Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги

• 46 076
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ееех, Зилян....Вече изобщо не мисли за сокчетата на момчето...

Laughing Laughing Laughing

Само наш е!

# 76
 newsm09 newsm09   За кого ли се приготвила да ли пък не е за този    Joy Joy Joy

Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=SRdHxsaOCAY

# 77
Днес цял ден ме нямаше, та сега се възползвам от кафето на mamata Hug.
Диди, ти пускаш много хубави снимки на МК Peace
Вили, обади се как си Hug
Силвия, къде изчезна?
Mamata, мислиш ли, че Зилян ще дойде на рождения ден на Хазар? Те момичетата вземат мерки, ако е там да не пречи, но като я гледам на снимката, може и да забрави.
Таня, отново се сетих за НИЗМ от снощи. Коя злощастна, коя злочеста е според Нермин не знам, но и двете с Буке са в ужасно положение. Буке си е злочеста страдалка главно заради Нермин. Сега при Нермин какво става? Ахмед е мъртъв. Към Ниази е насочен пистолет, също и към Синан. За Ниази тя се безпокои като очаква и най-лошото. Естествено за нея вината е на Буке. Но за Синан ще й дойде като гръм от ясно небе! Не харесвам Нермин, защото не иска да прогледне за грешките си и преследва Буке, но и двамата й живи сина са пред изпитание на живот и смърт Sad Добре, че в момента тя не вижда какво става, защото това никоя майка не заслужава.
А ние си знаем, че засега всички ще останат живи Laughing

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 18:16 от Iva49

# 78
  • София
http://www.televizyondizisi.com/index.php/kategori/magazin/reytingler18/
Рейтинг (TNS) – неделя, 03.02.2013 г.:
12 tuzak – 9/12 място; 3,26/2,60 % рейтинг; 8,11/7,28 дял
Рейтинг (TNS) – понеделник, 04.02.2013 г.:
Karadayı – 1/2 място; 9,29/9,72 % рейтинг; 22,25/25,11 дял
Рейтинг (TNS)– вторник – 05.02.2013 г.:
Benim İçin Üzülme – 1/6 място; 8,35/4,48 % рейтинг; 20,69/11,47 дял
Двете цифри са съответно за двете класации Total/AB, които разглеждат различни зрителски групи. % рейтинг – от всички зрители; дял на гледаемост.

Представянето на ATV през последните три дни в праймтайма. В неделя – излъчват американски широкоекранен филм „12 капана” (12 tuzak – 12 rounds – 2009) – който, има доста прилично представяне в рейтинга. В понеделник – „Черен вуйчо” (Karadayı) – отново на челна позиция, като постепенно увеличава и цифровото изражение на резултата и в двете зрителски групи и съответно и на привлечените зрители. Във вторник – „Не се измъчвай заради мен” – запазва първата позиция в групата на всички зиртели със снижение от няколо стотни в цифровото изражение за процента на рейтинга и с увеличение от няколко стотни за дяла от зрителите (т.е. в групата на всички гледащи телевизия в този момент е спечелил няколко стотни). И това е видно и лавинообразното увеличение в рамките на два дни на посещаемостта и хареването във фейсбук – от миналата седмица до сега увеличението на одобрението на страницата е с 10 хил. бр. В групата АВ – отстъпва в позицията в листа от 4-то на 6-то място, като цифровото изражение се променя с по няколко стотни – съответно нагоре за процента от рейтинга и намалява за зрителския дял.

Погледнах коментарите за снощната серия на „Не се измъчвай заради мен” – тук в темата и за кой ли пореден път се припокриват с тези на турските почитатели. Снощи преди началото авторът беше написал в Туитър, че това ще бъде една много впечатляваща серия. Не бих се изразила точно така, но действително беше едно добре направено кино, екшън, красива природа, драматични любовни истории, изобщо …. И доказателството е рейтигът и увеличението на посещаемостта на странците за сериала в социалните мрежи.

