Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 338
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • USA
Ооо гърнето и при нас е една далечна мечта.Има и гърне и седалка за тоалетната,но на тях сяда ако е с дрехи,събуем ли памперса ,скача като ужилен.Реших,че няма смисъл от това упражнение.Нищо не осъзнава и ще си е само фитнес за мен.Той дори като пишка във ваната като го къпя,няма никаква реакция ,така че успех на заелите се с това упражнение,моя син съвсем не е готов.

# 571
  • Beyond the Frontiers
Наш`та мома е почти готова - казва "пиши пиши", дърпа памперса, обаче като седне на гърнето и много бързо става. Ще я оставя по голо дупе, но още ми е хладно и след един такъв опит направи гнойна ангина и сега сме на АБ, с разстройство и избиващи кътници....

# 572
Галактик, лошо сте се наредили. На мен ми се вижда добре времето за експерименти, а  и аз не я оставям да ми обикаля мокра или по голо дупе Лили. Засега съм доволна и на 3 улучени гърнета дневно, пък дано осъзнае скоро какво се случва Simple Smile

# 573
  • Beyond the Frontiers
Люби, не става въпрос да обикалят мокри. От голите крачета е. И на мен ми е още хладничко.

# 574
Може и така да е с голите крачета.Ние сме по къси гащи от няколко седмици вкъщи. Температурата се задържа над 26 градуса обикновено, но изложението на хола е мн хубаво. Дано оздравеете по-скоро, а и хубавите дни предстоят Wink

# 575
Здравеите момичета! Аз вече започвам да си мисля, че не е нормално на тази възраст да сме само 6 зъба и 2 показали се. По принцип не ми дава много дa и гледам в устата, стиска здраво и не се вижда добре.

Другата седмица сме на преглед при специалистите,а аз имам много да се оплаквам, защото от както решихме да увеличим дозата АМ и да вкараме в менюто храни като ориз и фиде, малката започна много да повръща. Спрях да и давам въпросните храни, имам чувството че още дълго ще ядем пюрета.

# 576
  • София
Лара,за твое успокоение ще ти кажа,че няма цял живот да яде пюрета детето Wink.Всичко ще си дойде на мястото,повечко търпение обаче е нужно при вас.Не се отчайвай Hug.

# 577
Здравейте  Hug Hug Hug
3 дни бяхме на гости на майка ми и се обзаведохме с Т ooooh! ooooh!утре при педи на преглед дано се разминем без усложнения Praynig Praynigиначе подозирам,че е от времето-то аз не знам как да се обличам,да н еговорим за децата Tired

# 578
Лара, за зъбите не се притеснявай, на моя близка приятелка много бавно растяха зъбките, но до 3-та годинка всички поникнаха. Добре си е детенцето. Казват, че ще са по-здрави така Simple Smile А за пюретата се надявам специалистите да помагат, а на теб много търпение и сили пожелавам!  Hug
Мечкони, сигурно някое вирусче ви е навестило. Сега със зачервено гърло върлува един. Дано по-леко се сборите.
Нашата кака е последна седмица на градина и после ще полудяваме вкъщи цяло лято. Нас ни чака моренце след две седмици, ама като гледам времето, може само да го гледаме Grinning
Аз съм се замислила да започвам профилактика с витамина основно за малката. Като знам от септември какво чудо ще е. Една позната ми препоръча витамините на  Forever, но ми се иска още някой да сподели, защото са сравнително непознати и никак не са евтини....

# 579
  • София
Люби,на мен един доктор ми препоръча витамини на Або фарма.Били хубави и качествени,нали са немски продукт.За тези,които питаш не съм чувала.Не е ли рано за профилактика newsm78.Може би от август е по-удачно.Поне така си мисля.

# 580
Ами обикновено е добре три месеца предварително да се пият. За каката съм започвала септември, за да има ефект януари. Затова и си мисля дали да не подсилвам лятото, за да има резултат още септември... Може и да бъркам с логиката  Simple Smile

# 581
  • София
Обикновенно на баткото лятото не му давам нищо-нито витамини,нито имуностимуланти.Малко прочистване от химически синтезираните добавки Laughing.Но боледуванията при него вече не са такива,каквито бяха.Виж за малките е друго нещо Confused.
Почивните дни си бяхме на вилата.Баткото се сдоби с кърлеж на главата.Извадих го без проблем,но за това ще има да се разправя няколко дни наред,а малката само сочи главата му и казва Бати буба Laughing.

# 582
О,Марса-има ли сте премеждия ooooh!-като каза-аз пък сънувах кърлеж нощес Rolling Eyes Whistling Whistling
за имуностимуланти и аз мисля да говоря с педи и да стартираме септември,евентуално

# 583
Мили момичета,виртуална почерпка от мен по случай рождения ми ден bowuu

# 584
  • Beyond the Frontiers
Ехе, жива и здрава да си!  bouquet Весел празник и много положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт