Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 319
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И ние се завърнахме!Браво на покорилите Шипка!
Абе,хубаво си е да е хубаво времето Wink,въпреки че точно заради това успяхме с малката да се разшмъркаме.

# 511

Здраве и благополучие,момичета!

ние също  се завърнахме и сега докато се настроим Whistling Whistling  и разбира се багаж,багаж и пак багаж Mr. Green
и ние сега сме на вълна-"бабооооооо"като го натъртва Wink
Люби Hug-браво за похода Wink

# 512
Аз реших да си пусна документите , че се връщам на работа и на следващия ден и натрупания отпуск. Така коментирахме с шефа преди месец.  Имам поне 4 месеца покрай двете майчинства. Мисля сега да ги ползвам, докато започна нова работа, отколкото после да чакам шефа да ми ги изплати... Събрах всичко за получаване на половин майчинство, само за молбата за връщане на работа не намерих нищо конкретно. Ако имате някакъв образец , момичета, бихте ли ме насочили!  Hug

# 513
  • Beyond the Frontiers
Люби, ти смяташ да почваш работа? А малката на ясла ли е? Пропуснала съм.

Аз за сега чакам. Ако ни приемат на ясла, ще пускам отпуската и предизвестие, че напускам от октомври. Ако не - ще чакам да свърши майчинството, после отпуската....

# 514
Малката я записах за септември, имаше предимство от каката.. Аз търся нова работа, но имам натрупан голям отпуск и искам да си го използвам. Сигурна съм, че няма да ми го изплати шефа при напускането. Майка ми  може да гледа децата през август, а преди това мога да ги пратя при баба ми на село в случай , че намеря работа...

# 515
  • София
Хич не ми се мисли за работа Sad.Просто знам,че ще възникнат проблеми там,та затова отлагам мисленето Laughing.
Личната ни потвърди,че малката има слепване на вагината.Утре ще я водя в детско-юношеска гинекология в Майчин дом Sad.Имало да пати детето!

# 516
Ох, Marsa! Много съжалявам, че се оказаха вярни опасенията ти! Дано поне намерите лесно и бързо решение!  Praynig

# 517
  • Beyond the Frontiers
Хич не ми се мисли за работа Sad.Просто знам,че ще възникнат проблеми там,та затова отлагам мисленето Laughing.
Личната ни потвърди,че малката има слепване на вагината.Утре ще я водя в детско-юношеска гинекология в Майчин дом Sad.Имало да пати детето!

Ужас, а това как се установява?

# 518
  • София
Дано!Ще ви държа в течение и апелирам към момичешките майки да се вгледат по-внимателно в тази част от анатомията на децата или ако имат съмнения да се обърнат към педиатрите си.От това ,което прочетох се оказва,че не е толкова рядко срещано това слепване.

Галактик,аз го видях,просто няма дупчица.първо не бях сигурна дали точно така трябва да изглежда вагината при едно малко момиченце и наскоро вече бях сигурна, в това което виждам.

# 519
Аз още от каката бях чела, че има такова срастване и понякога го установяват момичета чак когато започнат полов живот. И при двете се вглеждам, като ги почиствам, мажа с крем против подсичане и т.н.... Проблемите навсякъде изскачат!

# 520
  • Beyond the Frontiers
Извинявам се, въпросът ми може да е бил неуместен. Ама нали съм мъжка майка и това е нещо ново. Embarassed

# 521
Напълно уместен е Simple Smile Аз гледах на времето едно предаване и после четох някои неща и  случайно там разбрах.  Но не знаех, че се използва същия термин като при момченцата...Иначе въобще не се коментира, нито пък личните повдигат въпроса...

# 522
  • София
Извинявам се, въпросът ми може да е бил неуместен. Ама нали съм мъжка майка и това е нещо ново. Embarassed
Не е неуместен и Люби е абсолютно права,че личните лекари даже не поглеждат на девойките между краката и тъй като и аз до преди година и нещо бях само мъжка майка  реагирах чак сега на този проблем Embarassed.
В  този ред на мисли се сещам как свекървата като се роди сина ми ме караше да забелвам пишлето още от рано(а моите разбирания не бяха такива) и само ми дърдореше глупости ,че ще стане проблем.Сега,ако и кажа ,че проблема е при момата ще припадне сигурно.И тя едва ли е чувала за такова нещо.

# 523
Марса-много съжалявам,че се налага да преминете през това,дано самата процедура не е много болезнена Praynig Praynig Praynig
ние пилето го забалваме доста отдавна  и  педи го дръпна по-силно,но пък в последно време се къпем само прави и дума не може да става да легнем,та си мисля , че пак трябва да го погледне и дано не се кара Whistling Whistling

# 524
  • София
Момичета,

Да ви честитя и аз празниците на патерица, че доста отдавна не съм влизала  bouquet

И ние се завърнахме от Варна преди два дни и сега пак трябва да свиквам, че няма кой да ме остави сутрин да се излежавам до 9-10 ч.  и да мога да си излизам на кафенце с приятелки:D

Преси е станал много непослушен, ако нещо което си е наумил не му се даде или разреши, почва да пищи пронизително и да стиска юмручета, чак от яд от време на време се опитва да захапе масата....ужасТ #Crazy Не знам как ще се оправяме.... newsm78
Иначе не сме приети естествено в яслата - 9 - та резерва сме и ще трябва да търсим други варианти, още повече, че започнах активно да си търся работа и се надявам до 2- 3 месеца да започна Rolling Eyes

Да не забравя - честити розови гащи на Милинка и честито на Калалили Hug

Марса, стискам палци бързо да преодолеете проблема и скоро всичко да бъде наред с малката принцеса Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт