Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Качих 3 кила само от гледане Simple Smile Аз хич нямам време, смятам почивните дни да наваксам Wink

# 106
  • DE
Здравейте!
От мен кюфтета със сос и ябълков сладкиш

# 107
  • Пловдив
Благодаря за милите думи на
Michael@,  Тайна ,Madla, *sve*, luba_rizova,  mama1+2 ,МЕГАНС   bouquet  bouquet

Момичета, всички без изключение сте приготвили страхотни вкусотии-манджици,супи ,питки, козунаци,талиятелки, мъфини,торти, салатки, сладки саламчета, кюфтенца ,
 ябълково охлювче от Тутулинчето Hug
на Джема сиренето е неустоимо! Peace Hug
На Лабрекс пилешко в тесто също е безобразно апетитно Shocked #Crazy  bouquet   пък и тези кифлички и мекички  ъх ъх ъххх Blush Blush........

За днес от мен...някои са стари снимки Peace

Вкусни пилешки пържоли от бут с мед и мента

Картофките на Джейми Oливър

ПИТКА и хляб

Кекс с орехи и лимон

И да кажа за подквасването на мляко.Подквасвам много години и винаги се получава даже подкваса е от купешко мляко.
Когато сваря прясното мляко го оставям да изстива и проверявам с кутрето си за температурата .Като мога да държа пръста си в млекото слагам подкваса. Завивам в одеяло и стои така 4-5 часа. После го изкарвам и в хладилника.
Ако искате да ви е по кисело млякото оставете в одеялото докато изстине напълно, ние в къщи го обичаме сладко. Peace

# 108
Здравейте ,момичета !
tutulina , подквасването е обикновената процедура /топлото прясно мляко смесено с закваската , наливаш си в съдове,аз използвам бурканчета / и слагам в микровълновата. Няма градуси,няма W ,точно като изолиращ шкаф. СТава лесно ,бързо .Просто слагаш и затваряш вратичката. Аз го подквасвам вечер и сутринта е готово ,и си слагам млякото в хладилника .  Simple Smile

# 109
Браво на всички.Възхитена съм.

# 110
Леле, страхотни неща сте приготвили  Heart Eyes

От мен скромно едни еклери

# 111
Да се запиша и аз в новата тема с едни картофи със зелен боб и сушени домати

# 112
  • Варна
Може ли рецептата за тази френска селска торта, че лигите ми потекоха?
Благодаря Simple Smile

# 113
Може ли рецептата за тази френска селска торта, че лигите ми потекоха?
Благодаря Simple Smile

Аз също я искам Simple Smile

# 114
  • На брега на реката
О, ani_d, няколко пъти се връщах да гледам снимката на това ужасно изкушаващо руло.  Shocked Mr. Green
bonbolina, може ли рецепта на изварените охлювчета  Hug
daviz, снимката е линк към уникалната рецепта. И Лабрексче - тъпичка е, защото са 4 съставки на кръст. И аз самата се чувствам тъпо, че не съм я правила и друг път, при положение, че почти винаги ги имам съставките налични вкъщи  Whistling
Момичета, страхотни сте. Слюноотделям, преглъщам и се възхищавам на кулинарните ви творения   bouquet

# 115
  • Някъде там
Добър вечер.Тук трябва да сядам само добре нахранена. Grinning
Толкова много вкусотии от обяд до сега...
Пепчо,дипа изглежда много вкусен.Ani_d рулото..ммм нямам думи,както съм фен на шоколада.
а къде да търся рецепта?Гисчо много свежа закуска.Mm32 бодвам си от рулцето и искам рецепта. Grinning
miriana86 замириса ми на пресен хляб и си спомних детските ми години..топъл хляб сиренце и домат..Simple Smile.Mimi0585 гевречетата изглеждат супер.Tutulina взимам си от всичко,без да питам,не мога да устоя.BiankaD апетитна супичка.bonbolina,*Мария* megansg и вашите ястия са много примамливи.Desivalko тортата ти мога да изям всичката.. GrinningГуинет ястията ти изглеждат като картина-шедьовър.Labrex страхотна серия.Мatze,Зиче огладнях отново при вида на вкусните ви ястия.Besyto все такива скромни неща да показваш.
Stelianna никога не съм правила картофи с зелен боб  Embarassed може ли рецептата?

Нашата вечеря:

десерта са сладките от обяд.

# 116
Stelianna никога не съм правила картофи с зелен боб  Embarassed може ли рецептата?

То една рецепта ... Laughing
Един буркан зелен боб, 4-5 картофа,5-6 сушени домата,2-3 скилидки чесън, 2 телешки бульона и копър на вкус.Всичко в тавичка, заливаш с вода да покрие и забравяш във фурната докато поизври и са готови картофите.
Може и някаква наденица да се нареже да не е постно Simple Smile

# 117
  • Някъде там

То една рецепта ... Laughing
Един буркан зелен боб, 4-5 картофа,5-6 сушени домата,2-3 скилидки чесън, 2 телешки бульона и копър на вкус.Всичко в тавичка, заливаш с вода да покрие и забравяш във фурната докато поизври и са готови картофите.
Може и някаква наденица да се нареже да не е постно Simple Smile
благодаря  Heart Eyes може да е простичко но никога не съм се сещала да го направя,ти ми даде идея.

# 118

GlitzyWrites   по принцип в тази тема показваме какво ние сме сготвили и снимали,а не чужди снимки.Много е грозно това крадене на снимки и представяне за свои.

http://threemanycooks.com/recipes/strictly-vegetarian/breakfast- … toes-and-cheddar/

солени мъфини за запис

И солените мъфини са същата работа.

Съжалявам, че нямам време да снимам, а искам да ви следя! Виновна съм
 2-те снимки са от 2 различни теми за запис
Ако исках да си мислите, че снимките са мой щях да ги кача в др сайт, но не това съм искала
Пфффффффффффффф
 ooooh!
Съжалявам за офф-а, всички сте сготвили мн вкусно  chef

# 119
  • Някъде там
GlitzyWrites,извинявай че се намесвам.Аз едва от вчера пиша тук и може да нямам право да коментирам но това което току що написа е много повърхностно оправдание поне за мен.
Момичетата ясно са написали че има бутон извести,след като искаш да следиш.
Нямаш време да снимаш?Стари снимки нямаш ли?Може да са стари но все пак ще са твои.
Това просто за запис не е коректно спрямо всички които творят и публикуват тук.
Извини ме още веднъж ако съм била груба но това е моето мнение и държах да го изкажа.

Общи условия

Активация на акаунт