ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 062
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
  • София
QueenBee, това в блока срещу пощата ли?

И аз чакам за групата Peace

# 646
И аз чакам за групата .Казвам се Димитрина Петкова

# 647
QueenBee, това в блока срещу пощата ли?

И аз чакам за групата Peace

Съседния, да. Не знам като номерация как се води за съжаление.

Приех ви, момичета!   bouquet
Сега остава и малко да я оживим.  Wink

# 648
  • София
И аз чакам за групата   bouquet

# 649
  • София
И аз изпратих заявка за групата.

Аз имам проблем с денонощна аптека.Знам тази на Медива, но не знам дали все още е денонощна. Последно купувах разни неща от тази в Кауфланд и в Болница Люлин.Имаме една друга в 7-и,а в един безистен между два блока е. Там са мили, лятото имах една кожна инфекция, момичето ми препоръча антибиотично кремче и много ми помогна.

# 650
  • Beyond the stars
И аз изпратих заявка за групата.

Аз имам проблем с денонощна аптека.Знам тази на Медива, но не знам дали все още е денонощна. Последно купувах разни неща от тази в Кауфланд и в Болница Люлин.Имаме една друга в 7-и,а в един безистен между два блока е. Там са мили, лятото имах една кожна инфекция, момичето ми препоръча антибиотично кремче и много ми помогна.

Има нова денонощна аптека в 5ти...  Peace
ето линк с адреса
Скрит текст:

# 651
Това е бившия магазин Смарт и още по - бившия Атлантик.  Peace
Мерси, Вълшебство, не знаех, че е денонощна.

# 652
Денонощна има и в 10.
Пада се по пътя на 310 от Орион към Люлин, малко след завоя на тролеите. Отстрани на бившите сладкарница Миньор и Атлантик.

# 653
И аз изпратих заявка за приемане в групата Simple Smile

# 654
  • Sofia
И аз пратих заявка за групата - Илиана Илиева

# 655
  • София
Импровизирано интернет сравнение на цените на някои аптеки в ЛЮЛИН (октомври 2013 г.)
"Прополки" БЕЗ ЗАХАР (че със захар са много видове и някои са на различна цена, а без захар са само едни).
Ефералган 500 мг. (той е в две разновидности - 500 мг. и 330 мг. с вит. С - да вземем за сравнението по-изчистения - 500 мг.).

Аптека Ревита (на ъгъла срещу Лили и Европа, Люлин 4): Прополки (цялата серия): 5,55 лв.
Аптеката до Т-маркет в Люлин 10: Прополки: без захар: 5,00 лв., със захар - 5,00 лв. или 5,60 лв. според вкуса.
Аптека Витания в Кауфланд - Люлин: Прополки: 5,70 лв.
Ефералган 500 мг.: 5,70 лв.

# 656
Това е бившия магазин Смарт и още по - бившия Атлантик.  Peace
Мерси, Вълшебство, не знаех, че е денонощна.

Това е новата аптека Медея и отвори преди няколко дни. Пише, че е денонощна, но не съм пазарувала от нея още, макар че живея в 5 м.р.
Медивата вече не е денонощна и работи до 22 ч., така че посред нощ не ги търсете.

# 657
Аптеката до Т-маркет в Люлин 10: Прополки: без захар: 5,80 лв.,сега се връщам от аптеката

# 658
  • София
Импровизирано интернет сравнение на цените на някои аптеки в ЛЮЛИН (октомври 2013 г.)
"Прополки" БЕЗ ЗАХАР (че със захар са много видове и някои са на различна цена, а без захар са само едни).
Ефералган 500 мг. (той е в две разновидности - 500 мг. и 330 мг. с вит. С - да вземем за сравнението по-изчистения - 500 мг.).

Аптека Ревита (на ъгъла срещу Лили и Европа, Люлин 4): Прополки (цялата серия): 5,55 лв.
Аптеката до Т-маркет в Люлин 10: Прополки: без захар: 5,80 лв.
Аптека Витания в Кауфланд - Люлин: Прополки: 5,70 лв.
Ефералган 500 мг.: 5,70 лв.

# 659
а когато потърсих в гугъл ,прополки без захар,различни цени ,най евтините  бяха от 4,07 лв.
http://izdrave.com/ikozmetika/index.php?route=product/product&product_id=2430

Общи условия

Активация на акаунт