Отново заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги

• 46 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък ни в клин ни в ръкав вдигнах температура,и ме втресе.Отивам да си легна ако мога по-късно довечера ще мина да ви видя.
Скрит текст:
Тара като ми просветне малко ще продължа с гледането

# 46
Вили вчера Хазар ти се обади по телефона и теб те втресе от изненада   Grinning  Сега без майтап гледай да се оправиш бързо   Hug  един чай с мед ще ти дойде добре

# 47
Таня, програмата е съвършена Peace. Предвидила си всички детайли, браво!

Вили: "Диди по-добре да не сме всички в червено че иначе краля ще освирепее като гледа толкоз червено.
Ще вземе да му стане нещо а не знам сред нас доктор има ли? Или всички дружно ще го лекуваме.

Вили, като го прочетох се смях с глас Peace Joy Joy Joy
Вземи по-сериозни мерки сега. Чайчето от Диди, но и Фервекс или друго подобно прахче. Гледай да се изпотиш.

Моят тоалет е новогодишният!

# 48
Иве, за всеки случай вземаме и д-р Куин  - виж я в програмата, застанала е до теб. Е, в кърмъзъ е, но нали е лечителка.  Laughing

# 49
MRB kizlar,минавам да видя как сте.
Ужасно ме боли глава,от температурата мозъка ми завря ама не ми се и лежи вече.
Таня като ще вземаме лечителката,може ли и
Скрит текст:
Ако случайно краля се умори от танците да има резервен вариант.
Ох,главата ме цеми ама иначе само за глупости мисля.
Хайде чао до по късно.

# 50
Аааааааааааааа Вили сакън за какво да вземаме Съли туко виж краля почне да ревнува и да развали празника  , обувките и тоалета ще идат по дяволите  Joy Joy Joy
Вили ти у дома ли си ???

http://www.youtube.com/watch?v=UWCmubP5h9c

# 51
Вили, не мисли глупости, да не те боли глава. Струва ми се, че не е спирало да те тресе, откакто спря да пътуваш, че и преди това. Оправяй се и утре на линия. Hug
Аз отивам на кино (НИЗМ).

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 21:53 от Tania M.

# 52
Предлагам за обсъждане:
Скрит текст:
или
Да продължавам или да започвам отначало? newsm78
Приемам всякакви забележки и предложения.  Peace

# 53
Тара, първата покана я одобрявам. На втората образа на Хазар не е ясен. Програмата е  Peace.

И аз съм на кино с Таня. С Орхан всичко е наред, че и истинска прегръдка получи! Тъкмо тази учителка да я задраскам и тя вземе че направи хубав жест.
Нещата между Синан и Бахар навлизат в романтичната си фаза. Не знам Ърмак до кога ще търпи.
При Буке всичко е облаци Cry
Четирите кобри пак се събраха заедно. Бабата веднъж изгони съседските, сега пак пропълзяха в къщата й:mrgreen:.

# 54
Иве,и на мен втората не ми харесва. PeaceПродължавай с резюмето на събитията  Kissing Heart, че аз се разкъсвам на 4 страни. LaughingА след малко започва и ОС. Laughing
Ох, какво иска този старец от бащата на Буке? ooooh!

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 22:14 от Tara41

# 55
Иве, ти първа позна, че Махмут - този, който тормози Буке и Ниязи, е приятелят на Шияр, нали? Да не ровя в първи епизод. А този белобрадият, който говореше със Сабри и Давуд, дали е бащата на Махмут?

За Орхан не съм сигурна, но май той помоли Ана да я прегърне или тя да го прегърне. При предишната среща тя не се сети да го "ощастливи" (може и да я задраскаш накрая, но ми се струва, че така ще лъкатуши с жестове и занапред).
Бахар накара Синан да се усмихва, което Ърмак не успя. Ами да, Иве, да видим и ние най после романтична фаза, пък макар и между Синан и Бахар. То само губещи досега.
Хареса ми как Давуд излови Емине и разбра за заговора срещу Буке. Тия кюрдски момичета всичките ли са такива търпеливи и мълчат до последно (и Буке, като Зилян, нищичко не каза на баща си досега - да не го тревожи).

Сега може ме замерите, но взех да чакам с известно любопитство появата на Емине - то по зло от нея не остана. Simple Smile Туба Чом й е влязла в кожата направо. А Нермин няма късмет със "снахи" - май харесва и Ърмак - като Филиз, ама йок.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 01:15 от Tania M.

# 56
Таня, предполагам за Махмут, но и аз не съм се връщала на 1-ви епизод. Мисля, че първият старец беше бащата на Махмут /след шамара/, но не мога да позная дали той дойде да ги прогони или беше старейшината на селото newsm78. И аз не съм голяма физиономистка ooooh! За Емине си права, успява да ни вдигне кръвното Laughing
Явно кюрдските девойки са такива-търпение пък, която оцелее Cry.

# 57
Свърши ли вече? С тези техни традиции и чест, да не си жена при комшиите. Sick

Не, не е. просто дълги реклами. Hug

# 58
Здравейте Heart Eyes
А момчето, което иска да застреля Шахин - да не му е син или Шахин нещо е направили на баща му - нали уж Шахин не можеше да има деца  newsm78
май му извика -татко newsm78
То драматизъм - то чудо

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 23:25 от vousetmoi

# 59
Бащата на момчето мисля, че го видяхме в холдинга на Шахин в една от предишните сцени (в тази серия). Управителят обясняваше нещо на Шахин. Предполагам, че е останал без работа, ако не и нещо по-лошо, защото момчето при изстрела като че извика "Таткоо!".  
Може би бащата, а и синът, участваха в стачката в един от началните епизоди, но не ми се връща назад да сравнявам физиономии. (Не гледах много внимателно точно тази част от серията, но като че дадоха стачката в ретроспекция, в присъствието на Синан.)

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 01:18 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт