Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 530
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Как се постига черен грим с такива бляскави частички? Blush
Според мен този ефект може да се постигне и с черна сянка и безцветен глитър отгоре.

Ето тук е смес между два пигмента на Есенс.
Единя от тях е от Здрачната серия, а другия е бяло - прозрачен като глитър такъв. Много фин. Изостанала е снимката от някакви проби, които правих, обаче как ли не е въртях, за да снимам и да хвана блещурките специално.  ooooh!

# 211
Веси, този ли имаш предвид:

Essence Broadway Starlet:
Скрит текст:

Aз си го взех преди известно време и постигам  такъв ефект с него, но пък много трудно залепва за клепача, в сравнение с друг пигмент на Есенс Simple Smile

PS: Някой ме е изпреварил Simple Smile)

# 212
  • Плевен
Скрит текст:
Аз лично го постигам с пигмент на Мас, който изглежда по същия начин и си съдържа частиците.

Densi, кой е пигмента на МАС, видими си са частиците или се губят след нанасяне ?

# 213
Може би въпроса ми е глупав,но да ви питам....покрай вас полудях по тия метеорити....Във Варна никъде нямат 01.Бихте ли ми казали стават ли за смесена кожа и въобще има ли хайлайтър за смесена кожа-да матира и да прикрива несъвършенства,с много бяла кожа съм,но старееща/на 43 г. съм/.Покрай вас пощурях,накупих четки ,гримове и почвам да се гримирам, и без това всички ми казват ,че съм много бледа.Благодаря и извинения за дългия пост!  bouquet  bouquet  bouquet
P.S.Всички сте много хубави и много ви се радвам!

# 214
  • Стара Загора
Може би въпроса ми е глупав,но да ви питам....покрай вас полудях по тия метеорити....Във Варна никъде нямат 01.Бихте ли ми казали стават ли за смесена кожа и въобще има ли хайлайтър за смесена кожа-да матира и да прикрива несъвършенства,с много бяла кожа съм,но старееща/на 43 г. съм/.Покрай вас пощурях,накупих четки ,гримове и почвам да се гримирам, и без това всички ми казват ,че съм много бледа.Благодаря и извинения за дългия пост!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайлайтъра не матира и не прикрива съвършенства, той не е пудра. Слага се на скулите за озаряване. Peace Аз лично го слагам над ружа, но някои момичета носят само един от двата продукта.
Коментирахме много метеоритите последните месеци и продължаваме да го правим - на кожа нямат разлика и трите номера - 1,2,3 освен, ако ти не откриеш такава.  Peace Ако очакваш да направят чудеса с кожата ти, ги отпиши. Те матират и озаряват, но ако имаш сериозни проблеми, ще ги подчертаят повече. Трябва ти силно покривен фдт-ен под тях от типа на Калърстей. Peace

# 215
  • в 1001-та нощ

добре дошла  Hug най-добре опиши каква е кожата и какво желаеш да постигнеш, какви продукти ползваш, за да предложим варианти за комплексно решение  Peace

# 216
Скрит текст:
Аз лично го постигам с пигмент на Мас, който изглежда по същия начин и си съдържа частиците.
Densi, кой е пигмента на МАС, видими си са частиците или се губят след нанасяне ?
Видими са, но не знам как точно се казва, защото е разделен от лимитирана стара колекция.

# 217
Алена, имам две маши- 16 мм и 38 мм. Мисля, че и 25 мм ще ми върши чудесна работа. Хвърлила съм око на една вече. В момента съм в процес на смяна на прическата и едва ли скоро ще оставя косата си естествено да се начупва или да я дооформям с маша.
Аз също харесвам, когато къдриците се поотпуснат като на тази снимка. Много време носих косата си така.
Скрит текст:

И за да не е спам:

Видях суотчнати Райските метеорити от една мила съфорумка- прекрасни са!

