"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 049
  • 586
  •   1
Отговори
# 405

Наде ,за този клип писах,че още не е качен newsm78 не се отваря при мен Praynig

# 406
# 407
# 408
  • Мюнхен
Много тежки серии #Crazy
Браво на Мерич Peace а Синан е едно голяма говедо Outta Joint ooooh!
Как ще вземат децата от тези животни ooooh! Мерич и тя ако си тръгне... Praynig
Синан ще разбере ли ,че най- големият му враг внедри Лейля newsm78

Лили от тук нататък ще стават още по тежки.Сега ще се опитат да отвличат децата но безуспешно и ще катастрофират.Децата ще се разминат леко но Алие ще пострада тежко и Денис ще я спаси. И така децата остават при Синан бей до развода, а и след това тя няма да може да си вземе децата. След време Мюджахит ще направи опит да отвлече децата но ще успеят да вземат само момченцето, а момиченцето ще остане до края със Синан докато не го подлудят. След кавгата в болницата Мерич ще отиде да живее при Алие и така почти до края. Кахраман много ще и помага а и неговите родители много ще я харесат и накрая тя се омъжва за доктора една година след като умира майка й. Да ще разбере за Лейля благодарение на Мюджо той ще изпрати плик който лично Синан ще получи и вътре ще разкаже за всички машинации.

Аз понеже съм нетърпелива имам няколко въпроса. и отговорите в спойлер. Благодаря много предварително.

1.  Той Синан хубаво ще разбере за Лейля, но тя притежава вече акции. Ще бъде ли наказана по някакъв начин, освен че ще изгуби Синан?
2. Ще успее ли Мерич да си получи наследството, преди Синан да похарчи парите и и да продаде имотите без нейно съгласие?

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 11:43 от bggirl22

# 409
  • Мюнхен
Имам още един въпрос.  hahaha hahaha hahaha hahaha Извинявам се за което. Но тази новата докторка не е ли Бахар от Времето лети?

# 410
Имам още един въпрос.  hahaha hahaha hahaha hahaha Извинявам се за което. Но тази новата докторка не е ли Бахар от Времето лети?
Аз мисля, че е тя

# 411
Да , наистине е тя, актрисата се казва Mine Tugay. Ето страницата за нея в Уикипедия
http://tr.wikipedia.org/wiki/Mine_Tugay

# 412
  • Мюнхен
Не бях сигурна защото в Алийе е много хубава, а във Времето лети хич не ми харесва. Особено тази червена коса не мога да я приема.

# 413
Zdraveite mnogo mi haresva i na men tozi serial,vapreki 4e gledam vsi4i serii na tyrsi drugo si e na balgarski razbere6 za kakvo ide re4. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 414
otnosno  Igbal Karahan v momenta snima noviqt serial 20 minuti s Tuba (ot ogneno sarce)

# 415
Ето една снимка на баба Икбал.
Симпатична дама е

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJ_yhGc_-AmD4hig-dwZaT5 … FaGs7S7M93f9ENDlA

# 416

Изкарвам я наяве - дано ни натоварва с по-малко отрицателна енергия, докато гледаме сериите! Laughing Хубава седмица, момичета! Hug

# 417
bggirl22,съжалявам,гледала съм го ,но без превод и затова не мога да отговоря
на въпросите ти,защото те изискват да си разбрал  какво говорят.

.

# 418
# 419
  • Мюнхен
Наде няма проблем. Ако не ще се гледа и чака!  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт