Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Честити ви рожденици, момичета! Да са ви здрави мъжлетата, много да се грижат за вас и  да ви обичат!

При нас денят започна от рано - кака на детска, Борис и той се надигна по това време. Сега играе с баба си, пък аз си пия кафето пред компа. После ще ходя до социалните да подавам документи за детски. Броя с тъга оставащите ми последни дни у дома, че от понеделник отивам да се трудя.

Хубав и усмихнат ден желая на всички!

# 541
  • София
Честито на празнуващите!!!
И при нас от рано започна денят.Сега си подремва отново!А в кухнята е паднала бомба и ме чака Laughing.Край нямат домакинските работи.

# 542
Честит ти рожденик, Люби! Да ти е много здрав!

# 543
  • USA
Честито на празнуващите! Да са ви живи и здрави!
Кажете по-опитните колко зъба трябва да чакам до 2-та година?Лекси има 14 и един всеки момент ще пробие.Чета ,че трябва да са 20,но и че последните 4 никнат след 2-та година Thinking Искрено се надявам скоро да приключим ревящата серия,че се измъчихме Tired
Бибка дано ти хареса на работа!
Теди много лентички си наредила.Помислих,че има радост Flutter

# 544
Калалили, нали си знаеш - няма как да ме огрее. Simple Smile Затова си смених и надписчето под името. Wink От доста време се канех да си разнообразя профила и днес най-сетне се наканих. Mr. Green

# 545
  • София
Да са ви живи и здрави рождениците, момичета и много да ви радват, глезят и обичат  bouquet

И при нас денят започва от рано, но поне от известно време /да не казвам голяма дума/ следобед Преси спи по около  3 часа и успявам да си почина  Simple Smile В началото на седмицата ходихме на консултация, биха му предпоследната ваксина и ни остана само Пентаксим-а есента Simple Smile Иначе прасчо за 2 месеца е наддал 1,200 кг и вече е 11,300 кг и е 80 см. Според е доки всичко е ок, само дето аз започнах доста да се притеснявам, че почти не говори - само мама, от време на време, но рядко тата и баба и ако се излъже да каже "дай" е голяма работа newsm78 Иначе често си повтаря "ка ка" и други производни с буквата "к", но само той си знае какво означават.... newsm78 Дано скоро да почне да казва повече думички, че скоро майко му съвсем ще изперка #Crazy

# 546
Здравейте и от нас Wink
Люби Hug Hugоще 100 години,без зимите Wink-да сте заедно,влюбени и щастливи,хубав празник!

Ватци-да е жив и здрав и вашият татко!   
ние пък спряхме кухнята,не че не се ядеше,/просто свеки я взимаше по негово желание още от самото начало ,но постепенно започна да натяква,което всъщност е много,много дразнещо/ и сега аз готвя в началото малко се стреснах,но мисля че при добра организация и разпределяне на времето нещата ще се получат Peace    та в този ред на мисли-мами,вие предлагате ли едно и също основно ядене в два последователни дни Rolling Eyes

# 547
Мечкони, не само основното, ами и супата мога да предлагам в 2 поредни дни. Simple Smile

# 548
Мечкони, не само основното, ами и супата мога да предлагам в 2 поредни дни. Simple Smile

Тедко- Hugоще в горния пост щях да пиша-страхотен нов аватар Hug Heart Eyes

# 549
Благодаря ти! Hug Този аватар ми краси лявата плешка малко повече от 8 години. Simple Smile

# 550
  • USA
Meчкони как ви завиждам за кухнята EmbarassedВсеки ден готвя и ми е писнало и все различно,друг е въпроса,че не винаги го иска и съответно му давам от вчерашното,ако и него не иска яде филии и изобщо не ми е гузно.Особено с тези зъби на последък хем яде изключително суха храна хем акото му като на бебе рядко.Да яде каквото му е вкусно.

# 551
  • София
Когато съм готвела обикновено ми се получават две порции и ги давам на обед и за вечеря.Просто няма начин иначе.Определено мога да кажа,че кухнята е удобство.
Нашите зъбчета са 11 на брой.Не съм поглеждала кои до кога трябва да порастнат,иначе го имах някъде записано.

# 552
Уж до 24-30 месеца трябва да излязат 24 зъба.Ние имаме 16

Няма проблем два поредни дена да се дава едно ядене или пък едно след друго

# 553
И аз давам понякога на обяд и вечеря едно и също. Всичко зависи до къде съм с организацията, какво имам налично ...
Момичета, благодаря за хубавите пожелания. Днес ме е налегнала една умора, едва бутам целия ден. Как ми се ще да си дремна няколко часа Simple Smile Време е обаче да се подготвям психически за прибиране на каката и игри на площадката Simple Smile

# 554
  • Beyond the Frontiers
Уж до 24-30 месеца трябва да излязат 24 зъба.Ние имаме 16

Няма проблем два поредни дена да се дава едно ядене или пък едно след друго

Как 16? Девойката е с точно 10 - 4 долу отпред, 4 горе отпред + 2 задни горе /и между тях дупка  Mr. Green tooth

Общи условия

Активация на акаунт