Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Ето и мойте зеленчуци с чедър, кашкавал, пармезан и сеждамер като извинение за тези, които се почувстваха засегнати от факта, че публикувам чужди снимки

същите ги ядем както за гарнитура, така и на рулца в хамон Simple Smile  Peace

# 256
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Зеленчуци на пара с кралски скариди - вкусно,здравословно и нискокалорично

http://coquelicotta.com/?p=3928

Скрит текст:

# 257
ДОМАШНА БИСКВИТЕНА ТОРТА С МАСКАРПОНЕ по рецептата на Цецето за торта Василия Wink

рецептата ТУК

# 258

Страшно много вкусни неща има показани, благодаря за идеите!  bouquet  chef  bouquet

mimi0585, нвероятно изглеждат твоите плетенички! Heart Eyes  bouquet Подобни съм правила по руски рецепти , и сладки, и солени, когато е хубаво тестото са разкош. Peace

GlitzyWrites, не става въпрос за засегнати,  идеята на темата е друга, а не да се показват просто снимки от нета. Още повече, че онези съм ги срещала, и явно не само аз. А зеленчуците ти изглеждат вкусно и със сигурност са, само дето това сеждамер не ми е попадало никъде, поне в магазините, в които пазарувам. Иначе съм любителка на подобни съчетания.  bouquet

Вкъщи пълнени пиперки, мъжката торта, баничка и бърканата пица.

# 259
magi71, моля те, моля те ако обичаш, сподели технологията на пилешките късчета върху картофено канапе   bouquet Изглеждат хем добре позапечени, хем сочни. Моето пилешко обикновено си има леко отблъскващия бял цвят.

Пилешкото месо го сварявам, обезкоставям и накъсвам. Картофите също варя, обелвам и нарязвам на кръгчета, поставям в намаслена тава. Върху картофите нареждам пилешките късчета, поръсвам с олио и запичам. Сервирам порцията полята с 2-3 лъжици бешамел, това е Simple Smile Подправките са по вкус, но е хубаво докато се вари месото да се добавят сол, лук, морков/цели/ и някои подправки, които си харесваш.

*ЦЕЦ*, благодаря!
Меичка, и аз харесвам много тази рецепта, тестото е невероятно!

# 260
  • На брега на реката
Благодаря, magi71. Ще опитам и по твоя начин   bouquet

# 261
  • София
Цитат
daviz
Mm32 бодвам си от рулцето и искам рецепта.

Причината, поради която не участвам активно в групата (а как само ми се иска) и само ви следя е, че сайтчето, в което публикувам рецептите си съдържа рекламни елементи и не желая да нарушавам правилата на форума. Не съм много наясно дали въобще съм разбрала правилно правилата, но надявам се едно изключение може да се направи. Та все пак ето я рецептата  http://magyclub.com/pileshki-butcheta-s-kiselo-mlyako/ в оригинал е с обезкостени пилешки бутчета, но става и с филе  Grinning

Снощи готвих ето тези пържолки с кисело мляко - еее, няма такава вкусотия. Много благодаря на Mm32, че сподели тази рецепта. Облизахме си пръстите, сервирах с картофи соте. Ястието е подходящо и за гости, става и бързо, като изключим, че се маринова от предния ден. За съжаление не стигнах до снимки, но стана същото като в тези от линка.

# 262
снимах само тизи бисквитки
вчера имаше шопска салата, овчарски пай, печено козе сирене,  гофрети за закуска
за днес баница и за обяд ще правя лазаня.. 

# 263
  • Бургас/Пз
Гоуст, много хубави бисквитки в духа на предстоящия празник Simple Smile

Лабрекс, тази мъжка торта мъжът ми сам да не я види!  Mr. Green Mr. Green

Хулиганка, много хубава интерпретация Simple Smile

Бютихолика, взимам си скаридки, обожавам ги!

GlitzyWrites, много апетитни зеленчуци  Peace

Маги71, и при теб всичко е мноооого вкусно!

Вал80, питките и еклерчетата са ми любими

Карола, страхотен кекс. За солени еклери аз правя обикновено парено тесто и после слагам солен пълнеж Simple Smile

Пети,
как ги правиш Картофените кюфтета на фурна, дъщеря ми ги обожава, но не ги правя заради пърженото, та сега се зачудих  newsm78

Мими, този пълнен хляб направо ми предизвиква обилно слюноотделяне. Mr. Green

Бесито, овесените курабийки са страхотни, може ли рецептата Simple Smile

Меичка, и в къщи е много на почит тази форумска рецепта за бъркана пица Simple Smile

От мен св.ребърца с катофи, моркови и гулия

И един сладкиш с бишкотки и крем брюле. Малко ми е крема, но си беше чиста импровизация Simple Smile

# 264
  • Някъде там
Magi  хляба направих така
1яйце, 1кубче мая.
200гр прясно мляко
300гр вода
3сл олио
1сл сол.щипка захар.
Малко повече от 1кг брашно ми пое. Маята разтворих в затопленото мляко да шупне и замесих меко тесто което да не лепне.Оформих на плитка  козунак и пекох на 180 градуса.

# 265
В събота сутрин - бомба с витамини. Зелено смути с авокадо, магданоз и копър

# 266
  • Някъде там
Пак е много вкусно. Shocked
  bouquet
от мен  ,крем пита , торта и рошковци.

# 267
labrex, аз пазарувам само в Билла и там винаги има, дори мн често е намалено
Гисчо, смутито изглежда страхотно   bouquet

# 268
Моите неделни приготовления  Heart Eyes
Хляба

и нарязан на филийки

мусака

и витаминозна салатка

Хубава неделя от мен!

# 269
  • Варна
Мари ета ЧРД   newsm51макар и със закъснение,много здраве,щастие и късмет.Прекрасни неща си приготвила а тортата е супер
При всички е много вкусно и апетитно...аз продължавам да си боледувам...и за днес само пилешко и мекици

Общи условия

Активация на акаунт