен във наблюдателите.

# 37
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дидка, то аз щях да те наплескам ако беше се захванала сега и с това!

Как си ти? Как вървят нещата?!  Hug

Стискам палци скоро да забравиш всичко това и да не си припомняш вече никога!  Hug

# 38
Дортук само първи е зает и нямам никакви индикации за останалите...

Някой друг ще се обади ли?!
аз ще се потрудя, дано сколасам навреме, че с малкото маймунче на шията...а и тоя февруарски мързел, който ме е налегнал  hahaha
иначе идеята ми е още от както беше обявена темата  #Crazy

# 39
  • Бургас/Пз
И аз мислех да се пробвам този път  Mr. Green, но това, което съм замислила нямам идея как да го направя! Та ще се почудя още малко и другата седмица ще ви кажа със сигурност Simple Smile

# 40
Танче,добре съм мила.Гледам да не кашлям,да не се смея .Иначе със всеки ден съм по добре.Ама хората искат да ми дават болнични 6 месеца и мисля да се възползвам.
Сега се чудя как да омотам Ванчето ,та да си поседим по-вече на семинара.Така и така сме малко поне купон да си направим.
Но вас няма да ви изпускам,ще хвърлям по някое оченце.

# 41
Аз имам намерение да правя. Имам идея. Имам и визия в главата. Само дано да имам и време защото  другата седмица съм на ски, а след това като се върна ще ме напънат много яко, та се надявам да я сместя някъде за реализация идеята си.

# 42
И аз имам идея, остава време за изготвяне Simple Smile

# 43
Здравейте момичета . Желая ви успех . Аз няма да участвам разбира се - още не съм на това ниво . Досега четох  правилата и имам едно запитване - ние които не участваме ще можем ли да се радваме и разглеждаме вашите красоти и къде . Е то е още рано , ама просто питам . А  снимките на по старите предизвикателства и коментарите към тях могат ли и те да се видят , не мога да ги открия нещо . Освен старите теми в началото .

# 44
Здравейте момичета . Желая ви успех . Аз няма да участвам разбира се - още не съм на това ниво . Досега четох  правилата и имам едно запитване - ние които не участваме ще можем ли да се радваме и разглеждаме вашите красоти и къде . Е то е още рано , ама просто питам . А  снимките на по старите предизвикателства и коментарите към тях могат ли и те да се видят , не мога да ги открия нещо . Освен старите теми в началото .
Moжеш да гледаш,да коментираш,да питаш.А на първа страница има линкове,единият е за самото предизвикателство а другият е албума със снимките.Там може да си разглеждаш на воля.
А тук по принцип няма нива,има предизвикване на самият себе си.Предизвикваш се и правиш,от там на татък можеш да получиш много ценни съвети за всичко.Тортата се разнищва от А до Я,показват се грешките,посочват се по удачните варианти за по добър резултата.Няма само ахкания и охкания а истинско оценяване на всеки един детайл.Колкото по рано се престрашиш да пробваш толкова по добре за теб.

Общи условия

Активация на акаунт