,ще поседи докато родя и се съвзема,та по цял ден сме на разходки,не се спирам и за минута,все чакам някой намек,за започващото раждане ама йок
.Знам ,че не остана много,но ми се иска да раждам вече,че много ми натежа вече,макар да съм качила само 5 кг за цялата бременност и не мога хич вече хич да спя вечер
.Нормално ще раждам,тапата ми падна вчера,но само това ,никакви контракции

Бях останала с впечатлението, че Ази е раждан секцио и затова така реших сега за 2-рото. Ама щом ще е по естествен път - пожелавам бързо и леко раждане!
А ти нали знаеш, че падналата тапа сама по себе си нищо кой знае какво не значи?
Може и да си преносиш, независимо от липсата й... Що се отнася до мама - хубаво е направила, че е дошла да ти помогне.
При всички случаи не остана! Ще чакаме хубави новини! Леко раждане и мама много да помага 
Иначе поне с гърнето имам напредък сериозен. Вчера нямаме пропуск, обикновено по два пъти най-много да пропуснем гърнето. Вярвам , че до края на лятото ще се научи детето
.Аз дори не съм пробвала
,вече като родя ще се заема с това.
наистина е по леко този път раждането,че предния път раждах 34 часа,и накрая Ази го изкараха с форцепс,бях много изтощена след всичко 

Далеч сме още от крайния резултат. Не всеки път пиша на гърнето, а понякога се налага да постои повечко. Все пак съм си дала доста дълъг срок да се справим 
От октомври по-вроятно ще ги вдигнат.

-браво за гърнето,ние имахме напредък- от гледна точка на това,че сядахме по-често и все вършим по нещо,обаче от както сме с разстройство няма как да отреагираме толкова бързо,а пък за гащи сега и захладня и нека се възстановим напълно и стартираме
-леко раждане и здраво бебче
Препоръчани теми