) Отидохме,че и дори се върнахме пеша,като се прибрахме беше 20ч,в 19:50 усетих първата контракция,но си помислих ,че са лъжливи отново,но бързо осъзнах,че не са след като започнах да засичам и те бяха на 13мин.Засичах си така до 22ч,когато и ММ си дойде и му казах ,че май ще раждам
.Отидох направих си тоалет и тръгнахме към болницата,реших,че ще отидем пеша(15-20 мин пеша)
.И така пристигнахме,прегледаха ме за разкритие имах 7см
,и ме качиха направо в родилното ,часът беше 00:50.Чак в 8 сутринта имах вече 8см разкритие(няма да коментирам как изкарах периода докато стигна 8 см,че не е много приятно).Тогава вече решиха,че ще ми спукат водите,ей повярвайте ми няма такава болка
,оказа се че имам само 1 шепичка вода,не знам кога е изтекла другата
(имах доста обилно течение последните 2 месеца,но не мислех ,че това са води,а може и да са били
),след това вече получих 9см и се започнаха адските болки и напъни след близо 3 часа напъни и изключителни болки в 10:44 проплака Тим.Болката точно след раждането беше огромна,контракциите продължаваха и много ме болеше още час след това.ММ беше непрестанно до мен и много ми помагаше
.Лошо беше ,че отидох с 7см разкритие и ми казаха ,че вече е късно за упойка,та през всичко минах без.Не бих си го причинила отново,ако раждам трето,то ще е с упойка,задължително.Но честно казано всичко това си заслужаваше,много съм щастлива че успях. Препоръчани теми