На мен и двата пъти тапата падна 14-15 часа преди раждане.
Момата е 12 килца и е със завиден апетит, буквално тъпче нещо непрекъснато. Абсурд е някой да седне да се храни и тя да не се залепи за него. Иначе яде повече от батко си....Но не е дебела. Храни се сама, но не винаги я оставям, защото става мазало. С вилицата определено се справя по-добре - краставици и домати на поразия си хапва.
За майчинските е пълен майтап. Нищо не решават тези 70 лв.
Днес бях на среща с зам. кмета на нашия район Витоша във връзка с ремонти и строеж на детска градина. Честно казано съм потресена. Четвърта година не стартира строежа на нова сграда на нашата градина, пари има, разрешителни, планове и т.н., обаче някакъв идиот с частна фирма обжалва всяка обществена поръчка, защото не ги печели. Ей така, за спорта. Нова градина за 150 деца
А той с баба си и дядо си изтръшкал де що има парк и градинка в София и си е изкарал супер 

Пишейки сега си мисля, че някои по-редовни мами ще си кажат, коя е пък тази, щото пиша през 3 месеца сигурно по веднъж.
По-добре му вземете!
. Аз редовно си ви чета, макар че рядко пиша. Да се оплача и аз - малкият съвсем е отказал храната. Той по принцип си е злояд, но от няколко месеца не можем дори и насила да го нахраним. Направо съм се отчаяла вече. Някой има ли опит с такова чудо, давайте съвет
Дано е спокоен няколко дни Никола! 
Много му дойде промяната.Ново място,нови хора и раната н не иска да яде вчера ходих да купувам пюрета,че иначе кара само на мляко
.
.