Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Миленче, благодаря  Hug
Скрит текст:
Мисля от време на време да обменям гардероба  Simple Smile

Зори мен не ме дразнеше облеклото ти, но истината е,че така повече ми харесваш и се радвам,че съм допринесла за промяната Wink

# 181
Какво правите, Фемирки? Flutter
Малиииииии, бомба си отвсякъдеееее. Чаатайка та дрънкаш, появявай се по-често, стига се кри в шушляка.

# 182
Гале с този клип-секс ................направо няма да мога спя Shocked

От къде са кадрите в които пуши???

# 183
Няма да се пипам повече, така че ми се радвайте и ... си чакам сезона ЧагиЗо. Mr. Green

Малиииииии, бомба си отвсякъдеееее. Чаатайка та дрънкаш, появявай се по-често, стига се кри в шушляка.

Чаатайка до гроб! Вие си ме знаете, новите попълнения още не, но ще ме опознаят и те. Mr. Green

# 184
Здравейте компанията! Hug Hug Hug
Как е настроението днес? smile3525

Според мен заглавието на филма е много точно и красноречиво!
Огледалото от една страна отрази мечтата, стремежа на майка и дъщеря да се впишат в света на богатите! Изстрадала майка, пропуснала възможността, виждаща втора такава в очите на дъщеря си! От другата страна отрази жестоката реалност, в която живеят!

# 185
Миленче, благодаря  Hug
Скрит текст:
Мисля от време на време да обменям гардероба  Simple Smile

Скрит текст:
гардероба трябва често да се сменя  Wink
да се посладим

# 186
Татарова, нали не си оставям магаренцето... прегледах епизода. Снимката е от 59 епизод, 1:29:03  Peace

Зори, честита премяна!   bouquet

# 187
Ванина и ти си се преоблякла.  В това сърце има място за двама Ви. Heart Eyes
Мммм, че вкусна торта Миленче.
Ренатеее,  Hugнастроението ни е на макс.

# 188
Честита премяна Heart EyesТова е друго Laughing

Романтичка честити гащи Hug

Татарова Hug

Адашче Hug и аз така мисля за заглавието Peace

Релакс  bouquet

# 189

Heart Eyes
Скрит текст:
Е: Този път няма пръстен, но снега е истински, ти си истинска. Без смокинг съм, без сватбена рокля си и пръстен на пръста ти няма... Сега, тука, по този начин... ще се омъжиш ли за мен?
Ф: Да!
Е-Сърцето ми винаги, ще бие така както сега като те гледам в очите и лицето Фериха Сарафоулу.

# 190
Татарова, нали не си оставям магаренцето... прегледах епизода. Снимката е от 59 епизод, 1:29:03  Peace

Зори, честита премяна!   bouquet

smile3501 Two Hearts smile3501

Ренате  wavey

Надееее...  newsm51

# 191
Няма да се пипам повече, така че ми се радвайте и ... си чакам сезона ЧагиЗо. Mr. Green

Чаатайка до гроб! Вие си ме знаете, новите попълнения още не, но ще ме опознаят и те. Mr. Green

Зори при това Чаатайка, актуална и в крак с Чаатай! Peace Heart Eyes

Не знам дали съм ти казала, ама за мен си модел на това какво е това фен и фенство!!! newsm10  smile3521

Ренате, привет и на теб! Hug

# 192

Не предвидих непълнолетните, ама ... hahaha

# 193
  • Стара Загора

Heart Eyes
Скрит текст:
Е: Този път няма пръстен, но снега е истински, ти си истинска. Без смокинг съм, без сватбена рокля си и пръстен на пръста ти няма... Сега, тука, по този начин... ще се омъжиш ли за мен?
Е-Сърцето ми винаги, ще бие така както сега като те гледам в очите и лицето Фериха Сарафоулу.

Heart Eyes    Heart Eyes     Heart Eyes     Heart Eyes

# 194
Скрит текст:
Не знам за неговото ама моето се разтупка като прочетох поста и си спомних епизода. Божеее, какви вълнения бяха!
Скрит текст:
Мислех си, сега вече всичко ще е наред. Но все още не съм била опознала сценаристите...
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт