Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 346
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Жива и здрава да си мила   bouquet  bouquet  bouquet

# 586
Мечкони, много здраве, любов и усмивки ти желая! Весел празник!  Hug Hug Hug

# 587
Хей, Лили, как си? Мисля за теб от време на време. Изобщо не пишеш. Гледам малко е останало до срещата с бебче. Много щастлива ти пожелавам да бъде! Ти секцио щеше да раждаш, нали? Или нещо се бъркам?

# 588
Благодаря Теди добре съм.Много ми е натоварено в последно време,та затова само ви следя Embarassed.Майка ми дойде от Бг да ми помогне малко докато родя ,че Ази направо ми взима тока Crazy,ще поседи  докато родя и се съвзема,та по цял ден сме на разходки,не се спирам и за минута,все чакам някой намек,за започващото раждане ама йок ooooh!.Знам ,че не остана много,но ми се иска да раждам вече,че много ми натежа вече,макар да съм качила само 5 кг за цялата бременност и не мога хич вече хич да спя вечер Tired.Нормално ще раждам,тапата ми падна вчера,но само това ,никакви контракции ooooh! newsm78
Добре че майка е тук,че да ме отменя за повечето работи,че иначе не се виждам Crazy
Лека вечер от мен момичета Hug Hug Hug Hug

# 589
Аз нещо съм се омотала явно. newsm78 Бях останала с впечатлението, че Ази е раждан секцио и затова така реших сега за 2-рото. Ама щом ще е по естествен път - пожелавам бързо и леко раждане! Hug А ти нали знаеш, че падналата тапа сама по себе си нищо кой знае какво не значи? Simple Smile Може и да си преносиш, независимо от липсата й... Що се отнася до мама - хубаво е направила, че е дошла да ти помогне. bowuu

# 590
Лили, на финали си вече! Стискам ти силно палци. Може да си свериш дали с Ази ти е паднала така тапата по-рано и обикновено има съответствие между бременностите. При мен и с двете ми падна 5-6 дни преди раждането Simple Smile При всички случаи не остана! Ще чакаме хубави новини! Леко раждане и мама много да помага  Hug
Днес е последния учебен ден на нашата кака в градината и от утре започва голямата лудница. както върви времето, моренцето само ще го гледаме след 10-на дни, като идем, но нищо Simple Smile Иначе поне с гърнето имам напредък сериозен. Вчера нямаме пропуск, обикновено по два пъти най-много да пропуснем гърнето. Вярвам , че до края на лятото ще се научи детето Simple Smile

# 591
  • София
Мечкони,на патерица ти пожелавам Честит рожден ден!!!Много щастие и любов!!!

Лили,леко раждане ти пожелавам и аз.И на мен на края все ми се искаше час по-скоро да родя,че ми тежеше.Добре е ,че имаш помощ в този момент.

Люби,поздравления за гърнето.Ти не мислеше,че ще стане преди 2 годинки,но може малката да те опровергае.И при нас върви добре.Но за сега ползвам памперс-гащи.Удобни са ми да я испишквам навън,а и ми позволяват да съм спокойна,ако стане беля.Вкъщи иначе си е по гащички.

# 592
  • София
Чухте ли с какво се опитват за замажат ситуацията покрай отмяната на забраната за пушене? Да вържат отново майчинските за 2-рата година към МРЗ. От юли или от октомври, евентуално...

# 593
Теди Не знам дали значи нещо тапата,първият път ми предизвикаха раждането в 37г.с,та нито тапа видях,нито води ми изтекоха(в болницата ми ги спукаха),нито контракции съм имала преди това,имах чак след като ме включиха на системата.Та сега ми е горе долу като за първи път Embarassed
Люби Браво за гърнето  bouquet.Аз дори не съм пробвала Embarassed.Той го има за сега само за игра,но точно в момента не мога да пробвам,трудно ми е да клякам,пък и при нас е доста студено ,още сме със зимните якета Crazy,вече като родя ще се заема с това.
Марса Дано Praynig наистина е по леко този път раждането,че предния път раждах 34 часа,и накрая Ази го изкараха с форцепс,бях много изтощена след всичко ooooh!

