Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 149 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
И на мен ми допадна рулото на ТЯ, досега не съм правила такова с мотиви, но скоро ще се пробвам

От мен пълнени сини сливи в бекон

сирене с мед и орехи

# 331
daviz Simple Smile moje li receptata za tortata ot 18-ta stranica Hug

# 332
Здравейте кулинарни вълшебници!  Hug

Tari Tasartir - Може ли рецептата за меки бисквитки с тиква?  Simple Smile

от мен - Романтични кексчета  Simple Smile

# 333
  • Sofia
С удоволствие! Рецептата е на Tanita:
http://tanitaang.blogspot.com/2008/09/blog-post_21.html

# 334
  • София
besyto : Много харесвам това сиренце особено с Бяло вино  Wink Wink Wink Wink Wink може ли да обясниш чисто технически как го правиш, мъчих се един ден в къщи да си направя , но не ми се получи.

# 335
besyto : Много харесвам това сиренце особено с Бяло вино  Wink Wink Wink Wink Wink може ли да обясниш чисто технически как го правиш, мъчих се един ден в къщи да си направя , но не ми се получи.

Страхотно стана ММ си го хапна с винцето  Heart Eyes Погдотвих си няколко парченца сирене с дебелина 1-2см .Аз за пръв път го правя и просто сложих мед върху сиренцата и поръсих с орехи. Пекох в предварително загрята фурна на 200градуса за около 10-12мин. Сиренето, което приготвих беше прясно и много добре се получи.

# 336
  • София
besyto  Hug Hug Hug   chef  chef супер благодаря

# 337
  • Бургас/Пз
Бесито, отново страхотни неща си показала, сиренцето ми е фаворит.

Близнаците, мнооого романтични кексчета Simple Smile

От мен изварените соленки на Лабрекс

И една бисквитена торта с маскарпоне. Много ни е любима и е крайно време да си купя лъжица за сладолед, че да ми се оформя по-добре при сервирането. С двата вида бисквити повече ни допада !

# 338
  • Варна
Пепи разкошно
Ванила прекрасни бонбони
Тари чудни бисквитките
Мари ета супер майсторска питка
Изабел,Павлина,Мама,Марти,Бес,Ани  много апетитно
Мама страхотни пастички
Сисето чудно вретено
Зиче вкусотия голяма е всичко
Мими хапвам и супичка и месцето с прекрасното сосче...благодаря за пожеланията
Бианка много красиви пайчета
Близнаците фантастични кексчета
За днес пилешко със салатки

# 339
Ани много хубави са станали гевреците.Трябва да пробвам твоя начин на тази торта.За меганс е ясно отново вкусноооо.От мен днес едни толумбички по рецепта на пепчо за което   bouquet

# 340
  • Бургас

Свински филенца с бадеми   http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_8526.html

Картофки ветрилце    http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_12.html

Нямам представа как се прави хипервръзка тук. После ще търся и чета. Сега ще хапна Simple Smile

# 341
Мнооого ме изкушава това филенце и картофките ветрилце. Браво момичета, чудни неща сте направили отново. Всеки път влизам в темата с нагласата, че ще изпитам огромен глад и ще има да преглъщам... Hug

# 342
Здравейте,
не знам дали някой има книгата на Камелия Воче, страхотна е. Тази рецепта е от там.
ТАГЛИОЛИНИ С ЧЕРИ И БОСИЛЕК (TAGLIOLINI AL POMODORO - LALLA)

# 343

Пак страхотни предложения! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef
ani_d , соленките-гевречета са чудесни! Тортичката и тя, както имам бисквити, маскарпоне и лъжица за сладолед.......много ме съблазнява! Grinning  bouquet
megansg, при тебе както винаги, всичко е толкова апетитно! Heart Eyes  bouquet  chef
mimi0585, чудни толумбички! Heart Eyes  bouquet
feria99 и danchika, и при вас вкусотии! Heart Eyes  bouquet
ЗИЧЕ, и ти като ги подредиш едни изкусителни работи, да се чуди човек кое да спретне по-напред! Heart Eyes  bouquet  chef

От тестото на постния галет с плънка от ябълки, стафиди, орехи, канела.

# 344
  • При децата ми

Близнаците, мнооого романтични кексчета Simple Smile

И една бисквитена торта с маскарпоне. Много ни е любима и е крайно време да си купя лъжица за сладолед, че да ми се оформя по-добре при сервирането. С двата вида бисквити повече ни допада !

Може ли рецептата за бисквитената торта? Simple Smile Изглежда много вкусно!
Аз защо не ги виждам кексчетата  на близнаците? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт