Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 50 176
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Този Ревлон го чакам вече втора седмица от ибей. Направо по пижама тичам сутрин да проверя за известие в пощенската кутия  Joy

А колкото до експериментирането... на мен то само по себе си ми доставя по-голямо удоволствие, отколкото да нацеля от раз перфектния продукт. Обичам да пробвам нови неща просто. Почти граничи с маниакално състояние при мен  Laughing

# 661
http://farmasi.bg/productv/117/pudra-chetvorna.html - моята е от тези. Поръчала съм да заредят и теракотите, за да ги огледам  Mr. Green

твоята № 1 ли е?

# 662
Днес се престраших и си купих това червило:

Страхотно е, но незнам дали ще имам смелост да го сложа някога навън. Embarassed
Но ще му търся молив Laughing

Аз откакто си взех безцветен молив за устни се родих! Един за висчки червила, няма напасване, няма търсене. Идеално!  Peace

# 663
Епона какво е това чудо безцветен молив за устни?За първи път чувам,сраам  Embarassed

# 664
  • София
te_dda, №1 беше свършила. Взех си №2 и №4.
№4 е с по-матова основа и частички, а №2 е по-перлена.

# 665
  • Стара Загора
http://farmasi.bg/productv/117/pudra-chetvorna.html - моята е от тези. Поръчала съм да заредят и теракотите, за да ги огледам  Mr. Green

твоята № 1 ли е?

Тук има суоч на ръка на 1-ви номер
http://makeupreviews.ru/cosmetic/svetootrazhayushchaya-kompaktna … -powder-3290.html

Аз сякаш бих пробвала 2 или 3, защото единичката ми се струва най-обикновена, а имам на Есенс вече такава. Иска ми се нещо по-цветно.  Mr. Green

Адри, ще ги снимаш ли, когато е удобно?  Embarassed

# 666
te_dda, №1 беше свършила. Взех си №2 и №4.
№4 е с по-матова основа и частички, а №2 е по-перлена.

аз харесвам по-лъскавите продукти, значи ще пробвам № 2 ,ако я намеря...утре мисля да мина през твоето магазинче, да проверя и за 19-ката.... Rolling Eyes

# 667
Епона какво е това чудо безцветен молив за устни?За първи път чувам,сраам  Embarassed

Моят е такъв:

Като цветен молив е, предпазва от разтичане, очертава контура, увеличава издръжливостта и т.н., може да се ползва и като база. За мен огромното предимство е, че не трябва да напасвам цветове и ми спестява много нерви и време.

# 668
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето и от мен снимки на хайлайтъра на Сефора:

Скрит текст:

На живо стои лъскаво, като мокра кожа, има ефекта на новата шанеска пудра, но не в златно, а в по-студен тон, розово-бяло.

За кой продукт на Ревлон говорите?

Ох, тези лакове са невероятни:

# 669
Не мога да намеря никъде дуото на Нарс "Оргазъм/Лагуна".
Имате ли предложения за сайтове или е спряно от производство?
Много го искам.  Sad

# 670
Много го искам.  Sad

Не е спрян от производство.

# 671
Много го искам.  Sad
Има го тук в комплект с гланц: http://bg.strawberrynet.com/makeup/nars/orgasm-lust-lip---cheek- … 1x/139844/#DETAIL

# 672
Как се казва тоя молив? Сложа ли червено червило и винаги потича.  #2gunfire

# 673
  • София
Адри, ще ги снимаш ли, когато е удобно?  Embarassed

Скрит текст:

Вижда се на суоча колко са различни. Светлата е като прозрачна матираща пудра с микро блестящи частички, а по-тъмната е с перлен блясък. И двете седят красиво и на скули, и на цяло лице. Ароматът им обаче е много траен и за някой, който не обича ароматизирана козметика ще е неприятно по няколко часа физиономията му да мирише на торта  Laughing

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 00:27 от NovemberRain

# 674
  • Стара Загора
Благодаря за бързината и снимките. Hug bouquet
Лошото е, че и двете ми харесаха, т.е. невъзможно е да имам само едната.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт