ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 041
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • София
мама-коко, това звучи ужасно, дано не е вандализъм, кражба или нещо такова, а някакви общински мерки. Може би е добра идея да се звънне там едно телефонче за проверка, може пък да дадат отговор.

# 691
  • София
И аз забелязах изчезналите пързалки до 56-то училище. Между другото тази площадка е в ужасяващо състояние и без това. Останалата пързалка е направо опасна. А толкова натрошени стъкла едва ли има другаде...

# 692
Здравейте!
Скоро ми предстои да се преместя от 8-ми в 10-ти микро район. На пръв поглед около блока в който ще живеем не се мярка детска площадка.  newsm78
Една позната майка ми спомена за някаква нова (само не си спомням добре дали каза "нова") "хубава детска площадка" в 10-ти, само че не можа да ми обясни къде точно се намира.
Ако някой има някава идея, моля да сподели?  Grinning

# 693
Аз съм от Люлин 10 .Зад блоковете 120,121 има площадка  ,ние ходим там ,за мен е хубава детска площадка ,даже сега до един час ще сме там ,отивам да взимам малкия от градината и слизам с тролея 6 на спирката и сме зад блока:)

# 694
  • Beyond the stars
Момичета, имате ли представа какви са цените във фитнеса до 96-то ?  newsm78

Успешна и усмихната седмица   bouquet

# 695
  • при късмета
И аз забелязах изчезналите пързалки до 56-то училище. Между другото тази площадка е в ужасяващо състояние и без това. Останалата пързалка е направо опасна. А толкова натрошени стъкла едва ли има другаде...
А само преди 4-5 години я направиха. Имаше 3 вида люлки, пързалките, пясъчниците, едно дървено влакче, два лоста за набиране и тревната площ за по-големите деца, да си играят футбол без да пречат.
Причината да е в това състояние са учениците от училището. Най-отговорно го заявявам. 10тина годишните трошат, а стъклата са от тинейджърите и близкия денонощен магазин за цигари и алкохол.

# 696
Зад блоковете 120,121 има площадка
Сега я видях на Google Maps. Точно до нас ще е. Идеално!
Много благодаря!  Grinning

# 697
Къде има оптики?
Сещам се за една срещу 26 поликлиника.

# 698
  • София
Тази,слещу 26-та п-ка,е добра.Има и в Хит,но там е много скъпо.За друга не знам.

# 699
  • София
Има и в Люлин 1, блок 006.

# 700
  • Beyond the stars
Има оптика Фокс в блока до Медива в Люлин 4  Peace

# 701
а ние ще се местим от 9-ти в 8-ми. Там освен онази индианската, която никак не обичам, май няма много площадки...
Аз предпочитам да идем до Западен парк, но понякога просто няма време и за половин час ми се ще да имам нормална площадка.
В 9-ти точно зад блока си се събирахме с комшийските деца, имаме си пейки и тнт, но около новия блок в 8-ма няма такива "удобства"....

# 702
а ние ще се местим от 9-ти в 8-ми....
В 8-ми, зад детска градина "Маргарита" има чудесна малка детска площадка, с пързалка, люлка, пясъчник...

# 703
а ние ще се местим от 9-ти в 8-ми....
В 8-ми, зад детска градина "Маргарита" има чудесна малка детска площадка, с пързалка, люлка, пясъчник...
това беше зад Билата или се бъркам?

# 704
това беше зад Билата или се бъркам?
Точно там.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт