Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 277
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Успех и от нас на всички за класирането   fingerscrossed

Ние решаваме проблема със споделянето на играчки в пясъчника сравнително лесно, като просто мъкнем достатъчно за малка армия  Mr. Green Накрая като тръгваме е много весело. Почнем ли да събираме - момата много помага. Мисля, че дори вече  hahaha разпознава някои джвъчки  Joy
От няколко дни има нова страст - пързалките. Сама се качва и на повечето сама се пуска  Tired Tired Tired Иначе съжителството с батко я прави сравнително бойна - някои неща не си ги дава, но пък някои дава. Като ме питат други майки/деца, аз предлагам да питат нея - всичко разбира и веднага показва дали дава или не  Peace
Батко ако стане агресивен, предупреждавам, че ако продължава така, ще си тръгнем. Ако трябва, ходим да обясни и да се извини (не винаги се оказва, че той е виновен). Почти винаги желанието за още игра надделява, но в интерес на истината се е случвало да си тръгнем Embarassed , макар и само веднъж. Той е вече доста голям и не смогвам да му следя всяко движение на площадката, а понякога разчитам на самосъзнанието му. Прави ми впечатление, че често "улавя" и "отразява" поведението на другите деца - по-спокойно или по-агресивно.

# 496
Не сме класирани SadПърви е, ама в списъка за неприетите. При вас как е положението?

# 497
При нас предимството от каката свърши работа. Bibka, дано на второто класиране успеете!  Hug

# 498
  • Beyond the Frontiers
И ние не сме, по-лошото е, че догодина и в градината шансът ще е минимален, а от баткото точка няма да имаме Sad

# 499
  • София
Атопичният дерматит на малката се обостри в последно време Sad.На свивките на крачетата се е зачервила мнооого.
Отгоре на всичко имам големи опасения,че има фимоза.Днес ще отида да видя дали ще се вредя при личната за направления,въпреки че преди празниците няма да мога да я заведа при съответните специалисти.

# 500
Marsa, дано успеете да вземете направление. Аз свързвах фимозата с проблеми при момченцата...
И аз тръгвам за личната да ми оправя разни документи, после ще се поглезим с нещо домашно сладко. Утре ни е последен ден без диванетата. Не мога да кажа, че си починах, но определено се разнообразих....

# 501
Marsa, при нас положението с АД е на приливи - ту се обостря, ту пък затихва. Предните 2 седмици беше страшно - до рани се стигна, излязоха нови лезии. Аз се самоубедих, че зъбоникненето провокира и обостря кожните ни проблеми. Наскоро пробиха кътниците и те всъщност бяха причина да се влоши кожата. Хомеопатката също ме предупреди, че кожата веднага реагира при всяка стресова ситуация за организма. Вие какви мазила ползвате за поддържане и овлажняване на кожата? Ние от миналата година започнахме Атодерм ПП на Биодерма, сега от около месец взех млякото за АД на Ла Рош - доволна съм и от двете. Пие есенциални мастни киселини и с тях мажа като се разрани. Сега се замислям какъв слънцезащитен крем да му взема, че е бял като мляко, а слънцето вече е силно. Успех на прегледите и дано са добри резултатите.

# 502
Марса дано грешна диагноза да си поставила за фимозата.И аз мислех,че е характерна за момченцата.Относно АД Дани уж беше с такъв мазах го с месеци с атодерма и си имаше същия проблем.Спрях да мажа и за 1 месец се изчисти.Не знам дали не го израстна нямам представа.
Вече почнах от 3-4 дена да мажа със слънцезащитен крем на ЛаРош 50+

ПП.Ако можете и имате желание ударете едно рамо на несръчната ми художничка http://energysave.bg/preview.php?p=4362
Благодаря предварително

# 503
Ватци, иска да вляза с фейсбук профила си, за да гласувам, но на страницата във фейсбук не виждам качена рисунката. Явно бъркам някъде, а искам да гласувам...
Аз имам останал на  Биодерма слънцезащитен от миналата година и първо него ще си ползвам...
Справих се със страницата, ние ползваме и телевизора за екран към монитора и там ми излизат част от препратките...

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 08:53 от Lyubi

# 504
  • София
Нашата докотрица е болна и ще изчакам след празниците за направления.За фимозата,да-широко разпространено е това за момченцата,а там нямах никакви проблеми.За момичетата никой не говори и това ми се вижда проблем,ако се знае майките по-отрано ще търсят решение.
За дерматита-мазах с крема за атопична кожа на А-Дерма и с Нахтхерцен на д-р Тайс.
Малко ми е свито под лъжичката,но след празниците ще се търси решение.
Ние утре заминаваме.Ще изкараме празниците на вилата.Пожелавам ви много весело посрещане на предстоящите 1 май,Великден и Гергьовден!Ще има много именници и наздравици Grinning.

# 505
Люби не го мисли.Тя искаше да има поне 10 гласа събра 18  Joy
И аз искам да отида на някъде,но юни месец смятам да си отида до Бургас за месец -два.Няма да има кой да ми помага,но поне ще се видя с приятелите и ще се разнообразя

# 506
  • Beyond the Frontiers
Люби не го мисли.Тя искаше да има поне 10 гласа събра 18  Joy
И аз искам да отида на някъде,но юни месец смятам да си отида до Бургас за месец -два.Няма да има кой да ми помага,но поне ще се видя с приятелите и ще се разнообразя

Ако искаш компания за разходки в Бургас свиркай - тук ще сме от средата на юни  Peace

# 507
Никакъв проблем да видя сладурите и теб

Христос воскресе мамчета и бебчета.Нека сме живи и здрави и обичани най-вече

# 508
Честито Възкресение Христово, мили дами! Пожелавам на Вас и семействата Ви здраве и благоденствие! Hug

# 509
Христос Воскресе, момичета!  Hug
Ние с завърнахме заедно с малките диванета. Сега се опитвам да свикна отново с лудницата. Малката е захитряла и е вече много по-забавно с нея. Свикнала  е на всичко да казва 'бабо"  и сега за около седмица ще съм баба  Laughing Направихме голяма разходка тия дни. С мъж ами обиколихме Царевец преди да вземем децата, а после с тях се качихме и на връх Шипка. Успяхме и паметника да разгледаме отвън и си беше голямо разнообразие Simple Smile Усмихнат ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт