Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Напоследък все забравям да снимам, затова и рядко влизам, но изкушенията тук не намаляват   bouquet

tina_star, топчетата са сладурски! Peace
*sve*, ani_d, вземам си от всичко!
labrex, вкусно както винаги, довечера и аз ще пържа риба  Hug
*ЦЕЦ*, всичко е много хубаво, може ли рецептата за сладкиша?
mari_eta, и на теб честит празник на патерица, да си жива и здрава! Тортата и питката са очарователни!  bouquet
Тайна, гледам че само на фотоапарата не му е вървяло, всичко е отлично!  Hug
Гуинет, много изискано!
еликсир
, честит празник на патерица!  bouquet
daviz, хубав обяд си съчинила, а вечерята ти домашен хляб би ли споделила как приготви? Praynig
miriana86
, класика си е боба с наденичката! Peace
lanvinka, интересна запеканка!
Пепчо, чудесна баница, и останалото не пропускам Simple Smile

Салатки - кисело зеле и печени чушки с мляко

пилешки късчета върху картофено канапе

супа топчета с царевица и грах

и кифличките от тазсутрешната ни закуска

Приятна събота  Wink

# 241
Meсце с картофки: св.месо, малко олио/масло или зехтин, морков, домати, картофи, червен пипер, магданоз, чублица, сол

# 242
  • На брега на реката
magi71, моля те, моля те ако обичаш, сподели технологията на пилешките късчета върху картофено канапе   bouquet Изглеждат хем добре позапечени, хем сочни. Моето пилешко обикновено си има леко отблъскващия бял цвят.
Тя, включвам се и аз с молба за рецептата на Попарник.
От всичко бих си щипнала, особено празничното меню на Мариета ме остави безмълвна.
От мен една бърза салата, с още по-бърза крем-супа

Лек, спокоен и вкусен уикенд на всички!   bouquet

# 243
Да се запиша и аз в новата тема,че ви изтървах, с Лингуини с гъби,ориз уж по китайски,панирани пилешки пържолки,пълнени питки(на вид са грозни,но на вкус са  Heart Eyes ) и мини еклерчета
,,,,,

,

# 244
ЗДравейте!! Днес не ми е ден за готвене, определено!! Но ще споделя опитите ми от днес:

Кашкавалки с парено тесто (изключително НЕ сполучливи Sad )

Бананов кекс с шоколадова глазура

# 245
От мен пуешка супа

и картофени кюфтета на фурна.

# 246
  • гр.София
хайде и аз да показвам.... Mr. Green
От онзи ден два вида боб: НА ФУРНА С КРЕНВИРШИ и БОБ-ЧОРБА

От вчера кюфтенца с пържени картофи и разбира се хляба,който стана ужасен  smile3516
Но няма да се отказвам...ще го направя пак Wink

# 247
От всичко което видях ми се дояде момичета. ooooh!За това за всяка по отделно   bouquetОт мен

# 248
От всичко което видях ми се дояде момичета. ooooh!За това за всяка по отделно   bouquetОт мен

Изглеждат невероятно!!! Ще може ли рецептичката   chef Rolling Eyes

# 249
Страхотно сте се справили отново   bouquet Аз пак съм изкушена  Heart Eyes
А как ми се приядоха картофени кюфтенца  ooooh! Pety, много ми хареса, че не са пържени. Има ли нещо, по различно, което правиш за печените кюфтенца?
Мими, ее дояде ми се   Crossing Arms Какво е това? Прилича ми на гигантска кренвиршка, само че гледам е пълнено с доста неща...

От мен овесени бисквити, реших да направя на бебчо, но покрай него направих и различни комбинации за нас Simple Smile
бял шоколад и червени боровинки

черен шоколад и ядки

червени боровинки и бадеми

# 250
Попи правих я по тази рецепта но с изменения http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3JlY2VwdGl0ZW5hem9paS … 2I21zZzI0MjQ1OTc2 Сложих 400мл прясно мляко и в 100мл вода разтворих 1кубче мая.Оцета не го сложих и вместо 1цяло яйце сложих само белтъка а жълтъка за намазване.Разделих тестото на 2части.Стана доста вкусно.В едното сложих свинско филе топено сирене и кашкавал а в другото намазах с лютеница кренвирш топено сирене и кашкавал.

# 251
Magi71 аз взех рецептата от Лабрекс ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.30 -"ЯБЪЛКОВ СЛАДКИШ по рецепта на Шула Модан - много нежен и сочен"
Както казва Лабрекс е много сполучлив Simple SmileСамо да кажа,че съм много зле със сладкишите,но този е лесен,като детска игра....и УНИКАЛНО вкусен  Heart Eyes

# 252
ani_d, видях го в блога ти Червеното кадифе HugСтилно и изкушаващо  bouquet
Мари–ета, да сте живи  и здрави двете със сестра ти и винаги да сте заедно  bouquet
besyto smile3501 smile3525 чудесни бисквитки

Шоколадов сладкиш с вишни от сладко

# 253
lu4a, сладкишът е приказка!
besyto, чудни бисквитки -- и двата вида не отказвам!
mimi0585, този пирог изглежда разкошно, и аз ще пробвам!
P-i-L-e-T-0, хлебчето е по рецепта на Йоли, нали? Все се каня и аз да го пробвам, какво не се получи при теб?
pety, Karola, val80, Fervor, miriana86, magi71, ani_d, tina_star, *sve* (ако пропускам някой, се извинявам!) -- много вкусно е и при вас! bouquet

Oт мен бъркана пица -- рецептата научих от този форум Embarassed

# 254
  • гр.София
P-i-L-e-T-0, хлебчето е по рецепта на Йоли, нали? Все се каня и аз да го пробвам, какво не се получи при теб?

Скрит текст:
Ами аз ходих късно вечерта да пазарувам от Фантастико при нас в Младост...и всичкия хляб беше нарязан...единствения ми избор беше да си купя хлебче,от тези дето ги пекат .... ама то твърдо като камък ... ма аз инат и си викам ЩЕ СИ НАПРАВЯ ДНЕС .. ВЗЕМАМ ГО  Naughty
Не можах да го нарежа хубаво......абе изложих се Mr. Green  Иначе Да,,,по рецепта на Йоли е Wink

Общи условия

Активация на акаунт