Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 535
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Отвъд алеята зад шкафа
От новите колекции чакам само 2 неща (райските метеорити вече ги имам)- зеленият молив за очи на Ланком (ще е около 40 лв) и ето тези сенки на ЕЛ за същата цена:

Аз съм със сини очи и мисля, че това сиво ще ми отива.

# 331
Минавам само да кажа на варненките, чиято мания по Ъмбрела не е минала, че в Елитис на гарата преди един час имаше 4-5 бройки от № 14. Както и 14 Флормар в черна опаковка и с новия принт. Mr. Green

# 332
  • София
Не помня кой препоръча в предната тема сайта Fyrinnae. Да си каже веднага, защото има една почерпка от мен  Heart Eyes
Изключително съм доволна от получените пигменти. Поръчах 3, а получих четвърти подарък и дойдоха само за една седмица, идеално опаковани, и то при положение, че бяха писали изрично, че имат забавяне в пратките Crazy

Ще гледам да сътворя грим с тях в най-скоро време  Flutter

# 333
Аленка, другите цветове са телесни в по-светъл и по-тъмен тон  Wink На мен повече ми хереса една от телесните.

Във Варна бялата и този хайлайтър са свършили.  Sad

Много се замислям обаче за една от телесните. Цветът е Light Crystal. Много хубав блясък и почти никакъв цвят.
Не мога да копирам снимката, че е грамадна.
https://www.google.bg/search?q=collistar+silk+effect+powder& … .html%3B900%3B900

И от бронзовите има такава.  Heart Eyes

# 334
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някъде ги мернах онлайн тези продукти на Колистар, така че могат да се поръчат.

А, ето ги - http://beautyshop.bg/product/8922/collistar-highlighting-all-ove … ochi-i-ustni.html

http://beautyshop.bg/productv/2073/collistar-kompaktna-pudra-s-k … prinen-efekt.html

http://beautyshop.bg/productv/7404/collistar-koprinena-bronziras … -summer-2012.html

# 335
колко струва  Rolling Eyes (прежали ги, моля те  Heart Eyes бъди жалостива  Blush )
45 лв. Peace Не са ли гадове, за молив? #Cussing out

# 336
  • София
Мернах някъде, че за блескулки по лицето си говорите и минавам да кажа, че много обичам, особено през лятото, но не едри а фините, ненатрапчиви, които проблясват леко. Някак ми... озаряват погледа. Но не ползвам повече от един продукт с блескулки. Blush

# 337
Не помня кой препоръча в предната тема сайта Fyrinnae. Да си каже веднага, защото има една почерпка от мен  Heart Eyes
Изключително съм доволна от получените пигменти. Поръчах 3, а получих четвърти подарък и дойдоха само за една седмица, идеално опаковани, и то при положение, че бяха писали изрично, че имат забавяне в пратките Crazy

Ще гледам да сътворя грим с тях в най-скоро време  Flutter
Адри, голяма си зарибителка  Crossing Arms Тъкмо го бях забравила този сайт, а ти сега пак пусна мухата  Crazy Ще пишеш ли скоро ревю за тези сенки? Много искам да видя суочове на сенките, изглеждат уникално  Heart Eyes

# 338
баш на колистарските пудри блескулките ми се видяха големи като плочки за баня  Crazy
аз обичам гланцов ефект без различими частички  Heart Eyes

# 339
И аз не обичам много едни частички, но тези на Колистар мнооого ми харесаха  Heart Eyes Но наистина са големи  Crazy

# 340
  • Sofia
Здравейте! Виждам, че заговорихте за моливи и се възползвам да попитам - с каква острилка острите неавтоматичните си моливи? Можете ли да ми препоръчате някоя наистина хубава - омръзна ми да си съсипвам моливите с некачествени острилки...  Cry  Praynig

# 341
  • в 1001-та нощ
колко струва  Rolling Eyes (прежали ги, моля те  Heart Eyes бъди жалостива  Blush )
45 лв. Peace Не са ли гадове, за молив? #Cussing out

ах, очаквах да кажеш - повече от 70 лв  Rolling Eyes , аз като разбрах, че любимият ми ланкомски молив за устни струва 40 лв - също ахнах, но помисли така:   Blush Една готина спирала струва около 60 лв и се ползва няколко месеца и пак спирали има колкото искаш, а този молив е уникално готин и незаменим и струва само 40 лв, а ще го ползваш поне 1 година  bowuu ами направо е много на сметка  Blush Heart Eyes newsm51

аз един продукт го преценям колко ми е скъп - според това за колко време ще го изразходя, а може и да се разхвърли цената и по дни и да си прецениш дали днес би дала 10 стотинки за удоволствието да те докосва този продукт - отговорът - ще е да  Blush и утре би дала и вдруги ден (но го даваш на куп в началото  Mr. Green) - това са различни стратегии - как да не се дразним на нещата, които ни радват  Blush (да си надхитрим яда от цифроманията в цените  Mr. Green )

# 342
  • София
Веси, ей сега ще снимам суочове на пигментите. Много са прекрасни  Crazy Със сигурност ще поръчам още. Очарова ме и подаръкът. Поръчах 3 пигмента в мини размер (те са толкова силно пигментирани, че ще ги ползвам 10 години) и получих като подарък четвърта кутийка, съвсем пълна и то точно на един от цветовете, които исках да поръчам по-натам  Crazy Mr. Green

# 343
Адри, признавам те за най-голяма козметична зарибителка  Hug

Изкупихме сянка флормар 14, изкупиха супер неизвестната Ъмбрела, а сега  и с тази сянка на фармаси  Mr. Green

Сега как да си поръчам само една сянка от сайта  hahaha ...ти и Денси сте олимпийци в тази област - козметичните компании трябва да Ви плащат процент от продажбите си.

# 344
  • София
Самсара,  Hug
Ето снимки:

Прекалих малко с количеството на скулите, но не съобразих, че е по-пигментирана от обикновен руж  Blush

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт