Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • пак на Рив Гош
Изпуснах 2 теми, едва сега успявам да се включа. Не че не ви следях и без запис, де  Laughing

Vanilla, Bianka D, страхотни кексчета!
Еликсир, не знам какъв е поводът, но да ти е честит  Heart Eyes! Страхотна торта, обожавам комбинацията от шоколад и череши!
*sve*, честит имен ден малко на патерици!
Лабрекс, сладкишът ти изглежда страхотно, както и ребърцата на Тайна!
Matze, Меганс, ако знаете как ми се ядат сърмииии, ама нямам косело зеле Sad
Цеце, Карола, страхотни предложения!

От мен:
- едно просто предястие със сьомга и авокадо:

- един тиквеник с гарам масала (снимката е от коледния, ама понеже ми хареса, та го завторих  Grinning)

Хубава вечер!

# 211
абе усещам аз, че ми са познати този стил снимки и си блъскам главата, докато сьомгата с аводакото не ми привлече погледа и цъкнах на линка   Hug Роце, радвам се да те видя, отдавна май не си минавала?
Цецето, надявам се да го именуваш този десерт и прибавиш в любимите си, защото звучи лесно, а изглежда вкусно  Peace
Меганс, наденичка остана ли за мен?  Hug
Ванила, страхотни кексчета, прекрасни снимки!    bouquet
Све, Еликсирче, чудесни торти, дами! Жив и и здрави да сте!   bouquet
мама 1+2, отново интересни импровизации при теб!  Peace
Маце, ти как за пръв път сарми  Rolling Eyes за този сезон сефте ли?
Лабрекс, твърдо съм решила да си лягам. Да имаш идея след тази гледка на сладкиша как ще заспя  ooooh!

баница у нас за закуска имаше

бобец в крок пота се сготвил за обяд и вечеря  Sunglasses

със салата и домашни крутони

които правих за дипа от авокадо със синьо сирене но винаги правя в голямата тава.

# 212
Добра вечер  Hug
пеп4о, дипът изглежда много вкусно. Обичам авокадо с всичките му превъплъщения Simple Smile
Карола, картофките изглеждат много хрупкави..
megansg, втората чинийка направо си я прибирам с гъбките и картофите Simple Smile
мама1+2, много оригинални сандвичи
sve, чудесна и много шоколадова торта  Peace
labrex, и аз съм си набелязала отдавна един сладкиш с дюли, и твоят изглежда много вкусен.
Роси, писах ти и в блога, тортата с череши е уникална. И снимките също! Hug

Аз вчера правих много вкусна Запеканка с броколи и гъби с четири сирена:

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/02/blog-post_7.html

Лека вечер дами   chef  bouquet

# 213
Боб с наденица на фурна: боб, лук, домати, морковче, магданоз, джоджен, сол

# 214
Здравейте, момичета. Страхотни неща правите.
Романтичка, може ли рецептата за шоколадово - фъстъчените сладки?

Здравейте  Hug Изпуснах ви.

Ето това е рецептата, но е на английски.Първият път като я правих не добавих към шоколада мляко като го разтапях, но втория път да.Първият път стана по-твърд шоколада,а втория по-мек и така повече ми харесва Simple Smile

http://eugeniekitchen.com/no-bake-peanut-butter-cups/

# 215
  • Някъде там
Една вечер да пропусна да вляза и после не мога да ви изчета.За това за всички   bouquet  bouquet  bouquet.
Обяда ни.Измислях си го в движение но се получи доста добре.

# 216
  • Някъде на път....
daviz, много вкусно изглежда. Дай подробности, моля!  Peace

# 217
  • Някъде там
daviz, много вкусно изглежда. Дай подробности, моля!  Peace
Таня нарязах няколко кренвирша на ивици по тължина.Сварих 3 картофа и ги намачках,смесих ги с  6 яйца,парче сирене парче кашкавал кисели краставички.подправите бяха чубрица и една подправка за скара която харесвам.Наредих кренвирша в формата така че да излизат краищата като застъпвах леко.излях сместа,завих краищата и пекох в предварително загрята фурна на 200градуса 15 мин.

# 218
Благодаря на всички за комплиментите и пожеланията,а поводът беше,че вчера имах рожден ден!  bouquet
Све,честит имен ден,здраве,щастие и успехи пожелавам от сърце,а тортата е бижу! Peace

И други работи си харесах,но да не се отпускам със спама,че днес нямам нищо за показване,само ще докладвам по въпроса на rosss за ястието ,за което попита как се прави .По думите на дъщеря ми:Две глави кромид лук,нарязани на дребно и сотирани в зехтин и карамелизирани с лъжичка захар.Добавила е печен пипер,също нарязан,доматен сос,като е покъкрило го е прехвърлила в керамичното съдче,поръсила натрошено сирене,отгоре лентички топено сирене и кашкавал и запечено на парти грила.Предполагам,че не е спестила и шарената сол,тя много я обича.

# 219
Аз ще ви почерпя днес с един сладкиш с орехи и локум

# 220
  • Sofia
еликсир,
Честит Рожден ден! Да си здрава, за да можеш да сбъдваш мечтите си и да отваряш място за нови!  bouquet

Брей, ние много Водлейчета сме били тук... ама защо ли се чудя  Mr. Green

# 221
  • от точка К до точка С и обратно
Роси, доживя значи от щерката рецепти да записваш и раздаваш. И с право, де!  bouquet Поздрави я непременно!
Днес виждам страхотни отчети и въобще не се притеснявам какво ще е менюто за уикенда! Браво, момичета!
Аз скромничко с едни соленки с извара по рецептата на Лабрекс      и крем карамел

Лабрексче, благодаря сърдечно     bouquet Имам един въпрос - с масло дали ще станат, че нещо не се спогаждам с маргарина много?

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 12:28 от Гуинет

# 222
  • София
Днес не ми върви, развали ми се фотоапарата, докато взема телефона, си чопнаха от пържолата... Embarassed

# 223
Аз скромничко с едни соленки с извара по рецептата на Лабрекс (Лабрексче, благодаря сърдечно    bouquet Имам един въпрос - с масло дали ще станат, че нещо не се спогаждам с маргарина много?)

Аз не съм Лабрекс, но си позволявам да се включа с варианта, който аз направих от нейната рецепта  Heart Eyes - използвах зехтин, и станаха невероятно вкусни, по-скоро хрупкави.
Лабрекс, и от мен благодарности за прекрасната рецепта  Hug Въобще - каквото съм пробвала, винаги е било сполучливо и вкусно - онзи ден правих гевречетата ти, и беше любов от първа хапка  Laughing. Съжалявам, че не мога да си намеря кабела на фото-то, иначе щях да ги изтипосам тук  Grinning

# 224
  • ГОре на черешата...
Момичета и момчета, днес остарявам с още една година. Почерпете се за здраве:

Питката:                                                                                 Банска капама:

Red Velvet Cake

После ще се върна да видя какво сте натворили...

Общи условия

Активация на акаунт