Баба Марта бързала, две чертички вързала – Бъдещи мами над 35 (тема 39)

• 25 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
тита,добре дошла! Много съжалявам затова, което си преживяла!
Дано скоро да се похвалиш с нова бременност и всичко да е наред този път!

Магнитче, стискам палци за пол.тест.

# 226
  • В градината...
Тита, добре дошла и дано скоро успеете  Peace

Розичке, не държа много на разходката, защото хич не ми е от любимите градове  ooooh!

Трезви - има все още, но ...  Drunk

Мисля да направя едни сърца от кренвирши, вътре запълнени с яйца, луканков салам, ементал и лютивка  Thinking

# 227
Розичке, не държа много на разходката, защото хич не ми е от любимите градове  ooooh!
Перу, и аз не го обичам Софето. Ама като ходя по работа там съчетавам и с някакво малко забавление да не съм капо. Peace

# 228
че кво не ни харесвате на Софията, м? са шъ спорим ли, хлъц?

(Всеки град има свое очарование .... аз понеже много обикалям по улиците и знам местенца и улички, които са прекрасни .... ама това сигурно щото си ми е роден града и така ...)

Между другото, забелязахте ли какво стана? Ели разчисти в началото на темата кум фантоми и изведнъж - колко много нови приятни попълнения има темичката ни .....

Момичета, радвам се да ви видя тук! Малко се обърках вече кой - кой е, ама се надявам да посвиква Simple Smile

Наздраве и много любов!

# 229
Честити да са ви и двата празника момичета! И наздраве  Simple Smile
Добре дошли на всички нови момичета, тук наистина е едно много приятно местенце  Hug
Няма ли най-после някой да разсее мита, че при жените на 35+ по-бавно се получават нещата, амаха  Laughing
Аз днес приключих с нагревките, и надявам се, че изгоних синузита, дано е за по-дълго.
Перу, такива сърчица си правехме и в студентските години с моя мъж, тогава още гаджета де, и много хубави спомени ми навяват  Heart Eyes Само дето сега вече кренвиршите не са същите...
Ана, много хубави кученца, и едно миловидно, добродушно гледат  Heart Eyes
Пожелавам ви една страхотна вечер   bouquet

# 230
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да ви кажа  - ама много ви се радвам как посъживихте темата  Heart Eyes

АнаЛена прекрасни кученца  Simple Smile

Добре дошли на новите момичета   bouquet

Аз днес имах "прекрасен" ден. На колежката ми в офиса и стана много зле, викнах линейка, която след три обаждания от моя старана на 112 и едно директно в спешния център дойде след 1,5 часа. По телефона ми обясняваха как са 16 екипа за цяла София и не могат да смогнат - и сигурно е така, ама за мен това е престъпление да идват с такова закъснение, но не са те виновни, а цялата система. После в спешното в което ни откараха, дежурните специализанти бяха пълни шестаци. Казвам ви тези ако ги срещна на улицата ще реша, че са селските идиоти.

Оплаках се  Rolling Eyes

Ох сега готвя и сядам да почивам, а и ММ чакам да се обади от Австрия, че и при него има проблеми.

# 231
Айде и аз да се оплача, преди да сме отворили виното:) Бях на лекар, чаках 45 мин. и си тръгнах непрегледана и вкисната, че чаках гости и нищо не ми беше готово. Сега пък гостите закъсняват и аз пак започвам да се вкисвам  : Laughing Чакам мъжа ми, който всеки момент трябва да се прибере с торта и мисля да започна с нея, че иначе ще набия кучетата без причина!  Laughing

# 232
  • В градината...
Звезди, взехме "Стара планина", даже се счупиха, че не са от онези соевите.

# 233
Аз няма да се оплаквам Simple Smile празнуваме трифончо със свеки. Мн забавно

# 234
Добро утро!

Здравей тита, и добре дошла!
И аз съм в тази темичка отскоро ..
Съжалявам много за това, което си преживяла. Hug
Пожелавам ти скорошен успех и никога повече да не преживяваш подобно нещо!

Там е работата, че от доста месеци се стараем по въпроса, но нещата не се получават.С предните три бременности стана от раз, но сега....Моята лекарка казва,че е от възрастта- навърших 41 тази година.
Може и от възрастта да е, но само за сведение ще ти кажа, че ние с моя мъж опитваме за второ дете, когато бях на 33г. и 3 г. по-късно няма резултат. Confused
Преди да родя сина ни, съм забременявала без проблем 3 пъти(двата пъти от които неуспешно).
Но за това сме в тази тема да се подкрепяме и да си даваме кураж.

Лека и спорна работа на работещите и по-полека, не се преработвайте много, и кажете на шефовете си, че който работи много в петък началника му се разболява! ppp
Усмихнат ден!

# 235
Здравейте момичета, има ли махмурлии след Валентин-Зарезана? Laughing

Мамче, мерси за кафенцето и сладките. Hug

# 236
Добър ден на прекрасните девойки...не знам какво празнувахме вчера ама така се вкиснах че не е истина....
Колкото до цикъла. До 30 години точен като часовник на 28 дни. След 30 пак като часовник ама на 24 дни. Даже преди да забременея си бях поставила диагноза  - ендриометриоза с тоя скъсен цикъл.
Перу щях да питам от кои кренвирши взимаш. Преди няколко седмици се сдобих с пресни яйца и реших да ги направя с кренвирши като теб. Заради малкият купувам стара планина...счупиха се а и бяха къси да ги забода.
Добре дошли на новите девойки...и бързо забременяване. При нас няма да е скоро ако не забременея като Дева Мария. ММ почва все повече да ме дразни.
Дари...почнах да плета. За сега на две игли и като начало пуловер за една играчка на детето:)
Но имам желание да се науча и на една кука...в предишните теми гледах фантастични одеалца.

# 237
Hope for Two когато решиш - пиши, каквото мога ще обясня. Между другото плетаческата тема във форума много помага.

# 238
  • В градината...
Хоупче, счупиха се и моите, че ги надих с клечки за зъби. Бяха на "Тандем", но за сметка на това бяха много хубави. Явно не се чупят онези, фалшивите.

# 239
  • Бургас
Добър ден!
AnaLena , моля те, не бий кученцата! Виж как жално гледат!
Аз снощи за малко и аз да набия всички, защото до сто часа работих, после се мъкнах из едни кални квартали да взимам суши, после мъкнах сто чанти на двете ръце барабар със сушито и вече вкъщи ми идеше да седна, да ревна и да се напия, но второто се размина.

Hope for Two, ако знаеш как те разбирам!
(изказването за Дева Мария имах предвид)

Общи условия

Активация на акаунт