# 218
Нещо и кожата ми не ми харесва от седмица-две. Като се гримирам сутрин, и през деня започва да ме сърби челото. Като се измия вечер, се вижда релеф от ситни пъпчици тук-таме, на сутринта ги няма, гримирам се и пак така. Алергия ли правя от нещо незнам. Сега се намазах с един гел с алое да видим утре как е, и утре мисля да не излизам и да не слагам никакъв грим на лицето.
Първо реших, че е от маската на Биодерма, чийто срок коментирахме с Жаки, но тази седмица не съм я ползвала, а положението е същото.
И аз така цъфнах тази седмица със ситни пъпки по челото и набедих един крем на Биотен.  Минаха ми след като почнах с тежката артилерия-Тридерм, но спрях всякаква друга козметика.

# 219
Според мен този ефект може да се постигне и с черна сянка и безцветен глитър отгоре.

Ето тук е смес между два пигмента на Есенс.
Единя от тях е от Здрачната серия, а другия е бяло - прозрачен като глитър такъв. Много фин. Изостанала е снимката от някакви проби, които правих, обаче как ли не е въртях, за да снимам и да хвана блещурките специално.  ooooh!

И аз за пигмента от Здрач си помислих и според мене точно същия грим (като този от въпроса) ще стане с черни сенки и пигмента върху тях. Самостоятелно той е малко прозрачен.  Peace

# 220

Купи си ФДТ с анти-ейдж ефект. Ако имаш видими бръчици около очите, по-добре не слагай хайлайтер. Аз поне не бих.
Метеоритите, както са ти казали матират (без брашнян ефект) и озаряват, от което лицето изглежда по-свежо. Аз ги слагам над ФДТ или база. Не съм съгласна, че подчертават несъвършенства.

п.п. Съвсем наскоро си мисля, че в БЗ на Гранд Мол имаше 01. Ако не е лимитирана серия ги зареждат редовно.

# 221
  • Варна
п.п. Съвсем наскоро си мисля, че в БЗ на Гранд Мол имаше 01. Ако не е лимитирана серия ги зареждат редовно.

Потвърждавам, аз също ги видях там. Peace

# 222
Исках да споделя, че вчера пробвах палитрата на Бенефит. Сенките са хубави, даже любимият беше очарован, но са си неутрални, стават като за работа. Имах разочарование с Коралиста ружа, така се радвах да го пробвам, но на моята кожа не си личи изобщо, колкото и да наслагвах. По принцип съм със светла кожа и ружът е неотменна част от грима при мен, но не и този.  Rolling Eyes

И нещо смешно: мама има подарък озаряващата пудра на Дита от мен.

Вчера ми сподели, че като я ползвала тая пудра заприличвала на призрак, докато не й казах че това е хайлайтър и не трябва да я слага на цялото лице може би.

# 223
Купи си ФДТ с анти-ейдж ефект. Ако имаш видими бръчици около очите, по-добре не слагай хайлайтер. Аз поне не бих.
Метеоритите, както са ти казали матират (без брашнян ефект) и озаряват, от което лицето изглежда по-свежо. Аз ги слагам над ФДТ или база. Не съм съгласна, че подчертават несъвършенства.
Абсолютно подкрепям. Peace
Neli Tr, повечето "парфюмни" от Варна имат Метеорити, можеш да пробваш техните на срещи. Hug  bouquet Няма разлика обаче никаква между 01 и 02. Метеоритите са много хубав продукт.

Някои търсеше хубав, светъл или телесен молив за водната линия?!
Ето едно предложение от любимия ми български, козметичен блог. Отивам да го пробвам.

# 224
Досега никога не съм ползвала ФДТ.Вчера бях и в двата мола и ми казаха че нямат 01.Кожата ми е много светла,бяла,имам нормалните за 43 г.бръчки/според мен/,ползвачм бяла козметика на Шисейдо,но опит с грим-никакъв,а ми се иска,колкото повече ви чета....толкова повече.Благодаря за съветите. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт