ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 648
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз забелязах, че явно "магическият" час е 8 сутринта. Вчера преди 8 ч. е имало, после е спряна, днес до 8 нямаше, после "дойде". Вероятно  hahaha някой идва на работа в 8 ч.  Joy

# 181
  • София
Болната ми тема е това с площадките. И една от причините да не водя дъщеря ми е тази. Ами обичам кучетата, но не им е мястото там. Няма как да я спра да си събира разни клечки и камъчета от земята (там където не само се разхожда, ами си и върши работата животното). До нас има голяма площадка, но явно е направена за кучета и разни сбирки на наливащи се с бира, чоплещи семки и пушещи семейни двойки, мъжката половина, от които уринират в храстите. И висят по цял ден там. Има чувстовото, че се редуват да си "пазят" мястото. Пред блока пък не може да играе от стъклария - почистваме и след ден пак същото. Ама то как да искам тинейджъри да пазят като нямат никакъв пример! А в близка площадка, която уж заградена и не влизат кучета, е толкова малка, че дечицата буквaлано се бутат едно в друго, нагъчкани и се пази ред кой да е на люлката  ooooh!
Слънчево момиче, знам ги аз и двете площадки.
На голямата не ходим точно заради кучетата и бирите с цигарите, а на каменната ходим по принуда, защото Ева ме дърпа за ръката (знае, че там ходят децата от блока). Най-хубаво ни се получава на площадката срещу каменната, там са две една до друга. Но навсякъде си е мръсотия, де!
А най-гадно ми е, че точно зад нашия блок има площадка, която е толкова унищожена, че изобщо не може да се ползва. Съседите от блока са я подновили преди около 4 г., но тийновете от съседното училище я унищожават всяка вечер  #Cussing out
На практика няма смисъл човек да полага усилия, освен ако площадките не са под ключ  Rolling Eyes

# 182
Ами какъв е случаят на пързалката пред бившият Бързаков?  newsm78 Тя собственост на някой ли е, че стои все заключена?

# 183
  • София
Не знам, и аз се чудя  newsm78

# 184
  • София
На фона на трудностите за прием в ясла и градина се събират мнения относно кандидатстването за училище в София. Прочетете точно за какво и пишете в другата тема (не тук) - благодаря! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709217.msg24995082#msg24995082

# 185
  • София
Здравейте момичета,
влизам да се оплача:
от сумати време не мога да продам в Продавалника количките на Ева, а много ми пречат. Държа ги на площадката до асансьора, покрити с дъждобраните, но е тясно и искам да ги продам по-бързичко. И двете са хубави и здрави, комбинирани, а не се продават  ooooh!

Ако някоя мама тук търси количка, може да си хареса някоя от моите и да си я дотъркаля до тях на собствен ход, да речем  Mr. Green Аз съм в 6 микрорайон, до сладкарница Пчела.
Едната е Hane Concord Fusion, а другата е Houck Saturn 4 S. Хане-то го ползвам още, че Ева обича да спи в  количката и често ме кара да излизаме с нея след обяд. Правя едно кръгче на блока, тя заспива и я прибирам в къщи. А ако продължавам да я возя, може да спи и по 4 часа  Shocked Как не се схваща, не знам. Отвреме-навреме си иска и другата, явно са и удобни и двете и си ги харесва. И си спи в тях като пич!

# 186
  • София
Някой да знае за коя сграда в Люлин става въпрос тук newsm78

# 187
Вероятно сградата на Соц.служби и данъчното,които са в сграда на бивша ДГ.Намира са преди/след Зеленчуковата борса.
Това с освобождаването от 3 години го бърборят,реЗултата си е същия....

# 188
  • София
Добро утро!
Моята щерка е приета в градината под балкона ни  newsm44
А вашите деца, които кандидатстват за детска градина?

# 189
И ние сме приети в градината на каката -пред блока:)

# 190
  • София, Люлин-8
И нас най-после тази година ни приеха в градината пред блока  newsm44
Ще се спре с това пътуване всеки ден че ми писна  ooooh!

# 191
  • София
Вероятно сградата на Соц.служби и данъчното,които са в сграда на бивша ДГ.Намира са преди/след Зеленчуковата борса.
Това с освобождаването от 3 години го бърборят,реЗултата си е същия....

Мога ли да те цитирам - или пък ако искаш, ти лично да напишеш в другата тема  newsm78 Принципно се събира информация и сега покрай класиранията е добър момент за това.

# 192
Честито на всички приети в градини и ясли  Grinning! А на останалите успех в следващия тираж! Peace

# 193
Зелено човече,може разбира се Hug

# 194
  • София
И ние сме приети Simple Smile и тримата на едно място  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт