ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 652
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Малко са нахални обаче, не стига че без място, пък и 3 лв. да им дам.  Rolling Eyes

# 271
  • софия
блока на  козметичката Жени е в непосредствена близост до магазина CBA, тел и е 0888721302 там има и фризьорка казва се Милена.

# 272
  • Beyond the stars
блока на  козметичката Жени е в непосредствена близост до магазина CBA, тел и е 0888721302 там има и фризьорка казва се Милена.
Ще се огледам като минавам тези дни  Wink Благодаря ти  Hug

# 273
  • Beyond the stars
А случайно някой да има отзиви от салон Beauty в Силвър центъра ?  Wink

# 274
Ех, жалко, че изпуснахме цирк "Балкански" май са само до днес в Люлин...
Ние все още си го стрижем малкия сами с машинката, така като гледам каква война е подстригването, не е още за фризьор Simple Smile

Аз като идвах да живея тука преди 6 години от "Изток" и само това ми разправяха - наркомани и какво ли не, едва ли не го изкарваха някакъв ужас този Люлин, пък не мога да кажа, че съм изживяла културен шок. Е да, в началото ми липсваше родната уличка в "Изток", само с малки блокчета, дворчета и дървета, но свикнах. А и сега, старият ми квартал е така застроен, в Люлин, поне има простор, въздух и много други удобства...

# 275
  • София
Как процедирате при болни деца на площадката  newsm78 Визирам кашлица, сополи, да не ме разберете криво... Аз вече опитах няколко подхода и май все удрям на камък. Да, разбира се, че тези деца имат право да се разхождат и да играят... просто самостоятелно, а не при другите деца все пак...

# 276
Аз си тръгвам директно, изобщо не коментирам.

# 277
И аз си тръгвам. От опит ви казвам, че с такива "родители" с думи не се постига никакъв резултат.

# 278
  • София
зелено човече веднага взимам мерки да се спасяваме- без да коментирам изобщо с родителите на болното дете. Никога няма да приема, че е нормално да водиш болно дете при здрави. Нека да играе болното дете, но си има начини.
Аз пък имам и непоносимост към родители пушачи по детските площадки. Смятам за безочливо да обгазяваш детските площадки. Crazy

# 279
  • София
В последно време където отидем все има някое болн дете  Twisted Evil
Аз не съм от тея дето мълчат и ако детето е в близост до моите просто отивам при майката и и правя забележка  Sunglasses хич не ми пука ...... в крайна сметка 3 болни деца не ми се гледат  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

# 280
  • София
Момичета, дайте отзиви, ако някоя си е почиствала зъбен камък - качествено и безболезнено при някой люлински зъболекар.

# 281
Аз също се карам,въпроса е,че има толкова дебилни същества,които като те погледнат с малоумният си поглед чак те хваща яд,че си се хабил ooooh!

Със зъболекар в Люлин не мога да помогна,но практика е напоследък да пръскат нещо преди да започнат чистенето и нищо не се усеща Peace

# 282
За зъболекаря - семейно сме доволни ит д-р Емил Панов и д-р Диана Панова в Люлин 7  в блока зад Грийн Център. Д-р Панов е и хирург и имплантолог, а съпругата му е и детски стоматолог.

Като анти-стоматолози мога да номинирам кабинета в Медивата.

# 283
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 29 май 2013 г. (сряда) във връзка с изпълнение на водопроводна връзка и монтаж на устройство за регулиране на налягането по водопроводната мрежа на бул. „Царица Йоанна” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Ж.к. „Люлин” І
Жк. „Люлин” ІІ

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ж.к. „Люлин” ІІ на ул. „В.Накова” и ул. „Тодор Николов”; ж.к. „Люлин” І на ул. „Ванче Михайлов” и ул. „Цвети Иванов”пред ОДЗ20;ж.к. „Люлин” І на ул. „Фортов път” и ул. 107 пред ОДЗ13.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

# 284
  • София
Как ще празнувате 1 юни?
Ние ще отидем пред Народния театър, имало някакви къщички със забавления за децата. После сме на куклен театър.

А дали се организира нещо в Люлин?

Общи условия

Активация на акаунт