Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 158
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Не знам за филм, но рекламата на Герлен за Жики е култова

и най-прекрасната dutch lady

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 12:24 от Karen

# 46
  • в 1001-та нощ
тя има ли и клипче - да потърся довечера? (тук не мога да гледам клипчета)

mis_val  Hug радвам се, че успя, макар и по-късно  Heart Eyes дано бързо се решат проблемите Simple Smile))

я кажи какви цветове носиш за тези очи Simple Smile))) като дълбоко море Simple Smile

# 47
  • София
Момичета, поздравявам ви за предизвикателството!
и много се радвам, че виждам нови лица в него.

# 48
 HugЧудесни гримове сте показали!Няколко пъти разглеждах снимките:)

# 49
Много хубави гримове! Браво на вас!

Фаворити са ми Малвинка и Али! Много ви отива такъв стил.  baby_neutral

# 50
Алена, благодаря ти   bouquet Все още набирам смелост  Wink

# 51
  • в 1001-та нощ
и аз вече мога да кажа кои снимки най-много ми харесаха  newsm68 newsm44

от на Малвинка - снимките с ролките ми е най-сладурска и със закачливо излъчване

на WomanBerry - там където са двете очи - най-много ми хареса, най-въздействаща е  Heart Eyes

на mima_r  и ~Elg~ - снимките, които са избрали за заглавни  Heart Eyes и при мен са фаворити  Heart Eyes

на tany3dj - голямата снимка повече ми харесва, но и другата също някак цялото лице ми въздейства повече  Peace

на tany3dj - каренцето  Heart Eyes

на Весито - там, където е снимала очите по отделно - много хубаво се е хванала идеята и гримът се вижда най-добре, може би затова най-много ме впечатлиха  Peace

на Али - разбира се - първата, където се вижда повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

на емчето - всички еднакво  Peace

# 52
  • Бургас
Алена,благодаря ти,както винаги имаш по една добра дума за всеки  Hug
Точно тези сенки от снимката са на клиник,подарък от кака,че не е доволна и я разбирам защо,непигментирани и нетрайни,не по принцип,а точно тези
Иначе ползвам от години едни и същи на Руби Роуз и то само два цвята,но цвета не знам как се казва,някой ден може да опитам да снимам на ръка,че първите снимки,които съм публикувала са точно с тях,но нищо не излезе като цвят

# 53
  • София
Прекрасни са всички pin up-ки  Heart Eyes Браво!!!
Малвина, изключително много ти отива тази визия! Simple Smile
Аленка, ти си една приказна ледена кралица в моите очи! Hug

# 54
Благодаря, Аленка Simple Smile  Иначе, да - доста съм самокритична и всеки си намирам кусуру Grinning
Mis_val, много красиво и тези прекрасни очи  Heart Eyes
Очаквам в следващото предизвикателство още повече включвания.  Praynig Ако се падне Св. Валентин - вече имам две-три идеи, та ще се включа с повече.  Flutter Ама ако е змията - не знам какви ще ги върша хахаха

# 55
Момичета,страхотни сте без изключение,аз не се включвам единствено и само заради качеството на снимките.Аленка,неотразима си с тази шапка и само заради теб ще пронося ярко червено червило,мъжът ти е голям късметлия Crazy

# 56
На мен ми харесвате всички!  Hug Всяка по своему е прекрасна!
Али и Малвинка ме пренесоха тотално в 50-те години (може и 60-те да бяха newsm78), на Емчето й  Heart Eyesзаобичах Heart Eyes очите, веждите и очната линия Simple Smile Womanberry с това жълто е супер грееща и сияеща Heart Eyes , Алена... си е Алена Mr. Green ... както винаги е стилна и красива, ама на нея червеното страшно и отива! Контраста между синьо-зелените очи на mima_r и червилото й, както и на Le Soleil* ми е един от любимите, на tany3dj и на ~Elg~ ми харесва топлото излъчване. На veselina_s_p ми харесва цялата комбинация от цветове.
mis_val , цял живот съм мечтала да се бях родила със същия цвят на очите като твоите  Heart Eyes Е, при мен не се е случило, но противно на всяка логика си родих близнаците синеок и зеленоок (със същия цвят като твоя) Heart Eyes

И какво сега? Трябва да си избера фаворитки ли? Трудно ми е, наистина, но... Али и Малвинка ми се набиха в главата, най-вече заради афинитета ми към онези години Heart Eyes

# 57
  • София
Момичета, невероятно сте се представили в предизвикателството  Heart Eyes Всички сте прекрасни и с абсолютен кеф разгледах снимките  Heart Eyes

Мис Нели, много благодаря за новата тема   bouquet

foxy81, честит празник вкъщи  Hug

# 58
Прекрасни гримове! Всички много ми харесват! WomanBerry, направо ме прободе в сърцето с това жълто. Страхотно е.

# 59
Елена, много гладък и хубав ефект си постигнала - кожата ти изглежда перфектна.
Ще споделиш ли фдт, пудра и т.н.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт