Отговори
# 690
  • София

Значи в банката да отида и да подам молба за отблокиране на сумата  ли?  И паричките кога се взимат от сайта, когато е шипната или newsm78

Посети някой клон на твоята банка и попитай.
Моята е ЦКБ и няколко пъти са ми отблокирвали суми.
Или звънни на кол-центъра на банката -  тел. от гърба  на картата и попитай за блокираната сума - какво трябва да направиш

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 691
  • София
Здравейте, извинявам се ако е обсъждано, но приятелката ми за първи път поръча от сайта, тя е от Благоевград, днес е получила известие, но от софийската митница, дали това е единичен случай или е практика, при условие, че в Б-д има митница и някой пробвал ли е с пращане на факс и получаване в местен пощенски клон, както е описано на 1 стр.

# 692
Здравейте,и аз с проблем при получаване на злополучната ми пратка шипната на 31.01.
Днес най-после се получи ,обаче митничарят казал ,че тези добавки се водели като лекарства и подлежали на конфикация.Някой знае ли нещо по въпроса и имат ли основание да конфискуват пратката ми?

# 693
Здравейте, извинявам се ако е обсъждано, но приятелката ми за първи път поръча от сайта, тя е от Благоевград, днес е получила известие, но от софийската митница, дали това е единичен случай или е практика, при условие, че в Б-д има митница и някой пробвал ли е с пращане на факс и получаване в местен пощенски клон, както е описано на 1 стр.

Имаше някой от Благоевград, който писа същото, но май така и не разказа как са се развили нещата  Rolling Eyes

Здравейте,и аз с проблем при получаване на злополучната ми пратка шипната на 31.01.
Днес най-после се получи ,обаче митничарят казал ,че тези добавки се водели като лекарства и подлежали на конфикация.Някой знае ли нещо по въпроса и имат ли основание да конфискуват пратката ми?

Конкретна добавка или всички?  newsm78
За коя митница иде реч?

# 694
Ами явно всички ,защото са го казали само като са видели,че пратката е от iHerb.
Митницата е в Шумен.

# 695
Ами явно всички ,защото са го казали само като са видели,че пратката е от iHerb.
Митницата е в Шумен.

Дано се включи някой от Шумен, в София и Варна не съм чула да има такива случаи  Peace

# 696
Извинявам се за отклонението от темата, но имате ли идея от къде мога да поръчам витамините Yummi Bears?  bouquet

# 697

Хранителна добавка, няма как да е лекарство! Митничаря явно е нов. Няма никакво основание да ти ги конфискува.

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 698
  • around the world, where the heart belongs
Забравих да попитам - при reward, сумата, която се гледа да е под 19 $ (за да не се плаща ддс), е вече с извадените rewards, или пълната сума без тях. Никъде не ми излиза total before tax, а само order total, после reward и после grand total.

Код за отстъпка от 5$ при първа поръчка:  FRB852
Код за отстъпка до 10$ при първа поръчка над 40$: FRB852

Никой ли не може да помогне ?

# 699
Дада, ако пазаруваш за 19 долара от награди, не трябва да добавяш друго, ако искаш да не отиде на митница. Т.е. Митницата не ги вълнува дали са награди или не, при тях си излизат 19 долара) Дано ме разбра) Аз така се прецаках веднъж и за 3 долара на митница(((

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 700
  • София
Извинявам се за отклонението от темата, но имате ли идея от къде мога да поръчам витамините Yummi Bears?  bouquet

В сайта са налични Yummi Bears
И само Мултивитамини - може да си избереш

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 701
denis_d и Мишана   bouquet Благодаря! От банката ми казаха за жалост да си чакам срока от 30-45 дни, утре ще опитам при друга служителка, че тази направо не знаеше нищичко   Naughty Отностно питането на  maka аз пускам факс на софийска митница и нещата си ми идват в пощенския клон, като на място заплащам ДДС и 3,50лв пощенска такса  Peace

# 702
Благодаря ти много!  bouquet

# 703
Само на мен ли ми бъгва сайта? Търсачката не работи за елементарни неща....

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 18:44 от Nivea :)

# 704
  • София
Само на мен ли ми бъгва сайта? Търсачката не работи за елементарни неща....

При мен няма проблем
Трябва ли ти помощ? Нещо конкретно ли търсиш?

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт