Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 248
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Marsa, и аз това си повтарям. А и навремето с удоволствие се махнах, за да изляза в майчинство Simple Smile Заплатата ми беше мн по-ниска в сравнение с тази на мои колежки от университета. Сега ще се надявам да нещо по-добро, трябва да вярвам, че ще се получи Simple Smile

# 301
Люби, подхванала си темата дето и мен ме тресе тези дни. Поради финансови съображения се налага да се върна по-рано на работа, за което бях и предупредила, че вероятно ще се случи, като си пусках молбата за отпуск за 2-рата година. Вчера отидох в службата да се уточнят някои неща около момента на моето завръщане и установих, че въобще не ми се зарадваха. SadНазначили са ми заместничка преди 2-3 месеца и сега директно ми казаха, че заради мен ще оставят жената без работа. Ами аз какво да правя, все пак не се връщам от амбиции за кариера, а защото вече не се издържа на една заплата. Както и да е, връщам се от втората половина на май, пък да видим какво ще става.

Иначе напоследък не пиша за нас, че то освен за болежки няма какво да разправям. ooooh!До миналата седмица Борис беше пламнал от този дерматит, голяма мъка. Хомеопатката даде лекарство и обривите изчезнаха, обаче се започна със сополите. Каката и тя да не е по-назад се разкашля и след 3 дни на ДГ отново е у дома. Вчера пък бяхме на УНГ и й откриха възпаление на 3-тата сливица. Вече глъвата ми гръмна на кой какво да бутам в устата или в носа. Наоплаках ви се, извинете, но това е нашето обичайно ежедневие напоследък.

Дано при вас нещата са наред. Желая ви хубав ден!

# 302
Бибка, с болестите всички сме цъфнали, особено с по-големи деца вкъщи. Това ни е половината ежедневие. Дано се справите бързо и да оздравяват децата.  Hug
Ох, този женски месец така ме дразни с променливото време. Въпреки, че и каката и аз сме родени през март, никак не ми действа позитивно!

# 303
Привет Wink
по наболялата тема за раб.места-уфффф сложна работа Confused Confusedи аз не знам как ще се развият събитията ако остана без работа ще е много,много трудно на една заплата,докато намеря нещо друго-просто от сега се подготвям,че въобще няма да ми се радват ако изилизам в болнични,пък ако са и чести/пази Боже Praynig Praynig/лекинко ще ме принудят да си подам молбата Rolling Eyes
Люби Hug Hug-пожелавам ти успех,дано намериш добре платена работа,пък и да не е по специалността,не знам все си мисля,че пазарът на труда е по-благоприятен за София Rolling Eyes

# 304
  • София
Момичета, и аз съм се замислила по въпроса за работата, само че при мен нещата са малко по-сложни, защото със сигурност ще трябва да си търся работа, тъй като досегашната ми е във Варна и по обективни причини няма как да се върна там Rolling Eyes Лошото е, че ходих пробно на две интервюта и на първото въпреки, че интервюто се водеше от три жени, въпросите бяха меко казано "неприемливи" Shocked След като разбраха, че имам малко дете, се започна от "кой ще го гледа?", през " колко дни годишно според вас е приемливо един служител да е в болничен?", та чак до " имате ли намерение да имате второ дете?"...., и като имате предвид, че говоря за сериозна и голяма фирма  #2gunfire

# 305
Пипи, навсякъде така питат. Като си си семеен без деца- имаш ли намерение за деца... Като имаш едно- планираш ли още. Като имаш две- кой ще ти ги гледа... Аз имам познати, които лъжеха, че имат баба под ръка, а една дори скри, че има дете, за да започне работа! Единственото предимство, че съм с две деца е, че поне в моя случай съм приключила с периодите на майчинство и имам стимул да работя сериозно, за да ги отгледам тези деца. Ако въобще на някой му хрумне, че това е предимство. Моят опит и образование е  като геодезист. А самата област е мн тясно профилирана . Преди пет години имаше работа- тогава още имаше сериозно строителство. Сега вече е почти невъзможно някой да те вземе, да не говорим майка, която не може да обикаля по обекти и разни командировки. Времето ще покаже какъв е изходът от ситуацията, само здраве да има!

# 306
  • София
Люби, вярвам, че все ще се намери нещо подходящо и за нас Peace А тъй наречените интервюиращи по принцип нямат право да задават въпросчета от този тип, най-малкото от страх да не им се направи неочаквана проверчица от представители на Комисията за защита от дискриминация Mr. Green Да имат едно наум....аз не си оставям лесно магарето в калта Twisted Evil Пък и все за нещо трябва да ми послужи моето юридическо образование...дори и по време на майчинство Wink

# 307
  • София
Привет!
Да се оплача от моята мома Wink.Много досетливо и любопитно това дете.Разнася едно столче и си го слага,където иска да се качи и да види какво има-маса,мивка,печка.С нея трябва да имам очи и на гърба.Ще направи беля някой ден.

# 308
  • София
Привет!
Да се оплача от моята мома Wink.Много досетливо и любопитно това дете.Разнася едно столче и си го слага,където иска да се качи и да види какво има-маса,мивка,печка.С нея трябва да имам очи и на гърба.Ще направи беля някой ден.
Най ме е страх от терасите с това тяхното любопитство. Сега като се постопли и почна да отварям...

# 309
  • София
Вярно!Не се бях замисляла върху терасите,но определено не е шега работа.

# 310
На пазара на труда за майките е ужасно, никой не иска да наема. Моя шеф също не иска, заради болничните и се старае да се отърве от тях. Работата е свързана с много тичане и предната майка, която се върна на работа, шефа й бил казал, че била напълняла и щяло да й е трудно  #Cussing out

# 311
леана, отвратително е това дето майката била напълняла и я гонят!!!! Аз днес говорих с моя шеф директно. Той както винаги взе да увърта, щял да помисли. Ясно е, че отдавна е решил, но винаги така върти хората. Иначе съм поискала справка колко отпуск имам натрупан и ще го използвам веднага, ако ми бие шута...
Иначе малката ми е сополива яко днес.  Понакашля от сополите, дано не се задълбочи. Ние в четвъртък се очертава да подпишем предварителния договор за жилището. надявам се поне там да вземат да приключат вече нещата...

# 312
  • София
Работата е свързана с много тичане и предната майка, която се върна на работа, шефа й бил казал, че била напълняла и щяло да й е трудно  #Cussing out

Е, не, този направо е за линч #2gunfire
Люби, стискам палци, всичко да мине по вода в четвъртък Peace И ние сме започнали да се оглеждаме за подходящо жилище, защото нашето малко апартаментче ни отеснява все повече с всеки изминал ден и определено за двама си беше ок, но за трима пространството не стига Rolling Eyes

Привет!
Марса, с нашите разбойници човек трябва да има поне пет чифта очи #Crazy И аз уж не го изпускам от поглед, но той е много бърз и все ме изненадва с някое свое действие. Сега се научи да отваря шкафовете на секцията и почна да вади нещата от по-долните рафтове....време е за пренареждане Mr. Green Слава богу, че поне още не се е научил да се катери, само прави опити, че тогава не знам.... Shocked

# 313
Люби Hug-стискам палци  за жилището ви Peace Peace-били споделила,ако мислиш че не е редно -може и на лични,как се стигна до покупката,в смисъл вид кредит,цена,комисионна на агенцията,т.е всички онези малки подробности,извинявай не е от любопитство Embarassed ,а за сверяване на  часовника

# 314
Мечкони, чрез ипотека ще изплащаме жилището. На името на майка ми е ипотеката, цената е 50 хил. евро. Комисионната на агенцията е 2.5 %, изплаща се при подписване на предварителен договор. Ходихме на 4-5 огледа и се спряхме на това жилище. Последва около седмица преговори за цената, разноски по прехвърлянето... Нотариалните такси ще ги делим 50/50. Попитай каквото се сетиш, аз нямам притеснения. Може и на лични, за да не ставаме досадни на останалите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт