Фиброаденом- да се оперираме ли? 2-ра тема

• 152 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. В петък минах на операция във Варна в Окръжна болница при д-р Славов. Какво да ви кажа, все едно кръв ми вземаха. С местна упойка, защото имам други проблеми. Даже и болкоуспокоително не исках след това, съвсем поносимо си беше, на другия ден ме болеше само при натиск. А бучката не беше от най-малките 1,5см. Сега чакам хистологията. Дано съм вдъхнала кураж на по-страхливите.

# 361
Има безплатни прегледи днес и утре.  http://media.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B … D1%84%D0%B8%D1%8F

Който иска, може да се възползва!

Има и за Варна.

Безплатни прегледи за рак на гърдата, маточната шийка и на дебелото черво във Варна от 10 до 21 март.
http://media.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B … D1%80%D0%BD%D0%B0

# 362
  • София
За София нямало вече,изчерпани били Joy

# 363
За София нямало вече,изчерпани били Joy
Нищо ново под слънцето Rolling Eyes хич и да не те е яд. В една подобна кампания преди 3 год. се залетях на преглед в Дървеница. Някак си накрая се оказа, че дължа 25 лв за мануален преглед и трябваше да чакам часове за ехо (което така и не дочаках, а и то струвало 25 лв.).

Гръмките им кампании за профилактика Stop около Деня за борба с някаква болест.

# 364
  • София
Оооо,хич не ме е яд!
И през ум не ми е минавало да ходя в тази отвратителна болница Crossing Arms

# 365
Здравейте,
аз мисля март месец да ходя за редовния си преглед, в който да видим как вървят нещата с моя фиброаденом. На безплатните прегледи винаги претупват и аз лично тази грешка не бих направила.
Сега си ходя при Д-р Василев и съм доволна.
Бъдете здрави всички  Hug

# 366
Слетобед съм на мамолог, прегледа е при д-р Бучков(вита),моля ако има ходили кажете да ли е добър.Исках в панацея да се запиша но до 18 доктора е в отпуск и най-рано на 23 има сбободни часове а на мен ми е късно.Имам болка и в едната гърда и леко оплътнение,много ме е страх,стиснете палче.

# 367
Слетобед съм на мамолог, прегледа е при д-р Бучков(вита),моля ако има ходили кажете да ли е добър.Исках в панацея да се запиша но до 18 доктора е в отпуск и най-рано на 23 има сбободни часове а на мен ми е късно.Имам болка и в едната гърда и леко оплътнение,много ме е страх,стиснете палче.
Стискам палци  bouquet Не се страхувай, сигурно е излишно притеснението ти.
Аз ходя при Перчева. Графикът и е натоварен, но при настояване и безпокойство или спешност (субективна Simple Smile), мисля, е склонна да те вмъкне.

# 368
  • София
И моят профилактичен мина днес,всичко е наред,ФА си е там,но не расте!
Аз си отидох отново при Младенов в СВ.София,само положителни мнения имам за него Peace

# 369
Привет отново!Минах на прегледа,д-р Бучков ми се видя любезен и внимателен.На ехографа нищо не се видя,каза,че няма кисти и фиброаденоми,чисто положението,ама мен си ме боли.Изписа прогестогел за мазане и смята,че няма притеснително нещо,до 2-3 дни ще отшуми всичко.Дано е бил прав.
Благодаря за Peaceна фръц.

# 370
petrovaa11980,
аз имам голямо облекчение от прогестогела на болките, почти изчезнаха, дай Боже и при теб да е така!  bouquet

# 371
zigizagi,и аз се надявам да ме облек4и този гел,че направо полудях,незнам дали може да има болки пак нищо да не излиза на ехографа Rolling EyesЗа пръв път ми се случва и яко съм се филмирала EmbarassedЩе пиша има ли ефект при мен.

# 372
Петрова може да няма нищо и да имаш болки, аз още като тинейджърка имах болки в гърдите - Герикапс (витамин А и Е) ми помагаше. Ако ема хормонални смущения гърдите много се влияят.

# 373
  • Русе, у дома
И аз да цитирам д-р Василев - "Болката не е индикация за болест". Аз за болките пия Прим ойл, а заради ФА съм на 6-8 м. на преглед.

# 374
Прим ойл също е вариант, при мен за съжаление нямаше достатъчен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт