В момента чета ... 16

• 35 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Аз ще си заспивам тези дни с "На изток от рая".  Hug

В анкетата не мога да се включа, тъй като не съм чела въпросната книга  Hug

# 31

Анкетата е интересна. Този въпрос почти не е коментиран в подфорума и почти никой не си е казвал мнението за книгата.  Laughing  Laughing

Аз, разбира се (защото е наистина голяма книга!), продължавам да чета "Доброжелателните" на Джонатан Лител.

# 32
Предлагам към анкетата да се добавят отговори - "Не съм я чел/а и нямам намерение да я чета" и "Не съм я чел/а, но имам намерение да я прочета"  Simple Smile
Глас народен, глас - Божи.  Peace

Скарамуче,  Crossing Arms Такъв ми е капацитета.  Blush

# 33
Не успях да дочета "Непосилната лекота на битието" на Кундера, затова се записвам със старата книга. Обаче нещо не е книга за мен. На половината съм и Кундера не ме впечатлява. Нататък може и да си променя мнението. Не знам.

# 34
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

Аз продължавам с "Къпиново вино". Напоследък нямам време да чета. Sad

# 35
Набързо измислих и анкета.

Навсякъде ме преследват тези 50 нюанса ... Нямам я и за сега нямам намерение да я чета, но ако продъжава да ме преследва ....  newsm78

# 36
Паралелно с "Безсъние", започнах да чета и "Бягащият човек" на Стивън Кинг, понеже е малка и лесно се носи в чанта, за разлика от тухлата:

Още съм в началото, обаче атмосферата на книжлето е на път да ме хвърли в люта депресия - напомня ми на "Игрите на глада", които не съм чела, а филмът издържах около половин час, но все пак имам идея за какво иде реч, и някак, макар и далечно, на безнадеждната, стягаща сивота на "1984"; като с последната приликата е повече нюанс, време на случване... ей такова, трудно за обяснение.
Дано някаква искрица се появи по-натам, че я чета сутрин, на път за работа, и ако е така до края, ще си тегля ножа. Образно казано. Laughing

# 37
  • Ямбол

в началото съм, харесва ми засега  Hug
Четох "50 нюанса сиво", но не бих продължила с трилогията Shocked

# 38
  • в илюзия
След коментарите тук няма да чета "50 нюанса сиво" !
В момента чета "Черно мляко" , това е първата книга от Елиф Шафак , която чета . Харесва ми , кара ме да се замисля ...
След нея ме чака "Доводите на разума" на Джейн Остин , чакам я с нетърпение  Crazy

# 39
Паралелно с "Безсъние", започнах да чета и "Бягащият човек" на Стивън Кинг, понеже е малка и лесно се носи в чанта, за разлика от тухлата:

Още съм в началото, обаче атмосферата на книжлето е на път да ме хвърли в люта депресия - напомня ми на "Игрите на глада", които не съм чела, а филмът издържах около половин час, но все пак имам идея за какво иде реч, и някак, макар и далечно, на безнадеждната, стягаща сивота на "1984"; като с последната приликата е повече нюанс, време на случване... ей такова, трудно за обяснение.
Дано някаква искрица се появи по-натам, че я чета сутрин, на път за работа, и ако е така до края, ще си тегля ножа. Образно казано. Laughing

Нелоша книга с много прогностичен финал. Simple Smile

# 40
Аз пък съм на българска вълна- "Рай" на Радослав Гизгинджиев. Възхитена съм!!!

# 41
  • София
Естел, благодаря за новата тема!  bouquet

NeDa, радвам се, че ти е харесал Храбал ! "Уроци по танци...." не съм чела още.

Аз започнах "Голото къпане" на английски на Киндъла. Очертава се като приятна дъвка. Grinning

# 42
Здравейте и от мен!  Simple Smile
Да се отчета и аз, наполовина съм на Повече от приятели
Барбара Делински
 - приятна и лека.
След това на ред е Защото те обичам
Гийом Мюсо

И след нея Отива една жена при лекаря
Рей Клуун

Ехх, има и други,само времето ми е малко.  Party

Аз съм чела Отива една жена при лекаря, наистина разтърсваща книга, четох и плаках, едновременно осъждах главния герой, но и го разбирах. Определено е книга, която те кара да се замислиш над живота си. Последвах инициативата на кампанията, която се крие зад книгата, и я дадох на мои приятелки да я прочетат. Заслужава си!!

# 43
  • София, България
Записвам се в новата тема с една много интересна книга:

"Записки под възглавката" - в началото съм още, но определено ми допада!

# 44
Аз започнах този трилър, засега е интересен Peace

Общи условия

Активация на акаунт