# 79
Иве  Hug тази снимка е за теб да видиш нашето момче как работи 

# 80
"...Mamata, мислиш ли, че Зилян ще дойде на рождения ден на Хазар? Те момичетата вземат мерки, ако е там да не пречи, но като я гледам на снимката, може и да забрави...."
 Joy Joy Joy Звъннах да питам, но не се свързах. Joy Ама тъй като гледам из нета - изключено е! Чини ми се - няма да иска да се нареди на нашата софра с бобец и пилаф.  newsm78 newsm78 Е, може и да бъркам пък. Нищо не се знае! Embarassed Hug Heart Eyes

# 81
MRB kizlar  Hug
Минавам да ви оставя една анкета,за най добра или най харесвана двойка от тр дизита.
Има ги сладурите от НИЗМ.
Днес не горя но отивам да си лягам,чичо доктор каза да вардя кревата Hug Hug Hug Hug
Хайде, ако си омръзнем със завивките ще долетя отново до тук.

# 82
Милена, благодаря за новините Hug. Все пак хубаво е да знаеш, че сериалът, който харесваш е харесван от много зрители Simple Smile
Диди Peace, виж от работа как се е разрошил Grinning.
mamata, МК и БС  си омешаха шапките в реалния живот с разни дела, та ми се струва, че това ще се отрази на отношенията между Зилян и Хазар Laughing.
Относно анкетата, която е пуснала Вили, Йойкю не я видях, само Фулия. А някоя от вас би ли показала снимките на първата и третата в класацията. Туба я знам Simple Smile.

# 83
Иве, Hug Коригирам този пост съобразно установената грешка. Но оставям снимките на Мелиса Сьозен заради мотивите в следващия ми пост. Heart Eyes

Скрит текст:
Мелиса е първа в лявата колона на анкетата, но не е сред първите три. Тук е в ролята на Нарин от "Ако бях облак", където си партнира с Енгин Акюрек и Енгин Алтан. Харесвам я, за разлика от мнозина фенове на "Облака". В нашата тема нейна почитателка е Милена, доколкото си спомням от неин пост.

Нарин (Мелиса) и Мустафа Булут (Енгин Акюрек)

Нарин и д-р Сердар (Енгин Алтан)

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 00:34 от Tania M.

# 84
А някоя от вас би ли показала снимките на първата и третата в класацията. Туба я знам Simple Smile.

1. Songul Oden - 48.11% / Перла и Отчаяни съпруги/

3. Berguzar Korel - 12.59% / 1001 нощ и Карадай/

Таня, нещо бъркаш.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 21:50 от Tara41

# 85
Таня, Тара Hug Hug.
От снимките Мелиса Сьозен я харесах. Облакът е в списъка ми, но кога...?
Оказа се, че и Перла я знам, без името на артистката. Само Корел не я знаех.

# 86
Таня, Тара Hug Hug.
От снимките Мелиса Сьозен я харесах. Облакът е в списъка ми, но кога...?
Оказа се, че и Перла я знам, без името на артистката. Само Корел не я знаех.

Иве на първо място не е Мелиса, а Сонгюл.Мелиса игра в Облака и Златната клетка, а Сонгюл в Перла и Отчаяни съпруги.

# 87
Иве, Hug Мислех да не влизам в темата днес поради преумора и липса на време, но го направих заради въпроса ти. Подвела съм се по лявата колона на анкетата, но не съжалявам за грешката. Грешката е вярна! Laughing
Защото хем ти се поднови апетитът за Облака, хем си харесала Мелиса Сьозен.  Не се учудвам, понеже често гледаме с едни и същи очи и пишем едновременно и в единомислие (като снощи). Peace  Heart Eyes
Приятна вечер!
Скрит текст:
Обичам такива грешки, те водят нанякъде.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:22 от Tania M.

# 88
Таня, аз също харесвам много Облака и Мелиса. Peace/ даже мисля, че бях от тези, които ви запалиха за него Heart Eyes/

# 89
Тара, мен лично ме запали Силвето. После тя писа някъде, че се е запалила от теб, но аз не знаех. После пък те срещнах и в темата за Облака, за моя изненада и ... Абе, нали казах - има грешки, които са на прав път.  Peace
Я виж как се разприказвахме за Облака, като не си приказваме много-много за НИЗМ (освен за разказвача му). Joy
Скрит текст:
Май само ти, аз и Ива осъмваме във вторник срещу сряда в темата. Ани, извинявай, и ти се отчете снощи  Laughing, а Муци е на голям зор с тая смяна на местното правителство.  ooooh!
А след тази чаровна снимка на Мелиса в синьо, която си поставила, подозирам, че ще мине доста напред в класацията на Ивето.  Heart Eyes
Първата покана е хубавка, няма какво да работиш по нея. Hug

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:26 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт