Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами да ви почерпя ето това ще правя за вечеря Simple Smile

Много е вкусно  и да ви напиша какво пише на кутията... Afiyet Olsun!  ppp

# 451
Каприз, даже нея я ненавиждам повече от Халиперко. Той полудя Joyот любов по Фери, затова сътвори чудесий с болния си мозък, а тази Пиги действаше преднамерено от злоба и завист. Как не се пръсна от яд накрая.

# 452
МОмичета скъсахте ми сърчицето с тези диалози-НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ  да видя това,имам чуството че не съм гледала същия филм....друго си е като свържеш картинката с думите......много умни неща говорят,много ми харесва че е толкова ревнив,харесва ми дори като си викат и карат.....супер яко филмчето Peace.....като пубер съм с тази тяхна любов Rolling Eyes

# 453
  • Някъде там
Каприз, даже нея я ненавиждам повече от Халиперко. Той полудя Joyот любов по Фери, затова сътвори чудесий с болния си мозък, а тази Пиги действаше преднамерено от злоба и завист. Как не се пръсна от яд накрая.

Скрит текст:
Хич не трябваше да я пускат от психиатрията  Joy

# 454
42  Mr. Green
Скрит текст:
Халил: Откакто те обичам, ме нараняваш Фериха.
Ф: Не те обичам, мразя те.
Халил: Знам аз кого обичаш... Онзи дявол, дето Зехра те убеди. Сега ще се освободиме от него!
Халил: Онзи дявол ще дойте тук. Кажи ми номера на онзи дявол иначе ще убия детето.

Халил: звъни ха Е. Имаме сметки... на никого не казвай, иначе ще убия Ф.
Халил: не се страхувай, не е за теб (иглата)  - за онзи дявол е...

Joy Joy JoyНещо за душата Mr. Green
мехлем  Mr. Green

Релакс, Рени, за да Ви е пълно удоволствието  Mr. Green
Скрит текст:
[/b]
  Heart Eyes ето това е красота сега не като Левент  Mr. Green Илда, Hug  Лудостче ,  bouquet

# 455

нека си дойдем на думата,за какво сме се събрали Joy....а и навън се мръкна Whistling

# 456
Рали, привет!  Hug
Скрит текст:
Много ми липсваш в темата, какви хубави въпроси си намирахме преди за разискване, жалко, че не се засичаме по-често и за по-дълго... Rolling Eyes
Трябва да си изготвим график... newsm78 Peace Grinning

Много хубав колаж/според мен разбира се/понякога с минути търся нещо,  newsm78
сега този сам ме намери... Joy Joy Joy

# 457
  • Някъде там
anilevI  Joy  Joy  Joy Тъй де!!! Едно и от мен  Heart Eyes

# 458

Скрит текст:
Хич не трябваше да я пускат от психиатрията  Joy
Скрит текст:
Джансу е ужасна, наистина, но тя се опита да се поправи. Плюс това благодарени на нея две големи истини излезнаха на яве - че Ф лъже Е и, че Ф и Е са женени. Някой път по - подробно ще се обоснова, но сега нямам време  Simple Smile

# 459
42  Mr. Green
Скрит текст:
Халил: Откакто те обичам, ме нараняваш Фериха.
Ф: Не те обичам, мразя те.
Халил: Знам аз кого обичаш... Онзи дявол, дето Зехра те убеди. Сега ще се освободиме от него!
Халил: Онзи дявол ще дойте тук. Кажи ми номера на онзи дявол иначе ще убия детето.

Халил: звъни ха Е. Имаме сметки... на никого не казвай, иначе ще убия Ф.
Халил: не се страхувай, не е за теб (иглата)  - за онзи дявол е...

Joy Joy JoyНещо за душата Mr. Green
мехлем  Mr. Green

Релакс, Рени, за да Ви е пълно удоволствието  Mr. Green
Скрит текст:
[/b]
  Heart Eyes ето това е красота сега не като Левент  Mr. Green Илда, Hug  Лудостче ,  bouquet
Не може да има сравнение Mr. GreenХалилудко е класи над Левент Mr. Green

Цитат
Каприз, даже нея я ненавиждам повече от Халиперко. Той полудя от любов по Фери, затова сътвори чудесий с болния си мозък, а тази Пиги действаше преднамерено от злоба и завист. Как не се пръсна от яд накрая.
Peace

Лудосче  bouquet

# 460
Анадалски орли може би newsm78

постнах снимка която явно е голяма и изчезна,та да питама филма е за пилоти нали?

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 19:17 от anilevI

# 461
60
Скрит текст:
Фериха и Емир в блока:
Ф: Татко! Гледаш  дъщеря си? Винаги гледаш дъщеря си отдалеч. Винаги обичаш дъщеря си отдалеч. Виж. Самотата отива ли ми?
Е: Хайде Фериха.

Ф: Това, което го пише на врата на момичето, на мен ми го пише на челото. На челото!
Е: Не знаех, че татуто е все още там.
Ф: Това признание ли е?
Е: Не е истинска.
Ф: Истинска е. А истината е, че ти работиш с нея и не ми каза. Ако не бях дошла, нямаше да науча. Какво да ти кажа? Отидох, за да си покажа истинското си лице ли?

Скрит текст:
Фериха и Емир в колата:
Ф: Ханде и г-н Левент.
Е: Изненадващото дуо.

# 462

филма си е филм ,но тази тука е истинка гадюха #2gunfire

# 463

Скрит текст:
Джансу е ужасна, наистина, но тя се опита да се поправи. Плюс това благодарени на нея две големи истини излезнаха на яве - че Ф лъже Е и, че Ф и Е са женени. Някой път по - подробно ще се обоснова, но сега нямам време  Simple Smile
Киара,  Hug
Скрит текст:
И аз съм на това мнение, че това, че всичко беше разкрито именно от Джансу си имаше много големи плюсове, повече от колкото и Емир  и Фериха предполагаха.
Както е в онази приказка-искаше да извади око, а изписа вежди.
Аз си имах една теория по въпроса, писала съм за нея.
Ще чакам с голямо удоволствие твоето мнение и позиция в случая.  Peace Hug

# 464
Джансу по стечение на обстоятелстваата подейства положително на ФЕмир с разкриване на някои истини, ако знаеше, че всъщност, ще им помогне, не би го направила.
Ненавиждам образа й, тя ми е по-черна и от катран. Crossing Arms толкова ми е противна, че няма да и отделям повече време засега за да я характеризирам.
Казвате да си дойдем на думата, ми добре.

Общи условия

Активация на акаунт