Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 333
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
И ние сме с малко зъби.....9 изцяло излезли и един кучешки само на връхче.....И смешното е, че са само от едната страна.

# 556
Йони ще е с 2 зъба по- малко. Долните кучешки няма да излязат или поне няма да има млечни. Има 4ри резци и до тях избиха предкътниците  newsm78 Иначе си има горни кучешки и остават само кътниците да пробият. Ако е така то само те останаха.
Има ли други дечица, чиито горни зъби вече нямат разстояние по между си? При Йоан в началото имаше, но сега са точно един до друг.
И млечните зъби не са ли 20?

# 557
  • USA
На Лекси още са му рехави зъбите има 15,но не виждам подутини за сега на друго място освен оставщия един кучешки

# 558
Милинка моя е грешката 20 трябва да са до 24 месеца.Просто писмен лапсус  Joy

# 559
Здравейте и от мен! От както се стопли все по разходки и не ми остава време да вляза във форума. Моя има 10 пробили зъба (7 резеца и 3 кътника, като 2-та са само с по едно пробило връхче). Наредени са плътно един до друг, даже долните 2 избиха криви и така си останаха. Надявам се постоянните да избият прави.
Мечкони, аз готвя по 2 порции, едната давам днес, другата вдругиден, за да не е в 2 последователни  Peace

# 560
Здравейте, момичета! Лили има 12 зъба,  остават кучешките и крайните кътници.
Аз втори ден упорито махам памперса. Времето вече подхожда за целта, успяват да ми изсъхнат дрехите Grinning Иначе още не може много да схване целта на задачата. Интересното е, че навън не пиша. Вчера изкара 3часа и половина на площадката със сухи гащи. Иначе разбира, като направи беля, разстройва се, веднага ми показва къде  е напишала паркета. А тази сутрин имаме първото попадение в гърне. Определено реши, че пак е сбъркало детето и се разстрои, та няма да стане лесно работата... Седи си по половин час на гърнето, защото само тогава пускам детски и като стане върши работата на пода Simple Smile
Слънчев ден от мен!  Hug

# 561
  • София
Ами труден процес си е.Тъкмо започне да върви,както трябва и хоп-направи беля в гащите Laughing.
Както Леана каза,откакто е топличко навън не ми стига времето за къщната работа.Отгоре на всичко пък и малката сменя режима с един сън дневно,та още повече ми се опъват нещата.

# 562
Моя юнак от няколко месеца е само с един дневен съм, обедния.

# 563
И на мен ми се иска да остане само обедния съм, ама ми се буди рано и не може да издържа, тази сутрин в 5и20 беше оцъклен и готов за игра   Cry за разлика от мен....
И памперса искам да махам, ама това май си е само мое желание. Като го оставя без се радва, бара си пишката, пъпчето, ама пишка където си реши и понякога ми показва мястото  ooooh!

# 564
  • София
Ние май сме с най-малко зъби - имаме само 8, но затова пък са стратегически разположени на редичко, та като се усмихне да е като акулка  Laughing. Каквото се беше научил да казва (разните там животни) вече отказва. Добре, че е кухнята, голямо улеснение ни е. Иначе събота и неделя често яде почти едно и също - готвим му всеки път, ама същата манджа. Гърнето за сега само го разнася из къщи, не сме го почнали още. Сега през деня основно го гледа баща му и така му идва в повече.

Аз отдавна не съм писала, но нямам много какво да се похваля. Изкарахме един гаден вирус през почивните дни около Великден, Никола и татко му стигнаха до антибиотик 10 дни, добре че оздравяхме вече всички. И на второ класиране не се вредихме за ясла, чакаме чудо на трето и се ослушваме за  резервни варианти. На мен ми е криво, че почти не си виждам детето през деня и чак ми се плаче понякога, а на ясла как ще го оставя не знам.

# 565
  • София
Точно вчера видях ясленчетата,където ще е Вили.Сополиви и бухащи.Това ни чака и нас Confused.Трудно ще е ,но все пак сме вътре.

# 566
Аз много се чудя дали да го запиша на ясла? За тази година прием няма. Ще е в списъка на чакащите и евентуално декември или след януари ще бъде приет. Никак не ми се иска точно когато е пика на болестите и грипа да го пускам на ясла. Това значи, че евентуално м. май да го вземат, но то ще дойде време за детска градина. Не знам за тези няколко месеца дали ще си заслужава? Едни такива въпроси ми се въртят из главата  newsm78

# 567
  • Beyond the Frontiers
Аз много се чудя дали да го запиша на ясла? За тази година прием няма. Ще е в списъка на чакащите и евентуално декември или след януари ще бъде приет. Никак не ми се иска точно когато е пика на болестите и грипа да го пускам на ясла. Това значи, че евентуално м. май да го вземат, но то ще дойде време за детска градина. Не знам за тези няколко месеца дали ще си заслужава? Едни такива въпроси ми се въртят из главата  newsm78

А вие къде сте? Не съм запомнила, извинявам се. Защото тук в София драмите са от съвсем друго естество. Малката не я приеха в ясла, която беше компромис и се налагаше пътуване. Без тази точка от яслата обаче, догодина шансът да влезне в детската градина на баткото, която е на 50 метра от нас, става нулев. За това кандидатствах в яслата в Кремиковци и сме приети. Лошото е, че до там са 30 километра или по мои сметки трябва да минавам по 100-тина километра на ден #Crazy Ще я запиша обаче и ще търся варианти да се комбинирам с някой и да организираме транспорт....Или ще правя други не толкова коректни номера.

# 568
Галактик, сигурно се замисляш да ходите от дъжд на вятър. Предвид обстоятелствата, напълно разбираемо е! При нас имаше дечица, които не посещаваха мн дълго дори градинската група. Изкарваха по близо два месеца без посещение, но точката аз градина си струва, хубаво си решила!
Милинка, ако все така има кой да ти го гледа- за няколко месеца не си заслужава май яслата. Проучи дали ще са при същите госпожи, със същите деца, иначе си остава един стрес за детето..

# 569
От Сливен съм. Иначе там където исках да го запиша е само ясла, не е ОДЗ. Т.е. ще се наложи да го преместя, което наистина ще си е стрес за детето. Докато изляза в майчинство има кой да го гледа. Тук няма точкова система, а ред. Колкото по- напред запишеш детето, толкова шанса да го приемат е по- голям. Но това е само за детските заведения в центъра. Тия по кварталите имат свободни места целогодишно. Ама яслата която е близо до нас е почти само от циганчета и хич не ми се иска да го записвам там. Другите са много далеч.

Общи условия

Активация на акаунт