Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 172
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Браво, момичета!
Всички сте супер, но най- близо до класически пин ъп са ми Малвина, Алена и Али.  Heart Eyes   bouquet
Аз не успях да се включа, но тези дни ще направя пин ъп грим и ще ви го покажа със закъснение.  Whistling

Гласувах за гейша, валентинското не виждам кой знае какво особено оригинално бих могла да сътворя. Все пак съм завършила Японистика, гейшите са баш по моята част.  smile3508

# 61
Момичета, прекрасни сте!  Heart Eyes Харесаха ми и традиционните пин ъп, и тези, които са по-модерни! Наистина съм впечатлена Simple Smile))
И много благодаря за хубавите коментари, наистина не ги очаквах.   bouquet

# 62
Като заговорихте за ментовото се сетих,че някъде имах подобен цвят и днес го намерих.В една стара изтормозена от сестра ми двойка на Орифлейм.По спомени не бяха особено качествени,но ще ги пробвам с база,защото самите цветове много ми харесаха:

http://www.prikachi.com/images.php?images/13/5813013k.jpg

# 63
Ох, UD са пуснали Аmmo 2 в пролетната си колекция и май май ще правя още една поръчка  Heart Eyes

Скрит текст:

И още нещо новичко  Heart Eyes
Скрит текст:

Гледам и Пеперудената серия на ArtDeco. Тези хора защо ми го причиняват Grinning

Аууууу, Фокси, сега ти видях подписа! Да са ти живи и здрави сладурите (100% са големи сладури като гледам майка им) Blush

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 13:49 от WomanBerry

# 64
Аз ментово имам това:
Скрит текст:
Днес даже съм със същата палитра. Като гледам обаче на живо зеленото е малко по-светло, но по-ярко някакси.
Ел, мерси Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 13:52 от foxy81

# 65
  • Перник
Ехаааа...най-накрая да седна спокойно да разгледам всичко  Heart Eyes
Първо огромни благодарности на МисНели за новата тема и положения труд по предизвикателството   bouquet
След това ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички,които са харесали гримът ми  Hug  bouquet ,но благодарение на вас трупам знания и се уча   bouquet
А сега поздравления на всички за прелестите ,които сте показали   bouquet
Аленка, много ми харесаха всички варианти,носнимката с шапката е направо за корица на списание  Heart Eyes
WomanBerry,страхотна очна линия ....не съм вярвала,че на някой може толкова да му отива жълто   bouquet
mima_r , на тези очи...всичко ще е страхотно  Heart Eyes
tany3dj , много ти отива такъв грим ,направо си е твоят  Hug а какви вежди само...  Heart Eyes
Le Soleil* , от очите и устните лъха сексапил  Blush
~Elg~ , супер нежно и красиво!!!  Flutter
Веси, мноооого ми харесва съчетанието на цветовете  Heart Eyes
*Ally* , невероятна пин-ъп-ка   bouquet
em4eto , майко мила,какви очи,какви устни   bouquet
mis_val, нежна визия и мнооого красиви очи и като цвят и като форма  Hug

Гласувах за Св.Валентин...вече имам идеи  Heart Eyes

# 66
Мен ми е адски криво. Затрила ми се е една поръчка с много желани и чакани неща... А едното даже беше последна бройка и няма дори как да се поръча отново. Опитвам се да си оправя настроенитео с мисълта, че все пак това е само козметика. Знам, че само тука ще ме разберете.

Фокси, весел празник у дома!

Аз гласувах за Валентинското, тематично. Този път ще гледам да се включа.

И да споделя впечятления за The return of sexy на Too faced. Засега съм пробвала само "сивите" така да ги накера. Много са блестящи, харесват ми. Мазно се нанасят и не помръдват цял ден без база. Единствено май от глитъра им ми влезе в очите и известно време виждах "звездички", че ми се полепиха по лещите. Не беше фатално. Сведващият път ще пробвам по-внимателно да ги сложа, че тоя път беше голям вихър, тичах след малкия, който искаше да ги взима, размахваха се четки, палитри... та може и заради това да е.

# 67
  • в 1001-та нощ
как така се е затрила  Shocked

Елена, много гладък и хубав ефект си постигнала - кожата ти изглежда перфектна.
Ще споделиш ли фдт, пудра и т.н.  bouquet

Предполагам за мен се отнася  Rolling Eyes

Кожата си ми е ген, всеки нещо си има дар отгоре и другото е поддръжка - начин на живот, грижи, хранене, добавки, козметика.

За грима на лицето - ФДТ не съм ползвала никога, сега основното заглаждане е от метеоритите, ползвам една лимитка - компактни - ще ми свършат до лятото и съм в драма с какво ще продължа напред, т.е. ако нещо надгражда кожата ми, като ефект - те са, аз видимо в огледалото - отчитам разлика, правят кожата по-полирана, озарена и матирана, звучи несъвместимо, може би, но е така  Peace

# 68
Ми просто я няма и никой не може да каже къде е.  Tired Явно някой някъде си я е прибрал... Много тъпо...

Алена, много са красиви тези компактни метеорити. От коя колекция са точно? Дали няма шанс някъде да е останала бройка?

# 69
Страхотна кожа, Алена.

щом само с едни метеорити постигаш такъв ефект, браво!

При мен пък метеоритите или въобще не личат, или ако сложа повече дават един акцент върху порите.

---------
и аз гласувах за гейша, Япония ми е любима тема.

# 70
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гласувах за валентинския грим, другите теми така или иначе ще им дойде реда в един момент, а 14 февруари е актуален в момента.

# 71
Ехаа,момичета страхотни гримове сте показали всичките до една  newsm10
Даже пак ще ги разгледам,много,много ми харесаха  Heart Eyes

# 72
  • в 1001-та нощ
Гласувах за валентинския грим, другите теми така или иначе ще им дойде реда в един момент, а 14 февруари е актуален в момента.

ох и аз искам валентинския  Blush

Ми просто я няма и никой не може да каже къде е.  Tired Явно някой някъде си я е прибрал... Много тъпо...

Алена, много са красиви тези компактни метеорити. От коя колекция са точно? Дали няма шанс някъде да е останала бройка?

2006г, едва ли някъде я има,  аз я взех да си я нося в чантата и много време си стоя така - нито я нося, нито я ползвам, чак тук - като се зашумя я извадих и: О,чудо! ...но е много красива, наистина  Blush

Ara_bella, струва ми се, че всеки продукт на различните кожи стои различно  newsm78  аз то перлите не съм така доволна, пак бяха лимитка от 2010г, сега тази пудра,  като ми свърши - ще гледам да е нещо подобно на герлен, с фин озаряващ прах, така да матира отлично - много харесвам велурения завършек на лицето и да прави кожата много равномерна

# 73
  • Пловдив
Алена,с коя четка слагаш тази пудра? Hug

# 74
  • в 1001-та нощ
кабукито на елф, мекичкко е  Hug много е хубаво и Мис Нели го препоръча, т.е. по нейни насоки го взех  Peace стоеше неползвано - докато не реших да ползвам и пудрата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт