Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 182

• 26 771
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
В унисон с преговорните серии - на прима виста ми идва това на ума -
"А моето сърце е пиле, трепери от страх когато гърми. Нежно е като коприна на калдъръм, подгизнало, жълто и малко, което до орел е заспало ..."

Сещам се и за орлите на Марица ...

# 46
Goni  smile3525 Hug благодаря за пожеланията,
музиката на Крис Нормън е супер! Simple Smile Simple Smile Лека работа!

# 47
# 48
# 49

Wait Engin Akyürek

# 50
# 51
# 52
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
И аз да направя един запис в новата тема!!! За да ви следя!
Добре, добре!!!
Благодаря ви, милички!!!
Нашия човек в мъгла, а? И то още от преди!

Скрит текст:
И днес го няма никакъв. Разцъквах по нета, и към този час, в бранша, на челни позиции за добро и за лошо са Чагатай, Хазал Кая, Каванч, на 10-та позиция Берен. Енгин беше! на 115. За медальони нищо не видях, за плакети също! Фейсовете не коментирам, там всеки луд с номера си, та и аз!!!
Нощеска пак се разходих по другите сериали. Гледах това онова. Останах с впечатлението, че не са нито по-добри, нито по-лоши от нашия. За това си имат и публиката, и феновете. Предварително искам да направя уговорката, че ние сме с предимство!!! Има обаче много еднакви моменти като сценарий и като режисура. На едни и същи места няколко сериала снимат болница, хотел, площад, на брега на морето, маршрут на движение на кола... Второстепенните роли се изпълнявани почти от артисти, които вече в друг сериал са играли почти същия образ. Актьорите играят като режисьорско решение и операторско заснемане по една и съща схема -  целувка, любов, пбн, изненада, уплаха, тъга, радост и ... Разликата е във визията на актьорите. За сега от тези сериали, които далеч не са всичките, за мен по-различен ми се вижда само АБО и от части КВФГ.  Впрочем, от включването на Хилял, във втори сезон на К/Г сериите се построяват като във ФГ. На комшиите в бранша им става принцип - водещите артисти играят в няколко последователни сериала, като се редуват роли на добрия и лошия. Това важи и за жените.
Новите сериали на Берен и Тува са интересни. Според мен не може да се говори за римейки.  Американското Отмъщение още не завършило, а същия сценарист предлага продукта си, да го снимат в Турция. Римейк е повторно снимане на стар филм, според мен! Римейк съвсем не е и 20 минути. Направи ми впечатление, че всяка серия си има заглавие. Има и нещо още по оригинално. Главния герой, които е учител по история, във всяка серия разказва в най-сублимната сцена една случка от историята на Турция. Според тази случка от историята, е озаглавен и епизода.
Ами това се сещам за сега.
Не ми се карайте! Трябваше да си сверя часовника, за да вия къде съм. КВФГ и темата  ме научи да оглеждам нещата от всякъде и по дълбоко.
Намерих и някой стари снимки, на "другите". На Каан наистина добре му се получава в К/Г. Ама един скромен, един честен - та и името му такова,  един хрисим. Чак да ти стане мъчно!

Мелтем наистина е красавица - Seda Guven

Сладка е и Хаджер - Sevtap Özaltun

Мехмет Услу, винаги играе баща

Ето го и майстор Галип - Salih Zeki Yorulmaz

А това е Дениз - Gözde Kocaoğlu

Има и още, но друг път!!!

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 20:27 от di...va

# 53
# 54
Дива,а какво е това,където Енгин е на 115 място?

# 55
  • AMS
Велианка, Hug
Беше!!!
Аз също ви питах за този линк какво измерват и защо. Пошегувах, се че новините ще ги дават по twitter. Не ме разбрахте.  Гледам графиките и виждам, че измерванията са по часове. Тълкувам си ги без превод.
Ето ги линковете към момента:

http://www.internetteyim.net/engin-akyurek-act11781/

http://www.internetteyim.net/?category=oyuncular

http://www.internetteyim.net/

# 56
Ами като няма новини за Енгин - предлагам за Керим и Фатмагюл.

Оставихме ги тъжни и разделени / оказа се обаче само за два дни и две нощи - но за това утре с преговора /.
Тук в този "скок" във времето  ви предлагам най-важните акценти  от развитието на тяхната история.
Подробностите - от Мариянка и Дилеми в следващите седмици.
А какво ще е наказанието на злобарището довело до временната раздяла  - малко търпение / заслужава си гледката /.

Приятно "гледане"

"Никога повече не ме оставяй сама !"
"Обещавам, обещавам, обещавам..."

"Знай, че си обичан! "
"Знам !!! "

"Най-голямото ми желание се сбъдна, сега искам да прекарам живота си с Фатмагюл"
"Да остареем заедно Керим"

"Още чай?"
"...Не, благодаря..."

"Днес не можахме да останем сами...Липсваше ми ..."
" И ти на мен ..."

" ДА !!!"
".. ние няма да се настъпваме - нали Керим ?
А-а !
Е  -  да не нарушаваме традицията..."

"Сърцето ми ще изскочи .... и моето ..."
"Госпожа и Господин Ългаз ... да ви е сладък семейният живот."

"Добре сме... много сме добре..."

" Керим много те обичам ... и аз много те обичам..."

"Добро утрооо ...добро утро "
"Керим ще закъснееш ...
... не бързам за никъде ..."

"Бъди винаги щастлива и усмихната ...скъпа"
"Ти си красива пеперуда ..."

" Скъпа, бременна ли си ? Дано !!!"

"Това е прекрасен подарък и за двама ни !!!"

"Победихме ! Обичаме се ! Щастливи сме!"

# 57
А, за това ли става въпрос-това май отразява някакво туитване-без никакво значение.Но истината е,че ако не се появи в скоро време с някакъв проект наистина ще започне да губи позиции.От друга страна пък май кризата в жанра е доста дълбока,така че не случихме на момент както се казва.

# 58
Мартичка,така ми разведри настроението с тези прекрасни кадри! newsm51

# 59
Велианка, Hug
Беше!!!
Аз също ви питах за този линк какво измерват и защо. Пошегувах, се че новините ще ги дават по twitter. Не ме разбрахте.  Гледам графиките и виждам, че измерванията са по часове. Тълкувам си ги без превод.
Ето ги линковете към момента:

http://www.internetteyim.net/engin-akyurek-act11781/

http://www.internetteyim.net/?category=oyuncular

http://www.internetteyim.net/

Ди..ва  newsm51 бях сложила първия линк още преди теб и попитах
за какво е това,никой не отговори,сигурно никой не знае.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт