Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 560
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Намерих подсказката за зрителите след
Скрит текст:
сватбата им. Бяха до камината и Фери каза на Емир: Ние сега се оженихме. От този момент свършват приказките.
Е: Според мен от този момент започва една жена да е пияна...
Ф: Всяка приказка казва "и заживели щастливо", не продължава повече.
Е: Нашата приказка ние ще си я напишем.

Превеждала съм колкото поназнайвам, този диалог не можах да си го намеря.  Peace
[/b]
Справяш се перфееееектно, ето го и него.
Скрит текст:
Ф:Наистина ли се оженихме?  От този момент свършват приказките. След като са заживели щастливо никой нищо не пише.
Е: Според мен от този момент жена ми, която не може да пие започва да се напива. Ние ще напишем нашата приказка.

# 211
Скрит текст:
мисля че можеше по да задълбаят в мъката му по Ф.да в по така....

# 212
интересното е какво държи Joy
Определено не са казанлъшки понички... Joy Joy Joy Joy
малко М. Джексан стайл
Скрит текст:
хватката на чатала  Mr. Green

# 213

Heart Eyes
Скрит текст:
Е:Добре ли си, Фериха?
Ф:Колко дни съм тук?
Е:четири
Ф:Как ли е баща ми? Дошла ли е майка ми?
Е: ще те изкарам от тук, Фериха. ще те заведа при семейството ти. Фериха, чуваш ли ме? ще излезем от тук.
Ф:Той иска да те убие. Ти ще ме вземеш, а теб ще те убие.
Е: Всичко ще мине...тази нощ, предишните.Нищо от това няма да ти дойде на ума. Заклевам ти се, че всичко ще го забравиш. Ти никога няма да си спомниш този ден. Спомни си деня, в който те блъснах. Това беше денят, в който всичко започна.
Ф:Тоест денят, в който почнах да лъжа.
Е:Няма повече лъжи. Миналата година това беше първият ден на новият ни живот.
Ф: Той още какво ще направи?
Е: Забрави този ден. Забрави това място. И затвори очи. Затвори. Спомни си. Спомни си острова, спомни си миналото, вятъра, мириса на море. Колко много звезди имаше. Там сме, Фериха. И звездите са там. Спомни си. Така те намерих, че...повече от самия себе си. Само ти си - без сянка. Без да се разделяме - до мен си.
Ф:Така те исках, повече от теб...преди теб
Е:Така те изживях, че повярвай-вече не знам на къде гледам и какво правя.
Ф: Така те изживях, че повярвай. Толкова те обикнах.
Ф:Спомняш ли си нощта, в която спахме заедно? Нямаше никой в къщата. Бях дошла при теб. Казах ли ти, че бях щастлива? Сега..днес..онзи ден сме там. Много съм щастлива, Емир. Много съм щастлива.
Е:И аз.

# 214
Наде,   love001

Релакс, той сигурно от Джако се е научил как се прави.  Mr. Green

Лека нощ с една много добре позната песен, ама с тези диалози и снимки попрегледах на бързо 46-ти и 47- ми епизод  Embarassed

# 215
Адашче Hug, Киара   Hug

Хахахах, пояснявам:
Казанлъшките понички са тестени топки, пуснати от високо във врящо, вмирисано, старо олио, след което извадени, имат неопределена, да речем сгърчена форма, а на вкус....ммммм... пълна мазна гнус.
Joy Joy Joy Joy

# 216
Скрит текст:
мисля че можеше по да задълбаят в мъката му по Ф.да в по така....
Задълбаха бая в тази посока, серийте бяха много тежки за гледане но рейтинга започна да спада, направиха пауза от три седмици и се върнаха отново ноооо с ПЕ, след което рейтина още повече започна да спада и го прекратиха без време и то без финал. Rolling Eyes
За мен въобще не трябваше да има трети сезон, защото оставиха в нас голямо разочарование. От една страна крайните ФЕмирки усетиха горчивия вкус на предателството едва ли не на любовта на Емир към Фери, а от друга страна и ние зрителите на ПЕ останахме неудовлетворени от незавършека на ПЕ.
Както и да е, да не се отплесвам и да се ядосвам заради Фатих и исие.
Лека на лягащите. Hug

# 217
Neidjal-като кардиолог си....бъркаш в сърцето ми Hug

# 218
Адашче Hug, Киара   Hug

Хахахах, пояснявам:
Казанлъшките понички са тестени топки, пуснати от високо във врящо, вмирисано, старо олио, след което извадени, имат неопределена, да речем сгърчена форма, а на вкус....ммммм... пълна мазна гнус.
Joy Joy Joy Joy
Бъъъъъър, голямо описание си им направила, а всъщност са мнооооооого вкусни.

# 219
Идеята им е била-нали искат продъжение ето им.....то не винаги е розово,на принципа ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА!

обичам  понички  Crazy Heart Eyes

# 220
Адашче Hug, Киара   Hug

Хахахах, пояснявам:
Joy Joy Joy Joy
Бъъъъъър, голямо описание си им направила, а всъщност са мнооооооого вкусни.
Подчертавам Казанлъшки .....мммм...много, ама много ....голяма гнус
 Joy Joy Joy

# 221
Иве, приятно ми е Надето.
А питаш ли ме мен, бях станала като енциклопедия на сериала, помнех всяка сцена, диалози, #Crazyне, че сега не съм, още ги помня и все така се вълнувам, особено откакто ми говорят на български. Гледам и слухтя, да не би нещо да пропусна и сравнявам преводите дали са точни.
Даже се издразних на една от сцените в у-ще след като Емир я блъсна запознавайки се. На другия ден и каза здравей, а всъщност превода беше-наранената, как е ръката ти и т.н.

# 222
  • в подножието на планината
Браво, момичета, нямате изчитане... Laughing

Наде,  bouquet Киара,  bouquet

Гледам, поствали сте мнооого любими ФЕмирски моменти и все се надявах, че ще се сетите и за един любим момент от 37 епизод, но изглежда трябва аз да го припомня... Rolling Eyes
Надеее,  Hug помагай за превода... Heart Eyes

Скрит текст:

Ф - Говори Фериха, слушай Фериха, плачи Фериха, хайде и припадни Фериха...Аз каквото искам ще правя...Прави, бе..каквото искаш прави... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Иве, приятно ми е Надето.
А питаш ли ме мен, бях станала като енциклопедия на сериала, помнех всяка сцена, диалози, #Crazyне, че сега не съм, още ги помня и все така се вълнувам, особено откакто ми говорят на български. Гледам и слухтя, да не би нещо да пропусна и сравнявам преводите дали са точни.
Даже се издразних на една от сцените в у-ще след като Емир я блъсна запознавайки се. На другия ден и каза здравей, а всъщност превода беше-наранената и т.н.
Наде-напълно те разбирам вечееее Peace,аз нне мога да изляза нон стоп съм във филма ooooh!

# 224
Звездеееее, Hug готово.

Скрит текст:
Е-Учителят си  Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Не му казвай г-н Левент, че се дразня.
Ф-Не съм го наричала само по име. Не бих го и нарекла така само защото ти искаш.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли?  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Това ли е днешната тема? За това, ли, ще говорим?
Е-Виж как говориш…Ти не разговаряш с мен за нищо.
Ф-Защо да разговарям с теб? А, как не си ни запорирал  домът все още, ли? Използвах те. Измамих те за да си променя социалното положение.
Защо все още не си ни конфискувал домът? Какво чакаш?
Е-Фериха, не ме притискай.
Ф-Защо? Какво, ще стане ако те притискам? Какво, ще направиш още?
Е-Пак за онази нощ, нали? Фериха за онази нощ не само аз имам вина.
Ф-Опитваш се да се оправдаеш. Отвратително!
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж се появи пред мен. Не можах да говоря. Ти, ще ме изслушаш и аз, ще те изслушам, Фериха.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото искаш и вече си готов да разговаряме, ли?!
Е-Не може повече да мълчиш, Фериха.
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня много пъти. Но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Е-Трябваше да ме принудиш да те изслушам!
Ф-Ти ме изхвърли многократно от вратата си. Не повярва на нито една изречена от мен дума. Какво можех да ти кажа?! Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Е-Ще ме изслушаш и, ще поговорим Фериха.
Ф-Какво е това? “Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде, припадни, Фериха”. “Ще  правя каквото искам!” Направи го! Направи каквото искаш!

Общи условия

Активация на акаунт