ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 649
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Арим, нямам, исках подпис с лавандула, но това беше най-близкото до лавандула, което ми направиха  Laughing
Обаче и обичам да готвя, а и у дома обичаме да похапваме   chef

Ние бяхме вчера на концерта - предвид, че не се чувстваше добре Джон издържа много и аз съм доволна. Не, че няма концерти, на които съм била по-екзалтирана, но се радвам, че бях и никак не съжалявам.

Не искам да сравнявам вчерашния концерт с други големи такива и съм си напълно доволна от този  Simple Smile
Сцената им беше умопомрачителна  Simple Smile

# 241
И аз съм много доволна от концерта! Hug Просто човека даде всичко от себе си и пя два часа! Да, свърши почти изведнъж, но след два часа! Naughty Но то се усещаше, че му идва краят на концерта! Сцената беше меко казана УНИКАЛНА и като прибавим и светлинните ефекти и имаш чувството, че си в космоса! Супер съм доволна, а съпругът ми два пъти повече!  Grinning

# 242
  • Beyond the stars
Отбивам се да помоля за съвет относно добър козметик в района за кола маска  Wink
Благодаря предварително   bouquet

Слънчев и усмихнат ден !

# 243
  • София
Ами не знам в района честно казано, но си взех ваучер за едно място до Мол оф софия - с метрото е супер удобно.

http://www.bezplaten.bg/oferta-1206-dulboko-pochistvane-na-lice- … sto-za-25-lv.html

# 244
  • Beyond the stars
Благодаря все пак  Hug

П.С. Подписът ти е прелестен Frozy Simple Smile

# 245
  • София
Благодаря ти, от темичката тук във форума си го взех  Simple Smile

# 246
  • софия
аз ходя при Жени която работи в 6 мик.и е много готина.Не взима скъпо и е много внимателна.Ако ти е удобно ще ти дам тел и номер.

# 247
  • Beyond the stars
аз ходя при Жени която работи в 6 мик.и е много готина.Не взима скъпо и е много внимателна.Ако ти е удобно ще ти дам тел и номер.

За мен най-важна е хигиента и да не е на другия край на София Simple Smile, други претенции като цяло нямам Simple Smile Как се казва салона ?

Благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 16:27 от Вълшебство

# 248
  • София
mi6ence75, аз живея в 6-ти и също се интересувам от козметик. Коя е Жени? Кой е салона и къде? И колко струва почистване на лице?
Знам, че в Силвърцентър има добра козметичка, но не съм ходила там. Дани се казва, имам и телефон.
Frozy, офертата ти е апетитна, само ми е малко далечко. И подписчето ти е страхотно  Hug

# 249
  • София
Далече ли ти е метрото Arim?
Аз съм в седма точно до него и адреса ми изглежда, като да отида до Кауфланд  Simple Smile

Много държах на комуникативността докато търсихме апартамента.
Честно казано на мен, адресите в Люлините ми изглеждат по-трудно достъпни спрямо центъра.

А как ми курка стомаха сега  Laughing

# 250
  • Beyond the stars
mi6ence75, аз живея в 6-ти и също се интересувам от козметик. Коя е Жени? Кой е салона и къде? И колко струва почистване на лице?
Знам, че в Силвърцентър има добра козметичка, но не съм ходила там. Дани се казва, имам и телефон.
Frozy, офертата ти е апетитна, само ми е малко далечко. И подписчето ти е страхотно  Hug

Arim Как се казва салонът в Силвър центъра ?

# 251
  • София
Ади, благодаря за снимките HugАма много се са престарали...Като помисля, че цяла София я оправят и точно нови детски площадки се правят, това тук си е просто срамота....
Frozy - на коя спирка на метрото си? А от кога си там? Свикна ли с квартала? Доволна ли си?Ние сме точно на спирка Люлин, същите съображения имахме. Често ли го ползваш? Удобно ли ти е? Не се ли тъпче вече с много хора?Оле....май много въпроси станаха...

# 252
  • София
А ако препоръчате и козметик в 1-ви или 2-ри ще сте чудни...  bouquet
Че аз само се прибирам вечерда спя  в Люлин и нищо не мога да разгледам... - то с тая рябота на другия край на София #Crazy

# 253
Мигла,няма защо,ама то ефект да имаше поне от снимките ooooh!

# 254
  • София
Мигла аз съм от декември 2011 в Люлин, точно на метро станция Западен парк, през един блок от главния път, от зад към околовръстното се пада блока.
Доволна съм, в района имам всичко необходимо за пазаруване и ремонт, детски градини, училища.
Ходя лесно до центъра, на работа.
Не бях стъпвала в Люлин, преди огледите  Laughing
Вие нанесли ли сте се вече?

Общи условия

Активация на акаунт