Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 30

• 51 533
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
аз днес пробвах нова революция за мен  newsm68 newsm44

Пробвах да снимам, естествено, май не се хвана много добре, но на живо е чудесно, та какво направих - като сложих молив отдолу - като всеки път - пробвах да сложа и мааалко сенки под молив със скосената четка, накрая - реших да ги опуша в молива - върху него и стана много добре, може би за напред - ще откривам още много степени на "топлата вода" в това отношение, но а днес ми е малката радост  Blush

Ето точно това имах предвид, още от началото, като ти казвах да опушваш отдолу  Peace На мен този вариант ми харесва най-много. Резките очертания отиват на много малко очи. В повечето случаи правят погледа изцъклен.
Но най-важното е, че и на теб ти допада  Hug Наистина се е получило много добре  Grinning Аз понякога слагам сенки и върху молива за още по-мек и опушен ефект.

# 466
  • в 1001-та нощ
Благодаря Веси newsm68 newsm44 и аз мазах със сенките върху молива  Blush дори си мисля, че така той самият се фиксира по-добре  bowuu

# 467
  • София/Горна Оряховица
Елфи, моите сенки са от предизвикателството, копвам ти директно списъка :
Лице:
Revlon Colorstay 180 Sand Beige
Стик фон дьо тен Flormar номер 5
Umbrella N14
Flormar MonoEyeshadow N15

Oчи:
Essence  quattro eyeshadow - Denim
Flormar MonoEyeshadow - N12, N15
Спирала golden rose city style

В същият пост, в който ми е снимката, има и линк към снимка със всичките продукти.

А сега, след почти седмица забавяне, моят мелез между pin up и 50's chick  Laughing .

Скрит текст:

Продуктите:
Лице: фдт Rimmel Match Perfection, 100 ivory; хайлайтър - Flormar Mono EyeShadow 15, руж - хайлайтър Umbrella 14 + Inglot pearl 450 (единична сянка в керемидено, съвсем леко загребана с четката).
Очи: черни сенки от палитра, взети с мокра четка; Flormar Mono EyeShadow 14 + Inglot ds494.
Спирала - golden rose City Style.
Устни - червило golden rose 55 (не знам серия) + 60, отгоре гланц на Miss Sixty, не знам номер (изтрити са надписите).

# 468
Алена, Лепи, все забравям да ви кажа колко сте фотогенични Hug Аз от самоснимките на цяло лице не мога да посоча нито един кадър, на който да изглеждам човешки, а съм пробвала какви ли не варианти, та тихичко завиждам на такива като вас Blush

Да се похваля, днес най-накрая (след няколко месеца отлагане) си пробвах Vanilla пигмента на MAC - е страхотно стои, разбирам защо са всичките хвалби Heart Eyes Утре ще тествам и Naked, а имам и два много тъмни, които обезателно трябва да изпробвам скоро Whistling Ще пробвам да направя снимки и ще покажа Peace

# 469
Еми да, крайно време е да покажеш нещо  Crossing Arms

# 470
  • Пловдив
Като изключим безумната доставка до бг,мислите ли ,че този калъф за четки ще върши работа?

http://www.ebay.com/itm/Pro-Makeup-Brush-Holder-Roll-And-Case-Ne … sh=item519a52116f

# 471
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, да се похваля и тук, много съм доволна - сдобих се с PhotoReady на Revlon, Colorstay коректор за под очите и много добра пудра, която ми пасва страхотно - не е кой знае каква марка, но пък много ми подхожда - Макс Фактор 81 номер, транслуцентна, но има лек нюанс. По-важното е, че направо си заспаха с ФДТ-на, коректорът също е много готин. Та така, много съм хепи  Hug Следващите дни съм се навила да отида до МАС да изпробвам 3 продукта, но чаках да си взема ФДТ, за да могат да ме гримират на място директно върху новия цвят, за да избера.

П.П Пуу, този Мол България ми е все едно до Перник да отида, все отлагах, но Ревлон има май само там, поне аз не се сещам за други места в София  newsm78 Базата на Ревлон я няма със сигурност и изобщо не знаят кога и дали ще я има. Предложиха ми на Буржоа база, но ми се видя малко суха като я намазах на ръката си. На Clarins беше като че ли по-добра, но не виждам смисъл да дам толкова пари за база специално. Ще поръчам на Gosh по интернет. От щандовете на скъпите марки нищо интересно нямаше, имам предвид като нови продукти.

# 472
  • София/Горна Оряховица
gadamer, Ревлон има и в Мориа на Гарибалди. Виждала съм и на още 1-2 места, но все не съм обръщала внмание, пък и бяха все пообрани магазинчета.
Наистина май в Debenhams е най-голям избора.

# 473
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, Ревлон има и в Мориа на Гарибалди. Виждала съм и на още 1-2 места, но все не съм обръщала внмание, пък и бяха все пообрани магазинчета.
Наистина май в Debenhams е най-голям избора.

Хм, уж бях преди няколко дни в Мория, пък не видях Ревлон, може да са били по-навътре, аз там не влязох. Иначе на мен в Debenhams ми се видя беден избора, не знам какво остава за обраните магазинчета  hahaha Лакове имаше малко повечко, но сенки, червила - много бедно, за пудри да не казвам, че нямаше никакви. Нищо общо с продуктите в сайта на марката.

# 474
  • София/Горна Оряховица
Навътре е Ревлон и се пада все едно в ъгъла, до него май беше щендер на Gosh.

Аз днес си счупих още 2 пудри и вече не искам да видя пудра  Crossing Arms . С тия мои две леви ръце ...  Crossing Arms .

# 475
  • Отвъд алеята зад шкафа
Навътре е Ревлон и се пада все едно в ъгъла, до него май беше щендер на Gosh.

Аз днес си счупих още 2 пудри и вече не искам да видя пудра  Crossing Arms . С тия мои две леви ръце ...  Crossing Arms .

А така..и Гош ли има там? Еее, ама съм шматка, сега мисля да поръчвам базата на Гош и ще дам отгоре 5-6 лв за доставка, а съм била в магазина и не съм погледнала  ooooh!  Как ги чупиш тези пудри?

# 476
  • София/Горна Оряховица
Не съм на 100% сигурна, но все си мисля, че съм виждала Gosh там  newsm78 . Дано някой с по-ясна памет от моята се появи.

Иначе как ги чупя - ами с двете си леви ръце  hahaha .
Поне счупих разни, дето не ги ползвах често. И umbrellaта си счупих де, и тя падна на пода, само мъничко от нея остана здрава  Laughing . И една пудра на essence, която имаше няколко цвята. Накрая реших, че нищо не губя, ако ги смеся двете и май като засъхне ще имам блестящ бронзър (защото от есенската пудра беше останало основно най-тъмно кафявото ми).

# 477
Със сигурност има Гош в Мория  Peace

# 478
Някой друг огледа ли тук пуснатата пролетна на Герлен? Аз се бях наточила на зелената палитра, но  в крайна сметка се отказах, а и са я пуснали на доста по-висока цена от в Англия примерно.  Tired

# 479
  • гр.Добрич
.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:44 от spinki

Общи условия

Активация на акаунт