Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги

• 46 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Да , да Таня сега си спомних- точно при стачката- и момчето тръгна към Шахин , но го спряха
Тара Grinning,че ще има ранени-ще има ,но не мисля че Краля ще "убие" някой-ще трябва поне една от любовните завръзки да претърпи развитие

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:44 от vousetmoi

# 61
И сега какво? Остана ни да гадаем кои са простреляните, защото и към Ниязи имаше насочен пистолет. newsm78

# 62
Като гледам как на всички актьори така са им прилегнали ролите /даже и по-епизодичните/ си задавам въпроса: Рючхан Чалъшкур (Мелахат) - с това благо и озарено лице, дали би могла да изиграе ролята на Нермин, примерно? Сигурно. Или пък Йойкю Челик - Емине? Едва ли. newsm78

А за Буке продължавам да се чудя защо такива кротушки (понякога и в реала е така) привличат злото едно след друго. Нермин го изрази превратно - нарече я многократно "злощастна", в смисъл че носи нещастие. А за мен Буке е "злощастна" или злочеста, защото дотук добро не видя и хич не виждам отде ще се зададе. С когото и да създаде гнездо, мъката се е загнездила за дълго у нея  според мен.
Харун какво се полузарадва, като видя Буке и баща й в автобуса? За Ризе ли заминават и те или е подвеждащо?

Какво да кажа за Ниязи - в един и същи момент му върнаха венчалната халка и насочиха пистолет в главата му.
И Шахин горе-долу така: в един и същи момент го "предават" Бахар и Синан и ... изстрели. Обаче виж как го "завърза" МК - сега сигурно ще ранят Синан, който предпази "аби",  и да видим кое чувство ще надделее у Шахин.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:45 от Tania M.

# 63
Момчето, което стреля искаше сметка от Шахин-дали за баща си или за работата си, не знам. Но Шахин се ядоса и го нападна грубо физически пред холдинга. Това провокира младежа.
Сега съм под впечатлението от края. Синан хем натрупа много черни точки пред Шахин, заради Бахар, хем изглежда му спаси живота? Бяха три изстрела, но ми се струва, че и Синан и Шахин ще останат живи. Сигурно ранени?
Срещу Ниази също е насочено оръжие...  Миналата серия беше на счупените глави, тази ще е на ранените мъже newsm78
Таня, писали сме едновременно, но в единомислие Simple Smile.
 Peace Peace Peace

# 64
Иве, писали сме едновременно, горе-долу в една посока (за Ниязи, Шахин, Синан).
Иначе сцените в холдинга и свързаните с бащата и момчето ги поизпуснах.
Иве, можем да сме сигурни, че и Шахин, и Синан, и Ниязи ще останат живи. Поне този път.

И нещо друго ми прави впечатление в двете ситуации на Ниязи и Шахин в тази серия. И това е подходът на МК - двойно драматичен. В един и същи момент ги подлага на двоен удар: загубата на любовта (или преживяването е такова) и пред лицето на смъртта. Да си представим само този двоен шок. Абе страхотно е това, бива си го.

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:58 от Tania M.

# 65
Таня, много хубаво го описа двойния драматизъм и то при двамата герои Peace
За МК, може го - да го измисли и да го покаже!

Момичета, оставям ви до утре Hug Heart Eyes smile3524

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:59 от Iva49

# 66
Иве, а при Шахин в следващите минути може би ще се добави и друго /трето/ - напълно противоположно, и равно по сила чувство. Тогава да видиш душевен смут. /По принцип казвам за ситуацията, не конкретно за Шахин./
Хубава серия. Лека нощ и от мен!

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 01:24 от Tania M.

# 67
Таня, не ми каза да продължавам или да мисля нещо друго. newsm78

# 68
Тара, извинявай, отплеснах се с филма и други работи, а и не очаквах, че ще вземеш насериозно щуравите ми идеи. Направо ще ме бият момичетата с тия "домашни", дето ти ги измислям точно сега.  ooooh! Моля те, не се напрягай отсега.
Иначе предпочитам и аз по-контрастната първа покана. "Програмата" добре си я почнала на части/блокчета, но изчакай още малко. Сигурно ще проснем още щуротийки следващите дни. А и да се изкажат утре и "дневните дежурни" - Диди, Вили, Ани, Ди и др.  Laughing
Хайде сега и ние да се направим, че ще спим.  Wink Hug

Дай една песен за душата като за в този час.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 01:35 от Tania M.

# 69
ОООО, покани-мокани, програми-мрограми. Бравас! Тара, чудесно! Определено ще ти пиша 6 за годината  Joy. А Таня, теб направо ще те взема за колежка, или пък да ме заместваш и без това ти си добрата домакиня тук. Simple Smile Интересно ми е да чета мненията ви около НИЗМ  Hug

За душата: http://vbox7.com/play:mc50782170

П.С.: Оказа се че и това полис-молис/полиция-молиция/ било от комшийте. Кое ли не е! Simple Smile

Лекаа!

# 70
... направо ще те взема за колежка, или пък да ме заместваш ...
Сакън, от утре се скривам тогаз. И без това с едната ръка работя, с другата - все в темата.  ooooh!
О, благодаря за песента, то кой да се сети точно за нея.  Laughing  Hug

# 71
  • под най-голямото листо на тиквата
Хей, поспаланки, къде сте ?
Добро утро!   Nature Sunny
Някой май снощи до късно е гледал телевизия.
Таня къде е кафето мила? /не мога да поствам снимки и за това не Ви го сервирам аз, макар,че това би било удоволствие за мен/
Ама нищо може да започнем направо с обяда.
И все пак колкото мога да се справя ето едно кафе от мен.
http://vbox7.com/play:9e32fe24
Хубав ден !  Heart Eyes

# 72
Нали знаете, че не изпускам нищо! Само НИЗМ не сколасвам да гледам. Чудесни сте!

БРАВО! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 73
Добро утро  Hug Hug

Тара и аз съм за първата покана   Hug

Мамата мерси за кафето   Hug

Вили   дано да си по добре   Hug

# 74
Добър ден  Heart Eyes
Тара    bouquet и на мен първата покана ми харесва повече
Мамата - хубаво кафенце  Simple Smile
Диди   Grinning- момчето е почнало със сокчето/ е не е като сокчето дето го предлагаше на Зилян ама...../
Да му сервираме и обяд-     chef че току виж си помислил че няма какво да му предложим вкусничко за празника / е не е фасул.....http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=187426

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 15:17 от vousetmoi

Общи условия

Активация на акаунт