Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 182

• 26 798
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • AMS
Велиана, Hug Елинор,  Hug
Скрит текст:
Не мисля, че няма значение, защото тук не става въпрос само за артисти и сериали, а и за всякакви новини. Има моменти, когато в по-долния прозорец се появяват линкове от вестници и телевизии, които се смятат за сериозни източници. Според мен се измерва колко пъти на ден е споменато това име в информационното пространство. Виж това с червено и зелено не го разбирам.
МАРТА!!! БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

Изплетох още едни!!! Като няма новини, плета!

Скрит текст:

# 61
  • Пловдив

А, за това ли става въпрос-това май отразява някакво туитване-без никакво значение.Но истината е,че ако не се появи в скоро време с някакъв проект наистина ще започне да губи позиции.От друга страна пък май кризата в жанра е доста дълбока,така че не случихме на момент както се казва.

Ох, с температура съм, грипа се засели май в нас,.....но да си кажа...Какви позиции губи - то няма от кого. Даже си мисля обратното. Всички актьори, които отпаднаха като дизита от този сезон, дори някои вече излизайки от роли му копират визията - са си направили изводите. Не се играе на всяка цена. Той Енгин за АБО беше казал - шанса да изиграеш такъв образ /М.Б./ се  пада веднъж на 5 години или никога. Енгин това отдавна го е разбрал. Ето дойде и Керим и сега си чака /ако не прави вече нещо/ следващият герой. Никакво спадане на настроения момичета. След дъжд изгрява слънце...

# 62

Момичета днес рано-рано се оттеглям, ама знаете утре ... понеделник и тръстика....

# 63

Марианка  Hug да оздравяваш бързо  lovekiss
вземай Енгинпирин в по-големи дози... Simple Smile Simple Smile

# 64
Марта  Hug приятна вечер!

# 65
Марианка,оправяй се по-бързо!Няма спад в настроението  що се касае Енгин-ние сме си тъпо-упорити.И аз като Дива от време на време поглеждам по другите темички-и там страдат от липса на новини за техните любимци.Това с криенето и мълчанието явно е модно при тях.Явно си има само няколко човека,които не излизат от публичното пространство-другите се умъгляват като наш Енгин.Днес ми попадна едно малко интервю в наш сайт с Петеккая,който казва,че е женен от 10 год. и никога не е казал и дума на журналистите за семейството и децата си.Осбено пък тези актьори,които в момента не снимат правят пълно игнориране на журналисти и фенове.Даже момичетата от темата на Мурат Йълдъръм бяха публикували една негова фотка със същата дълга брада като Енгин и се шегуваха,че или е забравил,че има ножици и самобръсначки,или пък се подготвя за нова роля.Същите догадки като нас.

# 66
  • Пловдив

Марианка,оправяй се по-бързо!Няма спад в настроението  що се касае Енгин-ние сме си тъпо-упорити.И аз като Дива от време на време поглеждам по другите темички-и там страдат от липса на новини за техните любимци.Това с криенето и мълчанието явно е модно при тях.Явно си има само няколко човека,които не излизат от публичното пространство-другите се умъгляват като наш Енгин.Днес ми попадна едно малко интервю в наш сайт с Петеккая,който казва,че е женен от 10 год. и никога не е казал и дума на журналистите за семейството и децата си.Осбено пък тези актьори,които в момента не снимат правят пълно игнориране на журналисти и фенове.Даже момичетата от темата на Мурат Йълдъръм бяха публикували една негова фотка със същата дълга брада като Енгин и се шегуваха,че или е забравил,че има ножици и самобръсначки,или пък се подготвя за нова роля.Същите догадки като нас.

Това имах предвид. И аз следя нашия форум. Чета и си правя изводи. Следим фейсовете - там днес има едно заглавие - "KERİM'İN SUÇU NE ?" Ами, а де....като не пишат свястни сценарии....феновете се чудят...Чия е вината - на продуцентските къщи и екипите им...Актьорите имат право на избор на такива. Явно момчето ни е по-умно, няма обвързващ договор - което значи да играе на всяка цена каквото му се предложи....

# 67
# 68
# 69
Привет, облизах си пръстите, че бях цялата в сладко от горски ягодки (дано няма бременни) и седнах и аз да пиша, че днес ми е слаба активността, на 199 място съм.  Simple Smile

Марияна, оздравявай, нали знаеш, ракия и мед!

Велияна, той Петеккая не казал нищо за семейството си, ама пък нашичкия хептен нищо не е казал. Joy Последното вярно нещо за него беше, че след снимките е бил на почивка. Оттогава - нищичко! И Мурат Йълдъръм може да е брадясал, но доскоро играеше, така че ние сме най-зле, не могат да се мерят другите фенове с нас!

Че момчето ни е умно, талантливо, па и хубавец - вярно си е! Ама трябва да е още малко по-умно, да не си зарязва така вярната публика и професионалните контакти. Ще се появи той, ще се разбере истината, но дано оцелеем дотогава.

Марта, чудесна си, с тия сладки моменти така ме разчувства, все едно са моите сладки моменти!  Hug

Дива, отново интересен бюлетин, особено за таквиз като мен, дето почти нищо не гледат, пък и не умеят да хващат новини и не следят турската преса.  Hug
Но, кой знае защо, мислата ми се залови за Каан Ташанер, стана ми интересно че сега е полицай, а пък какъв добър злодей беше в нашия сериал! Заслужи си наградата за второстепенна роля, макар и Бюлент, че и Есра, я заслужават.
Та за Каан, за ролята му на Ердоан, се замислих, че можеха да дадат страхотно развитие на образите на престъпниците, и пътя на разкаянието. При Вурал беше силно показано, с акценти и въздействащи сцени, като разговора с бившата приятелка, срещите с Асу "прощавам ти, Вурал", разговорите му с керим, извинението пред ФГ, опита за самоубийство, страхове, терзания - наистина силно!
При Ердоан имаше загатнати моменти, но сякаш не претърпяха развитие. Той каза, колко ли й е тежко на ФГ, на майка си - искам да се пречистя, любовта към д-р Нил, в затвора виденията с баща му. Все ми се струваше, че може и той да се осъзнае, но не развиха образа в тази насока.
Най-схематичен остана Селим. И при него имаше проблясъци на човещина, на съжаление, но не му достигна ум и морал да се пречисти. Или в сценария нямаше място за това.
Ето, дойдох до извода, че не само образът на ФГ не е бил пълнокръвен, не само развитието на нейните отношения с Керим не беше достатъчно добре показано.
Да вземат Е и М да направят още един КВФ, че тоя не ни стигна! Joy

# 70
Вале,тц-стига вече КВФ-няма какво да се занимават с Ердоанчо,Селимчо и т.н. -мен ме интересува Керим,респективно Енгин и затова искам нещо ново-да гледаме,да се наслаждаваме,да обсъждаме!
Абе как не се намери един туитващ,който да пита Едже ще ли го бъде този Джевдет бей или напротив!Преди си мислех,че Рефик ще е трудносмилаем за масовата публика,но сега съм сигурна,че Енгин ще го направи такъв,че всички ще го разберат,а ако не го разберат,то със сигурност ще го обикнат.

# 71
Валя  smile3525
като ме подсети за Ердоан и Селим,първия път като бяха в затвора,
Селим беше изпаднал в някакво състояние и все казваше на Ердоан,че няма
да издържи,нещо такова.После Ердоан си говореше с баща си... #Crazy #Crazy
Това да не е подсказка,че накрая като влязат в затвора,ще полудеят...
А че не са се разкаяли за престъплението,не всеки човек осъзнава и се разкайва.

# 72
 spam2  (Гони,  Hug )

Скрит текст:

# 73
# 74
spam2  (Гони,  Hug )

Скрит текст:

smile3525 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт