ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 026
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
  • София
В 8-ми, зад детска градина "Маргарита" има чудесна малка детска площадка, с пързалка, люлка, пясъчник...

Много е хубава  Peace, имам приятелка в 8-ми и често ходим там. Освен това ще оправят и индианското.
Еееех, кога ли и в 7-ми ще вземат да направят някоя новичка хубава площадка.....

# 706
  • София
а ние ще се местим от 9-ти в 8-ми. Там освен онази индианската, която никак не обичам, май няма много площадки...
Анн–, Кога ще се местите? Как се радвам! Къде ще сте точно?
А тази малка зелена площадка до детската градина е наистина разкошна! Като сме в Люлин винаги с детето се отбиваме и прекарваме чудесно! Дано и т.нар. индианска я направят, защото само съм я чувала и не знам къде е точно.

# 707
  • София
Оптика има и на изхода на метрото - станция Люлин - (откъм технополис) в новата сграда Топ реал (до Първа инвестиционна банка).  Peace
и да се похваля с една новина - Стеличка ще става кака, живот и здраве! Чакаме още едно момиченце през февруари.  Hug

# 708
Още ремонтираме, ще сме в блока срещу 56-то от долната страна на Търново, та тази готината площадка (там си спомних, че съм седяла, още докато бях по майчинство), ще ни с една идейка по-далечна. Thinking

# 709
  • София
О, Роси, честито!  Как реагира каката?

# 710
Роси, честито, лека и безпроблемна бременност!
Момичета дали някой е ходил скоро при д-р Славчева, в блока до Бързаков, нещо съм изгубила телефона, а не помня през седмицата преглеждаше ли и кога или само събота сутрин. Че много кашляме, искам второ мнение на добър лекар.

# 711
  • София
0898852929-пиша го направо тук, защото така или иначе го дава на пациентите си.
В събота Славкова вече ще работи при предварителна уговорка само. Обади се сега, не помня как и бяха смените.

# 712
Тези от аптека Жион се оказаха първо че са много любезни и второ коларгола е евтин,тъй като от нашата аптека до Т-маркета коларгол +още три съставки за 20 мл ми взеха 13,50 лв.А най интересното ,че в Жион ми казаха ,че аптеките нямат право да изработват коларгола,т.е. дават ти нужните неща и си ги правиш в къщи ,дали др аптеки за труда взимат толкова много за лекарствата.А коларгола е 3 лв.

# 713
  • София
Някой знае ли до кога ще продължи ремонта на 32 ОДЗ. Днес сутринта бях изненадана като чух, че имаме 7 нови деца в групата поне до края на годината, защото въпросното ОДЗ е в ремонт. На фона на тези големи и без това групи това е безумно да се прави ремонт в разгара на учебната година.

# 714
  • СОФИЯ
Някой знае ли до кога ще продължи ремонта на 32 ОДЗ. Днес сутринта бях изненадана като чух, че имаме 7 нови деца в групата поне до края на годината, защото въпросното ОДЗ е в ремонт. На фона на тези големи и без това групи това е безумно да се прави ремонт в разгара на учебната година.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720035.msg26240169#msg26240169
--------------------------------------------------------------------------------

"За 32 ОДЗ ли става въпрос?
От информацията, която беше предоставена на СНБМ ремонтът там ще продължи до към 15 декември. Предполагам децата, които ще бъдат приети сега няма да тръгнат до края на годината, или ако тръгват ще е поетапно, както по принцип се прави в яслените групи.
Разбира се можем да поискаме допълнителна информация от СО и директорката за улеснение на родителите. Какво имате предвид под това, че групите са с над 30 деца? В момента заради ремонта или по принцип? И тази информация за яслените групи ли е или?

Ама той ремонтът ОЩЕ НЕ Е започнал! Как ще свърши до 15.12?! Групите в яслата са над 25 деца, като включите и няколко приети по "втория" начин - стават 30-тина.
[/quote]
Подадения сигнал относно проблемите с ремонта в 32 ОДЗ бяха предадени към СО. Днес получихме отговор от тях, че е имало технически проблем поради който началото на ремонта се е забавил. Въпреки забавянето има осигурени помещение и за новите дечица, като подробности родителите на кандидатствалите деца ще могат да разберат от директорката на градината.  За родителите на деца посещаващи детска градина ще бъде проведена и специална родителска среща, за да бъдат запознати с подробностите около ремонта и сроковете му. "

# 715
  • Sofia
Kъде се намира тази аптека Жион?

# 716
  • 1st floor

и да се похваля с една новина - Стеличка ще става кака, живот и здраве! Чакаме още едно момиченце през февруари.  Hug
Ето това се казва новина!  Grinning Честито! И леко бременеене!!!   bouquet

Сещам се за още една оптика - в блока на общината, от към страната на булеварда. Там си слагах стъклата, а рамката ми е от оптиката срещу 26-та поликлиника. Направи ми добро впечатление, че ми забавиха поръчката и ми приспаднаха някакъв процент от сумата, който беше към 30-тина лева по спомен...А също така ми дадоха и празните опаковки от стъклата, за което хич и нямаше да се сетя да търся. Стъклата ми са доста скъпи и по този начин удостоверяват, че не са ми пробутали някой ефтинджос...

# 717
Kъде се намира тази аптека Жион?
бл. 902 П, партер

# 718
Роси,прекрасна новина HugЛека бременност и прекрасен финал ти желая Heart Eyes

# 719
  • София
rossykv, честито! Със здраве да си износиш бебчето и всичко да е наред!
Жийон наистина са добра аптека. Посетихме я. И са супер отзивчиви. Добре снабдени са, нямат само някои по-специфични неща. А наистина ли изпълняват и правени капки и неща? Това е голям плюс.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 20:32 от Мигла

Общи условия

Активация на акаунт