# 594
Лили, втория път ще е по-леко!  Hug
Marsa, хич не иска да чуе за пишане навън. Кляка си сама, не ми дава да я държа, но нищо не върши. Последната седмица упорито стиска да се приберем- изкарва по 3часа  ooooh! Далеч сме още от крайния резултат. Не всеки път пиша на гърнето, а понякога се налага да постои повечко. Все пак съм си дала доста дълъг срок да се справим Simple Smile
Зелено човече, толкова съм отвратена от всички изпълнения последните два месеца, че нищо не ме изненадва. Аз лично няма да стъпя в заведение, където смърди. Да видим как ще се съвземе сега бизнеса, като махнат забраната и ще се върнат работните места. Много ни бива да се връщаме назад... А за майчинските си е жива подигравка. Трябваше още миналата година да го решат. Всичките са едни и същи подметки Sad От октомври по-вроятно ще ги вдигнат.

# 595
  • София
Мечкони, да си жива и здрава!
Лили, леко и бързо раждане!
Майчинските, ако ги вдигнат и аз мисля, че ще е от октомври. Така да поокапят майките, чиито деца са приети в ясла, пък да се замажат очите на хората (не че на хората им пука за майките де). В заведение, в което се пуши и аз няма да стъпя.
Гърнето и ние не сме го почнали, ама за това пък вече имаме две  Laughing
Моля да ме ориентирате колко големи като обем са порциите на децата ви. Моето вчера повърна от преяждане. Като кокошка е, яде колкото му дам. И все "ам, ам". И като кърмаче беше така, и сега така си караме. Това е, че нали децата уж си знаели колко им стига, а моят младеж е кожа и кости - още нямаме 10 кг. И хем да не го ограничавам, че и без това изглежда недохранен, хем ми се струва, че прекаляваме с количествата.

# 596
  • София
Lily Trifonova, леко раждане - вярвам, че всичко ще е наред  Hug

Момата е 9 и малко кг. Яде колкото й се яде, пие вода колкото й се пие. Досуква си на поискване и съм спокойна, че не гладува в никакъв случай. В някои дни се храни като малък възрастен човек, в други кара почти на фотосинтеза. Понеже е захранена по метода захранване, водено от бебето, се храни сама още от началото. След първите месеци като почне да "чисти" табличката си или да си играе с храната, вече знам, че е готова и отиваме да се мием.

# 597
Бръмбазък, аз не бих го ограничавала с храната. Може нещо да не му е допаднало вчера, знам ли...
Личната на какво мнение е?
Лили беше мн лакома, но някак само започна да си регулира храната последния месец. Според мен игрите навън много помогнаха. Поддържа си 12кг от почти половин година, но видимо се изтегли и изглежда по-слаба. Както ни казват на площадката- вече е кебапче, а не кюфте Grinning

# 598
  • София
На личната не съм звъняла. Според мен беше от преяждане. В 7 и нещо изяде кофичка кисело мляко, в 9 и 20 една дълбока чиния (нормална, не детска) зеленчуци на пара с връх. Повърна в момента, в който го вдигнах от столчето, като имаше останало и от киселото мляко.  Rolling Eyes
Ние си се храним традицинно с лъжичка. Понякога му давам да гребе сам с лъжицата като е по-гъста храната, но видя от татко си как почуква с лъжицата по чинията като обира храната и реши че с лъжица предимно се чука, не гребе. Яде всеки ден и изяжда всичко.
Ще питам и личната другия месец, просто се чудех дали има някакви ориентировъчни количества като обем. Аз намирам разни таблички с количествата по групи храни дневно и седмично, но до там.

# 599
Момичета,благодаря ви  за пожеланията!  bouquet
Люби Hug-браво за гърнето,ние имахме напредък- от гледна точка на това,че сядахме по-често и все вършим по нещо,обаче от както сме с разстройство няма как да отреагираме толкова бързо,а пък за гащи сега и захладня и нека се възстановим напълно и стартираме Rolling Eyes

за майчинството и аз мисля,че ще е от октомври,а за всичко случващото се съм не отвратена,ами думи не ми достигат,то бива цирк,пародия и не знам Shocked Shocked

Лили
Hug-леко раждане и здраво бебче Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт