Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 524
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
С тази сцена, в която Емир я вижда, ще започне епизода в Понеделник.

# 466
52
Скрит текст:
Фериха и Емир из Острова:
Ф: Харесвам острова. Хем мога да се порадвам, хем да гледам от далеч.
ф; Здравейте. Две кафета.
Е; Когато се върнем у Истанбул, ще си имаме къща. След като завършим ще отворим заведение.
Ф; Защо?
Е; Моята жена не учи ли в тази сфера.
Ф; Емир, погледни ни как само мечтаем...

# 467
19
Скрит текст:
Е- Какво има?
Ф-Живота , който живееш е толкова различен, понякога ми изглежда много далечен.
Е- Далечен ли изглежда?Не ме ли виждаш Фериха?Ти си моя живот.Не виждаш ли?
Ф-Просто виждам неща в моя живот , които ти не виждаш, и за това се чувствам така.
Е- Фериха , аз те виждам. Блясъка и светлините , нищо не е по важно от теб.Ти си най - важното нещо в моя живот.
Ф-Просто не искам това м/у нас да свърши.
Е- Дори когато ми каза , че всичко е свършило , то не беше.Никога няма да свърши.Това м /у нас никога няма да свърши.

# 468
47
Скрит текст:
Ф: Толкова съм щастлива. Страхувам се да не свикна.
Е-Страхливците умират много пъти преди да умрат.
Ф-Когато се замисля за татко и другите в къщи се питам заслужавам ли това щастие?
Е-Не е така. Ние не искаме да натъжим никого. Просто не искаме да ни развалят нашето щастие. Ще свикнеш да бъдеш щастлива.
Ф:Така ли винаги ще бъдем щастливи?
Е:Кои? Аз и ти ли?
Е: Е, как, няма да минем без караници.
Ф-Ааа. Добре.
Е-Винаги, ще те правя щастлива по този начин.
Ф: Недей, недей.
Ф:Извинявам се. Не знам, защо става така.

Е: Времето е много хубаво. Ела да се разходим.

# 469
23
Скрит текст:
Емир-не бягай!.....Много те обичам.Обичам те повече от всичко което съм имал или, ще имам.
Фериха-и аз много те обичам въпреки че понякога немога да го покажа  много те обичам.
Следва целувката.

# 470
Скрит текст:
Джансу по стечение на обстоятелстваата подейства положително на ФЕмир с разкриване на някои истини,
ако знаеше, че всъщност, ще им помогне, не би го направила.

Наде, за Джансу, не сме на едно мнение/поне като цялостна оценка, не в детайлите навярно/ ама това което съм маркирала-много точно казано, за това съм-ЗА на 100%! Peace

И една усмихната Хазал...има много чаровна усмивка...
много е заразителна, докато се усетиш и си също с усмивка, само гледайки я! newsm53

# 471
  • Някъде там

Скрит текст:
Не съм съгласна с постъпките на Джансу нима беше този начина да разкрие Ф пред Е със злоба  Naughty. Или пък като се опита да ги отрови  #2gunfire

За съжаление много хора имаше против тази искрена и нежна любов никой не искаше да си свали очилата за да види колко много се обичат  Crossing Arms

margita9 Наистина усмивката и е много  сладка Simple Smile

# 472
Джансу е злобна, завистлива и отмъстителна.
Човек като нея, който е способен да отнеме нечий живот, никога не може да ми стане приятен.
Даже нея я виня повече от Халил, защото той наистина беше с болна психика. Тя също не беше в час, но като, че ли и искаше да бъде забелязана, я от баща си, я от Санем, я от Емир и вършеше всичко преднамерено.
34
Скрит текст:
Ф-Добре съм.
Е-Чух.
Ф-Като си чул, може да си тръгваш.
Е-Не осъзнаваш ли до какво състояние ме докара, Фериха? Какво стана днес? А? Припадна, а аз не ти повярвах. Помислих, че играеш игра(че се преструваш). Ти ме докара до това състояние.
Ф-Всичко, което направих, не беше умишлено. А, ти?
Е-Аз направих всичко умишлено. Направих го за да приключи. Ти ме накара да направя всичко това. Когато ме лъжеше, осъзнаваше ли какво губиш?
Ф-На какво сложих край? Кажи! На какво сложих край? Добре, а нещото на което искаше да сложиш край за една нощ, как се нарича? Любов, ли? Можеш ли да ми кажеш, че това беше любов? Любов ми било! И кога приключи? Когато се нанесе в блока, ли? Когато научи за лъжите ми, ли? Или когато ми каза, че мога да платя дълга с една нощ? Кога? Любов ми било!

# 473
23
Скрит текст:
Ф:Опитай това. Не ти ли хареса?
Е:Нееее. Просто не мога да повярвам,че си тук..
Ф:Майка ми ги нямаше и ей така избягах.
Е:Фериха,осъзнаваш  какво правим в момента, нали?
Ф:какво правим?
Е:Ти и аз сме в нас,сготви ми ядене, в смисъл че ние правим нещо нормално..
Ф:А всъщност колко малко неща изживяхме нали?
Е:Не отидохме на кино,щях да те заведа при майка ми за вечеря , все още не съм те завел..
Ф:Щяхме да играем мач с Джан и не можахме да го направим.
Е:Друго.
Ф:Ами има и още нещо , но сега ако ти го кажа ще ти прозвучи като детинщина.Нали ние пак се бяхме скарали,ти беше дошъл пред дома ми,валеше сняг..Аз в онзи ден исках просто да се разходим по снега..Да си поиграем с децата или нещо такова.Остави, може би следващият път.

# 474
33
Скрит текст:
Фериха, Емир и Илкер :
И- Фериха...Ах красавице, грешен избор и грешна стратегия.
Ф- Какво говориш?
И-Трябваше да преследваш мен , но сега вече е късно.Аз щях да те оставя да си живееш...
Е-Ще те убия.Как говориш с нея?Ще бъдеш ли мъж?

# 475
Скрит текст:
Не съм съгласна с постъпките на Джансу нима беше този начина да разкрие Ф пред Е със злоба  Naughty. Или пък като се опита да ги отрови  #2gunfire

Не става дума за съгласие, а за нещо друго...поне в случая с Джансу и постъпките й.
А начина й напълно отговаря на стила й, ако беше друг-нямаше да е Джансу

Но да не изпреварвам епизодите.  Grinning

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:46 от margita9

# 476
# 477
  • Някъде там
margita9  Peace  Hug
Neidjal И аз се загледах в тази снимка онзи ден  Laughing. Хазал каква е шошинка като малка  Joy

# 478
бррррррррр какви са смешни като хлапетаа Mr. Green

# 479

Хазалчето се е срещнала със Селчук Йонтем от ЗП.

http://www.habershow.com/v4/50304-hazal-kaya-yla-selcuk-yontem-b … tm_medium=twitter

Общи условия

Активация на акаунт