Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 340
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Силвия, при мен си беше редовен цикъла след първия път. Даже последните три месеца е по-начесто. Един тест ще те успокои много бързо Wink

# 631
Дами, да се проявя като един щъркел викам аз. Mr. Green
Lily Trifonova е станала мама отново! На 05.06. в 10:44ч. е родила второто си момченце с мерки 3.350кг. и 53см. Казва се Тим. Да й е жив и здрав! Simple Smile

# 632
Честито на мама Лили-да са живи и здрави и да е много обичана от своите мъже!
На мама бързо възстановяване!  bouquet

# 633
  • София
Честита радост, Лили   bouquet

# 634
Благодаря ви за пожеланията  bouquet.Тъкмо влизах да се похваля Hug.Теди Благодаря  Hug Hug Hug Hug
Вече сме си вкъщи и лудницата е пълна.Като ми остане малко време ще вляза да разкажа подробностите. Simple Smile

# 635
Чакаме с нетърпение. Grinning

# 636
Честито на мама Lily.   bouquet

# 637
  • София
Лили, честито! Да сте много здрави всички и много да те слушат!

Силвия, и при мен беше редовен цикъла. Мърда малко, но по 2-3 дни. Аз пък преди месец бях решила, че съм бременна въпреки него  Laughing И на мен един тест ми реши драмата.

# 638
Честита рожба Лили. Да ви е жива и здрава, много да ви радва.  Hug   bouquet

# 639
  • USA
Силви при мен дойде веднъж и после го нямаше още 3 месеца преди да започне редовно Peace
Лили честито щастие и тук и дано бързо свикнете с новото човече!

# 640
И аз от доста време не съм влизала  Embarassed
Лили, честито бебче!!! Да са ви живи и здрави и двете дечица   bouquet
silviya-sh, кърмиш ли? Защото, ако кърмиш може да ти е непостоянен цикъла, макар че моя ми дойде когато малкия беше на 9 месеца и си ми идва редовно.
Аз да се похваля, моето момче вече е християнче  Mr. Green Вчера гокръстихме и само цвърна попа като го натопи във водата, но не е плакал, само се оглеждаше какво да пипне и да вземе Simple Smile

# 641
Набързо да разкажа как мина и моето раждане. Hug
На 04.06 ММ беше за риба,а ние с Ази и майка решихме ,че  ще ходим на Бъкингамският дворец,защото кралицата правеше 60години от покачването си на трона.Та тръгнахме ние към 9 сутринта,обикаляхме доста,в 14ч се прибрахме.На мен нищо ми нямаше,чувствах се добре.След това си седяхме в къщи до 16ч и решихме да отидем пеша до мястото където беше за риба ММ(час път пеша в едната посока Crazy) Отидохме,че и дори се върнахме пеша,като се прибрахме беше 20ч,в 19:50 усетих първата контракция,но си помислих ,че са лъжливи отново,но бързо осъзнах,че не са след като започнах да засичам и те бяха на 13мин.Засичах си така до 22ч,когато и ММ си дойде и му казах ,че май ще раждам ooooh!.Отидох направих си тоалет и тръгнахме към болницата,реших,че ще отидем пеша(15-20 мин пеша) Whistling.И така пристигнахме,прегледаха ме за разкритие имах 7см #Crazy newsm78,и ме качиха направо в родилното ,часът беше 00:50.Чак в 8 сутринта имах вече 8см разкритие(няма да коментирам как изкарах периода докато стигна 8 см,че не е много приятно).Тогава вече решиха,че ще ми спукат водите,ей повярвайте ми няма такава болка #Crazy Sick,оказа се че имам само 1 шепичка вода,не знам кога е изтекла другата newsm78(имах доста обилно течение последните 2 месеца,но не мислех ,че това са води,а може и да са били Thinking),след това вече получих 9см и се започнаха адските болки и напъни след близо 3 часа напъни и изключителни болки в 10:44 проплака Тим.Болката точно след раждането беше огромна,контракциите продължаваха и много ме болеше още час след това.ММ беше непрестанно до мен и много ми помагаше Heart Eyes.Лошо беше ,че отидох с 7см разкритие и ми казаха ,че вече е късно за упойка,та през всичко минах без.Не бих си го причинила отново,ако раждам трето,то ще е с упойка,задължително.Но честно казано всичко това си заслужаваше,много съм щастлива че успях.

# 642
Много приятен разказ! Благодаря, че го сподели с нас! Embarassed

# 643
Здравейте момичета  Hug
Благодаря ви,вече ми дойде и, макар че кърмя ще се надявам вече всичко да е редовно Wink

Lily Trifonova   ЧЕСТИТО :да са ти живи и здрави рожбите
хубава вечер

# 644
  • София
Лили,честито ти детенце!!!Много се радвам за вас!Целувки на Ази и Тим!

На мен ми предстои някаква интервенция на окото с лазер и ме е хванало шубето.Отгоре на това след нея не трябва да вдигам тежко,а как ще стане този номер незнам.Та това са в момента моите "радини" вълнения.

Общи условия

Активация на акаунт