Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • USA
Благодаря момичета,аз нямам много време за писане,че времето при нас се пооправи и сме постоянно на вън.Днес си спретнахме даже водно парти в двора.Голям кеф голямо пляскане  Grinning

# 526
  • София
Ооо, тук с това подранило лято още преди няколко седмици открихме сезона на мокрите игри  Mr. Green

# 527
  • София
Вчера не можах да стигна до компютъра ,за да ви разкажа за нашата АГ одисея.Като изключим чакането всичко друго мина добре.Сложих я да легне на магарето Laughing и доктора с един скалпел я цепна.Звучи ужасно,но детето нито мръдна ,нито гъкна.После и при пишкане не я боли.Много ми олекна.Имаше и още две момиченца на по 2 и нещо годинки,които идваха за пръв път с този проблем.Това,което ми обясни доктора е,че кожата има склоност към слепване.Трябва да мажа сега с Дефламол и винаги да подържам мазничко,за да не залепне пак.Възможно е пак да се случи.Трябва да се наблюдава!
Преди малко я записах и на ясла,та и това отметнах като грижа.

# 528
Marsa, браво за успешната процедура! Дано повече не ви се случи никога!  Hug

# 529
Марса,браво!

# 530
  • София
Марса, радвам се, че всичко е минало леко и безболезнено  Peace Дано никога повече да не ви се налага подобна процедура Praynig

Аз днес следобед оставих Преси при баба му и в момента се размазвам на компютъра с ароматно кафенце Grinning

# 531
Марса, браво! А докога така ще трябва да поддържаш мазно? Не може цял живот все пак... ooooh! Пък и вдругиден като тръгне на градина/ясла, кой там ще си прави труда да я маже... Tired

# 532
  • София
Е,предполагам,че в началото е по-важно,пък после само вечер е достатъчно.Не знам до кога е възможно да се случи ,но нали ви казах,че пред кабинета имаше по-големи момиченца със същия проблем Rolling Eyes

# 533
Здравейте мами , преди около седмица по врата на детето ми се появиха 2 пъпчици , първоначално не им обърнах внимание , мислех че е ухапано , но след няколко дни станаха по големи рани , ходихме на док и ни каза , че наистина е ухапан от насекомо , предписами мазило , но вече имаме още 3 нови пъпчици . Утре пак сме на док , после ще ходим на кожен.
Възможно ли да е шарка или някакъв обрив? Никога не съм карала шарка и нямам представа какво да очаквам ?

# 534
klimentinaa  не вярвам да е шарка.И да е шарка до утре няма страшно

# 535
  • София
Не вярвам това,което описваш да е шарка.Какво кремче ти изписаха?

# 536
Педиатърката ни изписа Фусидин Н , днес бяхме на кожен и ни изписаха Макропен антибиотик сироп , Фенистил гел и Фуцикорт крем , в 5 пак сме на кожен за второ мнение . Не ми се иска да му давам антибиотик , но ако и втората докторка ни изпише антибиотик ще го пием .

# 537
Да размърдам малко темата, днес нашия татко е рожденик, да ни е жив и здрав, става на 30 Simple Smile Малко почерпка от нас   party023  Вече 10 години сме заедно и търся начин да го изненадвам, макар да е доста трудно. Днес си го глезя от сутринта, макар каката с отварянето на очите да започна да капризничи и мрънка. За сметка на това Лили е страшно лъчезарна и гушлива, та поне тя ми съдейства!
Очаквам днес слънчицето да се завърне и да започнем пак игрите!  Heart Eyes

# 538
Честито ти рожденик.Да е жив и здрав и все така грижовен.Същото важи и за нашия татко ,който също празнува

# 539
Ватци, да ви и жив и здрав и вашия татко! Добри "телета" сме си намерили!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт