Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 182

• 26 806
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

spam2  (Гони,  Hug )

Скрит текст:

Веднага - влизаме по две в обувка - вероятно носи 44-45 номер....да не е и по-голям. Та бързо да минем  по пътя на Енгин. Малко акъл да му предадем. Не, че има нужда - ама ние имаме нужда....

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 23:29 от mariana51

# 76
  • София
spam2  (Гони,  Hug )

Скрит текст:

Абсолютно вярно!  newsm10

# 77
# 78
Момичета,аз сега си преглеждам 30 серия и точно съм на момента ,когато бяха в ареста тримата-Керим в едната клетка,а другите двама в другата.Е нашият тука е направо неприлично красив и на фона на Ердоан и Селим прилича на някакъв расов жребец до понита. Joy

# 79
Момичета,аз сега си преглеждам 30 серия и точно съм на момента ,когато бяха в ареста тримата-Керим в едната клетка,а другите двама в другата.Е нашият тука е направо неприлично красив и на фона на Ердоан и Селим прилича на някакъв расов жребец до понита. Joy

hahaha   smile3517

# 80

Велиянка,те и понитата са по-красиви от тия двамата... Joy Joy Joy

# 81
spam2  (Гони,  Hug )

Скрит текст:

Марица, чудесна мисъл и много добра!  newsm10

# 82
  • Пловдив

# 83

Лека нощ на всички!
До утре! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 84
  • Пловдив

Абсолютно...

# 85
Мдам... ат... магаре... кому каквото... или кой каквото... ми да взема да лягам, че идната седмица цялата ще я карам само първа смяна...
Лека нощ, милички! Simple Smile  Hug

# 86
  • София

Лека да  е,   newsm46   Маричке!

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 00:54 от Dilemi

# 87
  • AMS
Марианка, бързо да минава!!!  Hug
Аз сега по късни доби ви прочетох.
Искам само са стотен път да кажа, че не искам Енгин на всяка цена да играе!!! Когато, тогава!!! Дори писах, че не искам и в шоуто на Беаз да участва!!! Не искам да обувам неговия 45 номер!!!  Няма нужда да се спъвам в неговите камъни, защото аз съм се спънала много повече от него!!! Това, че другите също се крият и мълчат, си е техен проблем. Мен не ме засяга!!! Аз не искам да е като тях!!! Не искам като другите да си мълчи!!! Там са една сурия, дето чакат!!! Не искам да ги изброявам даже!!! И те са умни и те имат талант, и те чакат, и те мълчат!!! Защо???
Какво срамно, или глупаво, има да кажеш две думи???
Какъв е проблема да се появи Енгин пред своите фенове!?  Те имат въпроси най-малкото за отминалите  роли? Кой може да му забрани на Енгин да говори за това? И изобщо има ли такава забрана? Не вярвам Енгин да няма капацитет и да не може да отговори. Ако, го направи това, така ще надскочи другите, дето чакат!!!
В никакъв случай не съм се отчаяла. Напротив амбицирала съм се!!! Няма да престана да говоря и пиша, че Енгин трябва да излезе на светло. Искам всичко да стигне до него!!! Да чуе!!! и да се задейства!!! За друг не бих се тръшкала толкова, но за хора, които обичам, на които държа, които са успели да влязат в душата ми, не мога да не изкажа откровеното си мнение. - Такова поведение му вреди!!! Усещам, че и той самият не се чувства добре!
Лека седмица на всички!!!

# 88
  • Пловдив

Добро утро. Нова седмица, нов ден, нов късмет, нови надежди. Да сме здрави, усмихнати и отново заедно.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт